Tutustu tästä Valio Onnin tuotteisiin Advertisement

Meistä

Sivustomme on perustettu vuonna 2012 ja siitä on kasvanut Suomen inspiroivin lapsimedia, joka tarjoaa kävijöilleen lapsiarkea helpottavaa tietoa.

Heidi-Ekholm-Talas

Päätoimittaja / Aikuinen lapsi

HEIDI EKHOLM-TALAS

Heidi Ekholm-Talas on sarjayrittäjä ja Äiti Yrittää -bloggaaja. Hän on toiminut markkinointiviestinnän parissa jo 20 vuotta ja sukkuloi sosiaalisessa mediassa kuin kotonaan.

Valokuvaus ja kirjoittaminen ovat olleet aina lähellä Heidin sydäntä. Hänellä on kaksi villiä poikaa vuosimallia 2012 ja 2015. Matkustelu ja elämästä nauttiminen inspiroivien ihmisten kanssa pitävät Heidin fiiliksen yllä. Hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään positiivisen vireen elämäänsä henkilökohtaisen kasvun kautta.

Lapsennimi.com:issa Heidi vastaa siitä, että mennään eikä meinata.

Puh. +358 50 439 1075
heidi@lapsennimi.com

Mika Sievinen

Perustaja / Lapsivisionääri

MIKA SIEVINEN

Mika Sievinen on digiyrittäjä ja Lapsennimi.com:in perustaja. Kokemusta on varsinkin ruotsalaisten yritysten ja palveluiden menestyksekkäästä rantauttamisesta Suomen markkinoille.

Vastavirtaan kävely ja itsensä kehittäminen ovat olleet Mikalle tärkeitä arvoja jo pitkään. Kotoa löytyy kaksi kappaletta taaperotyttöjä: enkelit ja paholaiset samassa pakkauksessa. Heidän kanssa on hyvä harjoitella laiffia ja muistaa, mitkä asiat elämässä ovat oikeasti tärkeitä.

Lapsennimi.com:issa Mika vastaa siitä, että saadaan yhteistyökumppaneille toimivia ratkaisuja, ja ettei mielistellä ketään ihan liikaa tai olla muutenkaan liian pliisuja.

Puh. +358 40 568 0607
mika@lapsennimi.com

Sisällöntuotanto / Bloggaaminen

Sisällöntuotantoa sivustollemme tekee päätoimittajamme lisäksi useampi freelance-kirjoittaja, vaihtuvat vieraskirjoittajat sekä muutama vakituinen kirjoittaja.

Lapsennimi-anna

Janina-Huovari-lapsiarkea

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös