Yhteistyö

Haluatko tehdä yhteistyötä inspiroivan, pidetyn ja alati kasvavan perhemedian kanssa?

Konseptoimme, suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme luovia ja tehokkaita sisältöyhteistyökampanjoita.

LUKUJA 1.1-31.12.2022 – Yli miljoona uniikkia lukijaa vuodessa

Uniikit lukijat 1 102 924 • Sivunäytöt 2 717 936

  • Olemme nykyaikaisia ja luovia toteutustemme suhteen, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä menestyksekästä yhteistyötä kanssamme.
  • Ajattelemme tuloslähtöisesti, joten meille on ensisijaisen tärkeää löytää toteutuksia, jotka palvelevat kaikkia osapuolia mahdollisimman hyvin.
  • Yhteistyö ja sen laajuus voi vaihdella laidasta laitaan, koska räätälöimme kampanjat aina yhteistyökumppaneidemme tavoitteisiin peilaten.
  • Olemme myös avoimia kokeilemaan kaikenlaista uutta, koska rehellisyyden nimissä: tuttu ja turvallinen ei aina ole se voittavin yhdistelmä.

Sivustomme tavoittaa tällä hetkellä noin 100 000 uniikkia suomalaista kävijää kuukausittain, ja meillä on satojatuhansia sivunäyttöjä joka kuukausi. Uniikit lukijat kasvoivat vuonna 2022 yli 11% vuoteen 2021 verrattuna.

Tavoitamme kävijämme hyvin otolliseen aikaan, koska he etsivät juuri tietoa valmistautuakseen ja pärjätäkseen lapsiarjessa.

Sivustomme kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja haluamme olla jatkossakin pidetty ja inspiroiva perhemedia.

SISÄLLÖSTÄMME KIINNOSTUNUT KOHDEYLEISÖ

Sivustomme kävijät ovat useimmiten nykyisiä tai tulevia vanhempia, jotka etsivät vanhemmuuteen liittyvää tietoa, jonka avulla helpottaa omaa vauva- ja lapsiarkeaan. Tässä elämänvaiheessa me ihmiset olemme erityisen vastaanottavaisia uudelle tiedolle, koska vanhemmuus on useimmille meistä uusi elämänvaihe, joka vaatii opettelua.

Tuotamme kävijöillemme sisältöä, jossa on sopiva yhdistelmä sekä asiantuntijuutta että tavallisten perheiden arkea. Olemme intohimoisia tekijöitä, ja tahdommekin tuottaa kävijöillemme säännöllisesti kiinnostavaa ja monipuolista sisältöä, jonka parissa viihdytään pitkiä aikoja.

KÄVIJÄPROFIILI

Kävijät hakevat sivustoltamme aktiivisesti lapsiarjen vinkkejä, vauvatietoa, kannanottoja, matkajuttuja, inspiraatiota, trendejä, nimiä, suositteluja ja vertaistukea.

Sivustoamme seurataan tiiviisti ja sinne palataan uudestaan ja uudestaan. Lisäksi sivustollamme vietetty aika mitataan useissa minuuteissa.

lapsennimi

Naiset: 71%

Miehet: 29 %

Mobiili: 83,5 %

Desktop: 15 %

Tabletti: 1,5 %

SISÄLTÖYHTEISTYÖ

Sisältöyhteistöiden hinnoitteluun vaikuttavat muun muassa työn vaativuus (esim. kuvat/video) ja tehtävän työn määrä. Tarjous kannattaa aina pyytää erikseen jokaiselle projektille, koska pyrimme tekemään kaikenlaista yhteistyötä – sekä luovaa että perinteistä – jolla voimme parantaa ja helpottaa tavoittamamme kohderyhmän arkea, samalla kun toteutamme teille yhteistyökumppaninamme vertaansa vailla olevia kampanjoita erittäin kustannustehokkaasti.

Kysy rohkeasti, koska teemme ja olemme tehneet toimivia kokonaisuuksia maamme suurimmista mainostajista lähtien aina pienempiin yksinyrittäjiin. Teemme sisältöjä myös asiakkaiden omiin medioihin, joten kerro meille rohkeasti millainen yhteistyö on mielessä.

RUUHKAVUOSIEN RESEPTIT RUOKABLOGI

Avasimme 2019 maaliskuussa uuden Ruuhkavuosien reseptit blogiosion. Ruuhkavuosien reseptit jakaa vertaistukea ja helppoja arkiruokareseptejä niille, joilla ei riitä energiaa viettää aikaa keittiössä tuntitolkulla.

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme? Meistä-osiosta löydät suorat yhteystietomme. Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä meihin alla olevan lomakkeen kautta.

Mediankortin sekä yritysesittelyn saat pyydettäessä, tarjoukset teemme aina räätälöidysti tarpeenne huomioiden.

    * pakollinen tieto

    Takaisin ylös