Meistä

Mikä Lapsiarkea Media?

Lapsiarkea Media on perustettu vuonna 2012 ja siitä on kasvanut inspiroiva, alati kasvava perhemedia, joka tarjoaa kävijöilleen lapsiarkea helpottavaa tietoa. Uniikkeja kävijöitä sivustollamme on kuukausittain satatuhatta, vuosittain lähes miljoona.

Lapsiarkea-Heidi

Omistaja

HEIDI EKHOLM-TALAS

Heidi Ekholm-Talas on sarjayrittäjä ja Äiti Yrittää -bloggaaja. Hän on toiminut markkinointiviestinnän parissa jo yli 20 vuotta ja sukkuloi sosiaalisessa mediassa kuin kotonaan.

Valokuvaus ja kirjoittaminen ovat olleet aina lähellä Heidin sydäntä. Hänellä on kaksi villiä poikaa vuosimallia 2012 ja 2015 sekä 2018 syntynyt tytär. Matkustelu ja elämästä nauttiminen inspiroivien ihmisten kanssa pitävät Heidin fiiliksen yllä. Hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään positiivisen vireen elämäänsä ja kannustaa kaikkia tavoittelemaan unelmiaan. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Lapsiarkea Mediassa Heidi vastaa siitä, että yhteistyökumppanit tavoittavat heille oikean kohderyhmän inspiroivasti ja tuloksellisesti.

Puh. +358 50 439 1075
heidi@lapsiarkea.fi

 

Mika-Isla-Bella-Marbella-lapsiarkea

Perustaja / Lapsivisionääri

MIKA SIEVINEN

Mika Sievinen on digiyrittäjä ja Lapsiarkea Median perustaja. Kokemusta yrittämisestä on yli 10 vuotta, varsinkin ruotsalaisten yritysten ja palveluiden menestyksekkäästä rantauttamisesta Suomen markkinoille.

Kotoa löytyy kaksi kappaletta nuoria tyttöjä. Heidän kanssa on hyvä harjoitella elämää ja muistaa, mitkä asiat elämässä ovat oikeasti tärkeitä.

Lapsiarkea Mediassa Mika toimii neuvonantajana.

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotantoa sivustollemme tekee useampi freelance-kirjoittaja, vaihtuvat vieraskirjoittajat sekä muutama vakituinen kirjoittaja.

anna esittely

 

 

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös