naantalin vierasvenesatama

Veneilyä lasten kanssa ja Naantalin vierasvenesatama

Veneilyä lasten kanssa ja Naantalin vierasvenesatama

Meistä on tullut jälleen veneilyperhe ja se tuntuu mahtavalta. Enpä olisi uskonut, että meistä tulee jälleen veneen omistajia. Myimme muutama vuosi sitten vanhempieni kanssa yhdessä omistamamme Monterey 270 cr moottoriveneen, jonka ostimme uutena vuonna 2005 Venemessuilta. Veneen ostaminen uutena on aika hölmöä hommaa, mutta tulipa tehtyä. Nyt Facebookissa eteen tuli tuttavan myynti-ilmoitus vuoden 1976 Fjord 27AC veneestä ja yhtäkkiä omistamme aidon retroveneen. Laskimme veneen vesille elokuussa ja suuntasimme ekalle retkelle ja kohteena oli Naantalin vierasvenesatama.

veneily lasten kanssa

naantalin vierasvenesatama

naantalin vierasvenesatama

Naantali on lapsiperheen unelma

Naantalin vierasvenesatama on lapsiperheen näkökulmasta oikeastaan täydellinen kohde. Ihan vieressä on Muumimaailma ja Väskin seikkailusaari. Lähellä on kiva leikkipuisto ja kauniita nurmialueita juoksemiseen. Vierasvenesataman fasiliteetit on juuri uusittu. Laiturille on helppo rantautua ja alueella on helppo liikkua. Naantali on kaiken kaikkiaan todella kaunis ja idyllinen paikka. Pieni alue on täynnä kivoja ravintoloita ja Naantalin kylpylä on kulman takana.

naantalin vierasvenesatama

trappinpiha

naantalin vierasvenesatama

naantalin vierasvenesatama

naantalin vierasvenesatama

naantalin vierasvenesatama

Naantalin ravintolatarjontaa

Kävimme syömässä Trappinpihassa sekä vierasvenesataman AS714 ravintolassa. Aamiaisella kävimme Merisalissa. Naantalin ravintolat ovat vanhan ajan tunnelmaa huokuvia kauniita rakennuksia. Ruoka on ollut hyvää. Merisalin aamiainen alkaa oikeasti klo 9, mutta pääsimme sisään jo ennen kahdeksaa ja meidän jälkeemme tupa olikin melkein täynnä. Kannattaisi ehkä aikaistaa aamiaisen alkua kahdeksaan. Palvelu Trappinpihassa oli pirteää ja oli mukava katsoa auringonlaskua illallisen yhteydessä. Palveluun saisi yleisesti panostaa Suomessa enemmän ja positiivinen palvelu erottuu aina edukseen.

trappinpiha

trappinpiha

trappinpiha

trappinpiha

naantalin vierasvenesatama

naantalin vierasvenesatama

Veneily luo perheelle yhteenkuuluvuutta

Muistan omasta lapsuudesta veneilyt isoisäni veneellä. Se vanhan veneen tuoksu ja tunnelma on syöpynyt muistiin. Nyt tässä meidän omassa veneessä on sama nostalginen tunnelma. Veneily tuntuu jotenkin aivan erilaiselta omien lasten kanssa, kuin ilman lapsia. Lapset nauttivat täysin siemauksin olostaan ja tuntuu, että pystymme todella tarjoamaan heille ikimuistoisia hetkiä perheen kanssa. Meri ja saariston luonto rauhoittavat ja rentouttavat. Aikainen aamu, kun meri liplattaa hiljaa ja lokki huutaa jossain kaukana. Auringonlasku illalla, kun auringon säteet leikkivät meren pinnalla ja istut itse rantakalliolla ihmetellen luonnon kauneutta. Nämä hetket ovat maagisia.

naantalin vierasvenesatama

naantalin vierasvenesatama

naantalin vierasvenesatama

Ensi kesänä kierrämme idylliset kohteet Itämerellä

Keväällä aiomme tuunata sekä sisustaa venettä ja sitten suuntaamme kokemaan Itämeren kauneimpia kohteita veneellä. Tulen tekemään artikkelisarjan reissustamme ja tarjoamme parhaat vinkit veneilyyn perheen kanssa. Jos haluat olla mukana artikkelisarjassa ota yhteyttä heidi@lapsennimi.com

Lue myös Muumimaailma Naantali kokemuksia

Kotimaanmatkailu tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia perheille. Lue juttu Saariselkä lasten kanssa.

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä heidi@lapsennimi.com

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös