Tutustu tästä Valio Onnin tuotteisiin

Yhteistyö

Haluatko tehdä yhteistyötä Suomen inspiroivimman lapsimedian kanssa?

Konseptoimme, suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme luovia ja tehokkaita sisältöyhteistyökampanjoita.

Olemme nykyaikaisia ja luovia toteutustemme suhteen, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä menestyksekästä yhteistyötä kanssamme. Ajattelemme tuloslähtöisesti, joten meille on ensisijaisen tärkeää löytää toteutuksia, jotka palvelevat kaikkia osapuolia mahdollisimman hyvin.

Yhteistyön laajuus voi vaihdella laidasta laitaan, koska räätälöimme kampanjat aina yhteistyökumppaneidemme tavoitteisiin peilaten. Olemme myös avoimia kokeilemaan kaikenlaista uutta, koska rehellisyyden nimissä: tuttu ja turvallinen ei aina ole se voittavin yhdistelmä.

Sivustomme tavoittaa tällä hetkellä jo parhaimmillaan yli 120 000 uniikkia suomalaista kävijää kuukausittain (03/2018), ja meillä on satojatuhansia sivunäyttöjä joka kuukausi. Tavoitamme kävijämme hyvin otolliseen aikaan, koska he etsivät juuri tietoa valmistautuakseen ja pärjätäkseen lapsiarjessa.

Sivustomme kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja haluamme olla maamme inspiroivin lapsiarkisivusto.

LUKUJA 1.1-31.12.2018

Uniikit lukijat 946 283 • Sivunäytöt 2 919 039

SISÄLLÖSTÄMME KIINNOSTUNUT KOHDEYLEISÖ

Sivustomme kävijät ovat useimmiten nykyisiä tai tulevia vanhempia, jotka etsivät vanhemmuuteen liittyvää tietoa, jonka avulla helpottaa omaa vauva- ja lapsiarkeaan. Tässä elämänvaiheessa me ihmiset olemme erityisen vastaanottavaisia uudelle tiedolle, koska vanhemmuus on useimmille meistä uusi elämänvaihe, joka vaatii opettelua.

Tuotamme kävijöillemme sisältöä, jossa on sopiva yhdistelmä sekä asiantuntijuutta että tavallisten perheiden arkea. Olemme intohimoisia tekijöitä, ja tahdommekin tuottaa kävijöillemme säännöllisesti kiinnostavaa ja monipuolista sisältöä, jonka parissa viihdytään pitkiä aikoja.

KÄVIJÄPROFIILI

Kävijät hakevat sivustoltamme aktiivisesti lapsiarjen vinkkejä, vauvatietoa, kannanottoja, matkajuttuja, inspiraatiota, trendejä, nimiä, suositteluja ja vertaistukea. Sivustoamme seurataan tiiviisti ja sinne palataan uudestaan ja uudestaan. Lisäksi sivustollamme vietetty aika mitataan useissa minuuteissa.

Naiset: 84 %

Miehet: 16 %

Ikä 18-24: 32 %

Ikä 25-34: 45 %

Ikä 35-44: 12 %

Ikä 45+: 11 %

Mobiili: 81 %

Desktop: 11 %

Tabletti: 8 %

SISÄLTÖYHTEISTYÖ

Sisältöyhteistöiden hinnoitteluun vaikuttavat muun muassa työn vaativuus (esim. kuvat/video) ja tehtävän työn määrä. Tarjous kannattaa aina pyytää erikseen jokaiselle projektille, koska pyrimme tekemään kaikenlaista yhteistyötä – sekä luovaa että perinteistä – jolla voimme parantaa ja helpottaa tavoittamamme kohderyhmän arkea, samalla kun toteutamme teille yhteistyökumppaninamme vertaansa vailla olevia kampanjoita erittäin kustannustehokkaasti.

Kysy rohkeasti, koska teemme ja olemme tehneet toimivia kokonaisuuksia maamme suurimmista mainostajista lähtien aina pienempiin yksinyrittäjiin. Teemme sisältöjä myös asiakkaiden omiin medioihin.

RUUHKAVUOSIEN RESEPTIT RUOKABLOGI

Avasimme 2019 maaliskuussa uuden Ruuhkavuosien reseptit blogiosion. Ruuhkavuosien reseptit jakaa vertaistukea ja helppoja arkiruokareseptejä niille, joilla ei riitä energiaa viettää aikaa keittiössä tuntitolkulla. Ylläpidämme Facebookissa Ruuhkisten omaa yhteisöä.

MEDIAKORTTI LÖYTYY TÄÄLTÄ

Meistä-osiosta löydät suorat yhteystietomme. Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä meihin alla olevan lomakkeen kautta.

* pakollinen tieto

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös