Rush Helsinki trampoliinipuisto

Rush Finland

Rush Helsinki trampoliinipuisto

Rush Helsinki -trampoliinipuisto tarjoaa kaikille huikeita elämyksiä. Helsingin toimipaikassa sinulle on luvassa 2800 neliömetrin verran lentävää seikkailua, haasteita ja jännitystä.

Sieltä löytyy tekemistä ja hauskanpitoa kaikenikäisille ja -tasoisille. Monipuolisilla trampoliineilla saat hien virtaamaan, sykkeen korkealle ja suupielet korviin asti.

Rush Helsinki -trampoliinipuisto pähkinänkuoressa: 

  • Puistossa on lähes 1000m2 kokoinen free jump -alue, joka yhdistää yli 50 erilaista trampoliinielementtiä
  • Puistossa yhdistyvät 20-metriset trampoliinistreetit sekä useat kallistetut trampoliiniseinät
  • Sieltä löytyy kaksi extreme dodgeball -aluetta, jättimäinen vaahtokumimonttu, pukkitappelu, Airbag hyppypatja, trampoliinikoripallo, wall walk trampoliiniseinät sekä Wipe Out -kone
  • Ruokaa ja juomaa saat kahvi-, välipala- ja elintarvikeautomaateista, ja herkuista voi nauttia Rushin näköalakahvilassa

Lapsille ja lapsiperheille on tarjolla erilaisia aktiviteetteja sekä yksin että ryhmissä. Löytyy naperoalue perheen pienimmille, erilaisia synttäripaketteja, hohtodisco-iltoja ja paljon muuta.

Rush trampoliinipuistosta löytyy lisäksi neljä erilaista synttäri-/ryhmähuonetta, jotka ovat varattavissa verkkokaupan kautta.

Rushin Family time -perhevuoroilla koko perheellä on mainio tilaisuus viettää yhdessä hauska ja aktiivinen liikuntatuokio. Family time -perhevuorojen aikana puistossa saa olla nimittäin vain perheporukoita vauvasta vaariin, jolliin perheen isommat ovat vastuussa pienemmistä. Family time -perhevuoroille tulee osallistua vähintään yksi aikuinen ja yksi lapsi.

Aikuisille vieraille puiston aktiviteetit sopivat sekä huvi-, treeni- että taitomielessä – tai koko perheen yhteisen hauskanpidon muodossa.

Yrityksille Rush tarjoaa TYHY-paketteja, jotka voivat sisältävää esimerkiksi ryhmätilat tarjoiluineen, hyppypaketit ja tarvittaessa ohjaajia vastaamaan työntekijöiden pomputtamisesta ja aktiviteeteista puistossa. Esimerkkeinä firman osastojen välinen dodgeball-turnaus, työntekijöiden trampoliiniaerobic, Wipe Out Champion -kisa tai joku muu useista lennokkaista vaihtoehdoista.

Yhteystiedot:

Puhelin: +358 400 4988 00

Sähköposti: info(a)rushfinland.fi

Instagram: @RUSHHELSINKI

Facebook: @RUSHHELSINKI

Helsingin osoite: Valimotie 25, 00380 Helsinki (Pitäjänmäki)

Vantaan osoite: Muuntotie 3, 01510 Vantaa (Tammisto)

Takaisin ylös