sokos hotel koljonvirta

Sokos Hotel Koljonvirta ja Iisalmen iloiset ihmiset

Sokos Hotel Koljonvirta ja Iisalmen iloiset ihmiset

Sokos Hotel Koljonvirta ja Iisalmen iloiset ihmiset -teksti on toteutettu yhteistyössä Sokos Hotel Koljonvirran ja Delux-Retkiperheen kanssa.

Pyhätunturin ruskaloman jälkeen ajelimme yhden yön pysähdyksellä Helsinkiin. Pysähdyimme keskelle Suomea Iisalmeen. Iisalmen kaupungin slogan “Aitojen immeisten Iisalmi – Ylä-Savon piäkaupunki” pitää todella paikkansa. Harvoin Suomessa törmää vastaavaan palvelukulttuuriin ja aitoon iloon. Saimme kokea tämän, kun majapaikaksi valikoitui Sokos Hotel Koljonvirta. Kysyinkin tarjoilijalta mitä heidän juomaveteen on sekoitettu, koska jokainen kohtaamamme hotellin työntekijä oli hymyssä suin ja leppoisa.

sokos hotel koljonvirta

Poikien mielestä meille laitetut naposteltavat ja juomat olivat mahtavia. Hymyssä suin he napostelivat tarjottavia ja skoolasivat meidän kanssa. Erityisesti heitä puhuttelivat vaahtokarkit sekä sateenvarjokoriste.

sokos hotel koljonvirta

sokos hotel koljonvirta

Voiko olla näin iloista palvelua?

Original Sokos Hotel Koljonvirta on lämminhenkinen ja kotoisa hotelli aivan Iisalmen keskustassa, Ylä-Savon sydämessä. Palvelulupaus kuuluu “Me pidämme sinusta täällä hotellissa niin hyvää huolta että on melekein ku kotona olisit.” Näin kyllä olikin. Pitkät käytävät olivat hyviä paikkoja juosta kovaa ja kaataa pikkuveljeä. Piilostakin leikittiin matkalla syömään. Vastaanotto oli lämminhenkinen ja iloinen meininki jatkui Rosson puolella.

sokos hotel koljonvirta

sokos hotel koljonvirta

Rosson leikkipaikka takasi rauhallisen ruokailun myös vanhemmille

Pitkän ajon jälkeen olikin nälkä ja saimme Rossosta parhaan pöydän eli suoraan leikkipaikan vieressä olevan pöydän. Pojat ensitöikseen järjestelivät keittiön kuntoon ja laittoivat leikkipaikan siistiksi. Pienempi ajeli ympäri ravintolaa nuken kärryillä. Pienten lasten kanssa sitä arvostaa ravintolassa sitä, että lapsille on puuhaa ja kerrankin saa syödä hetken rauhassa. Ei tarvittu edes padeja.

sokos hotel koljonvirta

sokos hotel koljonvirta

sokos hotel koljonvirta

sokos hotel koljonvirta

sokos hotel koljonvirta

Iisalmessa on maailman pieni ravintola

Päivän autoilun jälkeen oli kiva päästä happihyppelylle. Hotelli oli aivan torin vieressä, jossa oli markkinat aiemmin päivällä. Ruokailun jälkeen kävimme Iisalmen satamassa leikkipuistossa, jossa olikin lasten mielestä mahtava kiipeilyteline. Satamassa oli myös maailman pienin ravintola, jota olisi hauska testata. Maailman pienin ravintola Kuappi palvelee kesäisin Iisalmen satamassa, isoveli Olutmestarin naapurissa. Tilaa on kokonaiset 8 m2, josta sali vie 3,6 m2. Asiakaskapasiteetti on 2+2 eli ravintolasaliin mahtuu sisälle yhtäaikaa kaksi asiakasta tarjoilijan lisäksi. Kelien tai varusteiden salliessa tarjoillaan lisäksi terassille, jonne mahtuu kaksi asiakasta. Luulisin, että pöytävaraus on tarpeen.

sokos hotel koljonvirta

sokos hotel koljonvirta

sokos hotel koljonvirta

Superior-huone testissä

Majoituimme tilavaan loft-henkiseen superior-huoneeseen, jossa oli muhkea 200 cm parivuode. Suomen hotelleissa on kyllä sängyt aivan eri luokkaa, kuin monessa ulkomaan kohteessa. Reilun kokoisissa kylpyhuoneissa on ammeen lisäksi erillinen suihku. Amme toimii aina lapsille loistavasti. Siellä olikin aikamoiset vaahtokylpyleikit illalla. Levitettävälle sohvalle mahtuvat vaikkapa perheen lapset mukavasti nukkumaan. Meillä tosin pojat nukkuvat yleensä kanssani. Superior-huoneista on näkymä pääkadun koivukujalle tai kaupungille.

sokos hotel koljonvirta

sokos hotel koljonvirta

Meille jäi todella positiivinen kuva majoittumisesta. Sokos Hotel Koljonvirta saa täydet pisteet asiakaspalvelun tasosta sekä huoneiden siisteydestä. Jos haluaa ajaa Lappiin on tämä erittäin sopivassa ellei täydellisessä kohdassa yhden yön pysähdykselle.

Lue myös Radisson Blu Oulu kokemuksia – Vau, upeeta tokaisi kaksivuotias!

Lue myös Radisson Blu Grand Tammer kokemuksia ja kuninkaalliset puitteet

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä heidi@lapsennimi.com

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös