raskauskuvaus

Jenni Kollani Photography

Raskaus ja vauvan odotusaika on yksi tärkeimmistä vaiheista äidin ja vauvan suhteessa, se mistä kaikki lähtee. Sillä on monesti suuri merkitys myös koko perheelle. Tämän vuoksi myös raskausaika on hyvä ikuistaa ja kuviin on ihana palata vuosienkin jälkeen. Kuviin voi äidin lisäksi tulla niin puoliso kuin sisaruksetkin.

Ennen jokaista kuvausta keskustellaan asiakkaan kanssa toiveista ja mieltymyksistä, sillä jokainen kuvaus on erilainen ja henkilökohtainen. Raskauksia on monenlaisia ja olo voi vaihdella päivittäin. Kuvauksissa pyrin aina kuuntelemaan asiakkaan toiveita ja vointia sekä välttämään ylimääräistä rasitusta. Kuvaus pidetään yleensä asiakkaan kotona tai asiakkaan toivomassa miljöössä. Eli halutessa kuvissa voi olla vaikka vain omalla sängyllä. Kuvauksia varten ei tarvitse tehdä isoja siivouksia tai nähdä paljon vaivaa.

Raskauskuvissa voi pukeutua alusvaatteista, kauniiseen mekkoon tai arkisempiin vaatteisiin. Tämäkin menee sen mukaan, kuinka asiakas itse toivoo. Tarvittaessa asustuksesta voidaan keskustella yhdessä ja annan vinkkejä toimiviin asukokonaisuuksiin. Halutessasi voit laittautua pitkän kaavan mukaan, mutta myös ihan pienikin ehostus riittää.

Paras ajankohta kuvaukselle on yleensä viimeisen kolmanneksen aikana, mutta ennen viimeistä kuukautta. Viimeisen kuukauden aikana vatsa usein laskeutuu ja synnytyskin saattaa yllättää. Myös pienempikin maha saadaan näkymään kuvissa.

Kuvien julkaisu tehdään vain asiakkaan suostumuksella. Asiakkaan toiveesta on mahdollista myös että kuvia ei näe kukaan muu kuvaajan ja kuvattavan lisäksi.

Jenni Kollani Photography kuvaa raskauskuvauksen lisäksi perhe-, vastasyntynyt-, hää ja yrityskuvauksia.

raskaus

raskauskuvaus lapsiarkea

raskauskuvaus jenni kollani

perhekuvaus

Takaisin ylös