matkabloggaajat

Matkabloggaajat antavat vinkkejä lapsiperheiden matkailuun

Matkabloggaajat antavat vinkkejä lapsiperheiden matkailuun

Matkailuvuosi 2017 on päättynyt ja olipahan ihania matkoja ja kokemuksia pullollaan koko vuosi. Matkabloggaajat FIN -Facebookryhmässä London and Beyond blogin Leena-Mari koosti matkabloggaajien suosikkipostaukset. Siitä insipiroituneena keräsin suosikkipostaukset lapsiperhematkailusta. 21 bloggaajaa antavat tässä artikkelissa vinkkejä ja ideoita matkailuun lasten kanssa. Lasten kanssa matkustelu vaatii usein hermoja ja kärsivällisyyttä. Vastapainoksi perhe saa muistoja, jotka jäävät lasten sydämiin ikuisesti. Hyvää matkaa maailman ääriin lastenkin kanssa.

matkabloggaajat

Muutama sananen Delux-Retkiperhe blogista

Aloitin Delux-Retkiperhe blogin vuonna 2017. Matkailu on aina ollut intohimomme ja saatuamme lapset tahti on jopa kiihtynyt. Meillä on 2012 ja 2015 syntyneet pojat ja kolmannen lapsen laskettu aika on 2018 syksyllä. Haluamme kannustaa kaikkia reissaamaan lasten kanssa, koska uskon matkakokemusten jäävän ikuisesti lasten muistoihin yhteisestä ajasta perheen kanssa. Arvostamme luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Aiemmin kirjoittelin matkajuttuja omaan Äiti yrittää blogiini.

Kävimme vuonna 2017 perheenä yhteensä kuudessa ulkomaan kohteessa ja kotimaanmatkailua harrastettiin ahkerasti myös. Lisäksi itse reissailin suoramyyntiin liittyville työmatkoille Osloon ja Tukholmaan. Tämän jutun lopussa on linkit meidän viime vuoden reissuille Saariselälle, Punta Canaan, Silja Linen risteilylle, Legolandiin, Pyhätunturille, Ibizalle ja Dubaihin. Kotimaan osalta on hotellikokemuksia lapsiperheen näkökulmasta sekä veneilyteemaa.

matkabloggaajat

Ne pienet hetket tekevät matkailusta vaivan arvoista

Koostan tätä postausta Miamista. Kyseisen reissun piti olla unelmiemme loma businessluokassa lentäen Karibian risteilylle, mutta siitä tuli elämämme raskain loma. Suurena syynä alkuraskauden pahoinvointi, enkä pystynyt syömään koko matkalla juuri mitään. Äsken aamiaisen avautumista odottaessa tokaisin, että tämän reissun jälkeen en kyllä ainakaan pariin vuoteen varaa yhtään matkaa. Kun 11 tunnin lentomatkan ja 7 tunnin aikaeron jälkeen yrittää pitää kaksi ja viisivuotiaan suhteellisen vilkkaan sekä äänekkään pojan hiljaa hotellihuoneessa kello kolmesta lähtien yöllä alkaa huumori loppua. Tätä rumbaa kesti neljä yötä ennen pääsyä laivaan. Saimme vartijatkin ovelle keskellä yötä ja olimme todella stressaantuneita.

Klo 6.30 menimme rannalle, jossa pojat pääsivät päästelemään höyryjä. Ilman aikaeroja ja poikiemme aktiivisuutta olisi tämäkin sininen hetki Atlantin pärskiessä rantaan jäänyt kokematta. Nämä ovat niitä hetkiä, joiden takia kannattaa matkustaa maailman ääriin ja tsempata myös pienten lasten kanssa.

matkabloggaajat

Matkabloggaajat vinkkasivat suosikkipostaukset lapsiperheille vuodelta 2017

Annan Matkablogi – Lapsiarkea Media
Filippiinejä kiertämssä – Boracay Puka Beach

Delux-Retkiperhe – Lapsiarkea Media
Punta Cana kokemuksia lasten kanssa – Palvelukokemuksella on väliä

Elämää ja matkoja
Testissä Legoland Dubai – Hitti vai huti?

H niin kuin Hausfrau
Autoillen lasten kanssa Euroopassa

Hieman Vino
Yhteenveto viikon perhelomasta Portugalissa

Huge Passion For Life
Kaupunkilomalla kaksin vauvan kanssa

Joko Mennään
Taaperon leikkipaikat Belgiassa

Kohteena maailma
Ahvenanmaa lasten kanssa

Konalla
Kun harhailu johti ihmeellisyyksien äärelle

London and Beyond
Little Airport: Näin toimin pienen lapsen kanssa lentoasemalla

Lähtöportti
Lapsiperheen Hong Kong

Lähinnä kauempana
Lasten Bukarest

Lähtöselvitetty
Apua! Lapsi sairastuu matkalla

Matkakuume
”Uhrasin kaiken sinun takiasi” – eli miksi matkustan lapsen kanssa?

Matkoja, retkiä, hetkiä
Syksyn värejä Bohinj-järvellä

Paula Gaston
Maailman Onnellisin paikka – Disneyland Kalifornia

Satu ja Milla
Mikroseikkailut ja Norjan parhaimmat vaellusreitit: Loen Skylift

Tarinoiden taival
Maailmanympäri lasten kanssa? Vinkit miksi ja miten

Tasty Travelissimo
Pikkubloggaajan ensimmäinen matka

Travel With Timo
Kaupunkiloma lapsiperheelle trooppisessa Bangkokissa

Tämä matka
Jättäkää ne lapset joskus kotiin

matkabloggaajat

Delux-Retkiperheen matkavuosi 2017

Mitä kaikkea koimme vuonna 2017?

Vuosi alkoi Saariselän reissulla lumisissa maisemissa. 

Maaliskuussa suuntasimme työhöni liittyvälle matkalle Dominikaaniseen Tasavaltaan. Hard Rock Hotel Punta Cana oli aikamoinen elämyskeidas

Huhtikuu: Autolla Ruotsiin lasten kanssa – Uhka vai mahdollisuus? Ajelimme tällä matkalla Legoland Billundiin ja oksennustaudiltakaan emme välttyneet. 

Toukokuussa kävimme Rodoksella, joka oli elämäni ekan rantaloman kohde vuonna 1981. Tästä reissusta on artikkeli vielä työlistalla.

Kesäkuussa vietettiin vanhempien minilomaa Helsingin Clarionissa 

Elokuussa ostimme veneen ja vietimme viikonlopun Naantalin idyllisissä maisemissaMuumimaailmakin kuului ohjelmaan 

Syyskuussa oli perinteinen Pyhätunturin ruskaloma ja kurajuttuja. Tällä kertaa ajoimme Lappiin ja pysähdyimme mennessä Grand Hotel Tammerissa sekä Radisson Blu Oulussa. Oulun Radisson oli yksi parhaita hotellikokemuksia kotimaassa. Takaisin päin tullessa testasimme Sokos Hotel Koljonvirran.

Ibizalla vietimme syyskuun ja lokakuun vaihteessa pari viikkoa. Ibizan parhaat rannat lapsiperheille postaukseen koostin toinen toistaan ihanimpia rantoja. Ibiza on suosikkohteitamme ja tästä Villasta näimme ehkä upeimmat auringonlaskut ikinä. Ibiza Townin tunnelmiin ja leikkipuistoihin pääsee tästä.

Marraskuussa menimme ensimmäistä kertaa Dubaihin. Kohde nousi suosikkiemme joukkoon kertaheitolla. Lapsiperheen unelmakohde ja takuuvarma lämpö. Amwaj Rotana hotellikokemuksesta kirjoitin artikkelin.  Atlantis The Palm vesipuisto oli lapsista mahtava.

Toivottavasti pystymme tarjoamaan tällä koostepostauksella ideoita ja inspiraatiota lasten kanssa matkustamiseen. Mahtavaa matkailuvuotta 2018! Kiitos Matkabloggaajat FIN -ryhmälle upeista postauksista.

Lue myös Lapsiperheen matka-apteekki ja matkailijan rokotukset

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä heidi@lapsennimi.com

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös