Nimikone

Nimikone

Nimikone on maksuton palvelu, joita on monia erilaisia, ja joita olemme listanneet tähän alle sivustomme käyttäjien suureksi iloksi. Nimipalvelun avulla voit selailla erilaisia nimiä ja saada nimi-inspiraatiota.

Näitä palveluita on tosiaan laidasta laitaan. Huipputarjouksessa olevalla Vauva-lehdellä on oma palvelunsa, joka on ehkä hieman kömpelö omaan makuumme.

Nimikone
(Kuva: midorisyu@FlickrCreativeCommons)

Xestian palvelun avulla voit myös pyöritellä esimerkiksi englantilaisia nimiä tai espanjalaisia nimiä.

>> Testaa Xestian Nimipalvelua Klikkaamalla Tästä

Lisäksi on muutama muu suosittu nimipalvelu, jotka löydät tästä:

>> Testaa Tästä Nimimasiinan Nimipalvelua

>> Testaa Kansainvälistä Nimikonetta Tästä

>> Kokeile Tästä Kuinka Kansainvälinen Nimi Muuttuu Suomalaiseksi

Kuten huomaatte, nimikone-palveluita on vaikka kuinka monia ja kaikki yhtä hauskoja.

Nimigeneraattori

Nimigeneraattori on ylläolevien nimikoneiden lisäksi paljon nimi-inspiraation apuvälineenä käytetty juttu. Yleisesti ottaen tällaisia palveluita on valtavan paljon, eikä niitä ensisijaisesti käytetä vauvan nimen löytämiseksi. Monesti niiden idea on leikkiä vaikkapa omalla etu- ja sukunimellään ja katsoa millainen oma nimi olisi voinut olla, jos olisi syntynyt esimerkiksi Intiaan.

Tässä muutamia suosittuja generaattoreita:

Testaa Tästä Perhekerhon Vauvanimigeneraattoria

Täältä Löydät Erilaisia Nimigeneraattoreita

Mikäli et ylhäältä löytänyt mieleistäsi, niin varsinkin vauvallesi nimeä miettiessäsi muista selailla tarpeeksi erilaisia listoja. Sen takia me aikoinaan perustimme sivustomme, kun emme tuntuneet millään löytävän mieleistä nimeä omalle esikoisellemme. Kävimme kyllä läpi kaiken mahdollisen ja lisäksi selailimme aina tasaisin väliajoin Väestörekisterikeskuksen nimipalvelua, josta tarkistimme kunkin nimen suosion vuosien varrella.

Nimikone ja Nimigeneraattori on kuitenkin hauska väline osana nimeämisprosessia. Ne ovat kehittyneet viime vuosina varsin paljon, ja tuntuu kuin kaikilla olisi oma pieni nimikoneensa olipa melkein kyse sivustosta kuin sivustosta.

Lue myös nämä:

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös