ibiza lasten kanssa

Lumoava Ibiza lasten kanssa ja Lumoan vaatteet

Lumoava Ibiza lasten kanssa ja Lumoan vaatteet

Lumoava Ibiza lasten kanssa ja Lumoan vaatteet -artikkelin kuvissa on Lumoanilta saatuja vaatteita.

Ibiza on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen jo vuonna 1992. Silloin ohjelmassa oli lähinnä clubbailua, mutta edelleen Ibiza resonoi lapsiperheenäkin. Erityisesti pidän Ibiza Townin tunnelmasta. Jos Ibizasta tulee mieleen örveltävät britit, löytyy se osasto lähinnä San Antoniosta. Ibiza Town on persoonallinen ja värikäs, täynnä vastakohtia. Näin sesongin loppupuolella syyskuussa myös rauhallinen. Ibiza lasten kanssa on aivan mahtava kohde.

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

Vietimme päivän Ibiza Townissa. Kurkkaa miltä näyttää Ibizalaisessa leikkipuistossa ja Dalt Vilan vanhassa kaupungissa upeiden maisemien kera. Poikien ja minun vaatteet ovat suomalaisen Lumoan merkin mallistoa. Pienemmän shortsit kuvissa ovat Pachan mallistoa. Jouduimme ostamaan varahousut, kun Lumoanin ihanat pöksyt likaantuivat seikkailuissa niin pahasti.

“Usko itseesi. Kaikki on mahdollista. Jokainen ihminen lumoaa!” Lumoan

ibiza lasten kanssa

Leikkipuistovierailut melkein joka päivä agendalla

Lapsille leikkipuisto tuntuu olevan paikka, johon on päästävä lähes päivittäin. Vaikka rannallakin riittää touhua leikkipuistoon pitää päästä. Kävimme muutamissa Ibiza Townin leikkipuistoissa ja osa oli todella likaisia. Tämä puisto, josta kuvat ovat oli siisteimpiä ja sijaitsi aivan keskustassa.

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

Dalt Vila eli korkea kaupunki

Mitä kaikkea Ibizan vanhakaupunki eli Dalt Vila tarjoakaan? Upeat panoraamanäkymät, historiaa, mysteereitä ja löydöksiä, jotka ulottuvat 2500 vuoden taakse. Nämä kaikki ovat UNESCO:n maailmanperintökohteita. Poikien mielestä tämä on ritarilinna ja siksi he olivat erityisen innoissaan aina nähdessään korkeat muurit ja uljaan yläkaupungin.

Mutkittelevat, jyrkät ja kapeat mukulakivikadut toimivat yllättävän hyvin vaunujenkin kanssa. Tärkeää on laittaa mukavat kengät jalkaan, sillä askeleita tuolla saa kerättyä. Dramaattisen näyttävä pääsisäänkäynti on rinteessä, joka kulkee portaiden läpi Portal de Ses Taulesin kautta. Sitä reunustavat mahtavat roomalaiset patsaat.

Toinen sisäänkäynti Portal Nou on Plaza del Parquen takana ja nousu asteittaisempaa. Dalt Vilassa saa helposti vietettyä koko päivän auringonlaskuun saakka. Nauti kiireettömästä tunnelmasta antiikin goottilaisten ja katalonialaisten rakennusten ympäröimänä. Pikkuisia putiikkeja ja ravintoloita on paljon. Ihan huipulla on tykkejä, jotka olivat lasten mieleen. Museoita, taidegallerioita ja kirkko löytyy myös. Taidegallerioista voi hankkia paikallisten käsityöläisten erikoisia teoksia. Dalt Vilassa on myös nunnaluostari.

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

Lumoavat maisemat

Our Lady of the Snowsin katedraalilta on maagiset maisemat. Korkeimmasta kohdasta näkee lentokentän, Playa d’en Bossan pitkän rannan ja Las Salinasin suolatasangot, Pitkän valkohiekkaisen rannan takana on luonnonsuojelualue mäntyineen. Las Salinas on erikoinen ranta, sillä sen vieressä sijaitsee laaja suolatasanko, josta myös ranta on saanut nimensä. Tämä suolatasanko on näkemisen arvoinen kohde. Sieltä on tuotettu suolaa jo satojen vuosien ajan ja kauniit turkoosit Ibiza Salt suolapurkit ovat kiva tuliaisidea. Sijaintinsa vuoksi lahden merivesi on poikkeuksellisen suolaista, joten kelluminen sujuu helposti.

Toiselta puolelta voit nähdä Talamancan ja Marina Botafoch sataman. Formenteran saari on myös selvästi nähtävissä. Viehättävät, valkoiset talot, joissa on punaiset ja oranssit katot sekä turkoosi Välimeri ja vehreä mäntymetsä taustalla inspiroi taatusti. Todellisia postikorttimaisemia.

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

Yksi hauskimpia baareja ikinä

Melkein Dalt Vilan huipulla on pikkuruinen San Ciriaco baari, jossa saimme mahtavaa palvelua. Mageeta tunnelmaa ja herkullisia drinkkejä myös lapsille oli tarjolla koko rahan edestä. Rahaa juomiin upposikin 40€, mutta oli kyllä sen arvoista. Paikka jäi kyllä mieleen yhtenä matkan kohokohdista.

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

Mitä haluaisin kokea Dalt Vilassa?

Dalt Vilassa on monia ensiluokkaisia ​​ravintoloita. Kynttiläillallinen keskiaikaisessa linnassa Välimeren tähtien alla – voitteko kuvitella mitään romanttisempaa? Lasten kanssa tällaisesta voi vain haaveilla, mutta vielä joku kerta sen toteutamme, kun mukana on vaikkapa isovanhemmat. Ehkäpä jo ensi vuonna. Onko Ibiza lasten kanssa hyvä kohde vai ei? Meistä se on erinomainen ja ihanan erilainen kohde.

“Sana Lumoan viittaa toisaalta tuotteisiin, mutta muistuttaa samalla, että juuri sinä olet tärkeä ja ainutlaatuinen.”

Suomalainen Lumoan vaatemerkki

Meillä on kuvissa suomalaisen Lumoanin vaatteet. “Lumoan syntyi vuonna 2011 halusta tehdä jotain erilaista. Jotain ajatonta, mutta persoonallista. Luoda jotain isompaa tarinaa, eikä suunnitella pelkästään tuotteita. Aloitimme hopeakoruista, mutta laajensimme pian myös aikuisten ja lastenvaatteisiin.” Kerrotaan Lumoanin sivuilla tarinan alkua.

ibiza lasten kanssa

ibiza lasten kanssa

Lue myös Vuokraa Loma-asunto Ibizalta – Esittelyssä Cala De Sant Vicente
Ibiza kokemuksia – Top 10 vinkit hippisaarelle

Tässä tarinaa kahden vuoden takaa Ibizan reissusta 2kk ikäinen vauva kainalossa.

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä heidi@lapsennimi.com

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös