Nimikone – Nimigeneraattori

Nimikone

Nimikone on maksuton palvelu, joita olemme listanneet tähän alle sivustomme käyttäjien suureksi iloksi.

Mikäli etsit nimiä, niin löydät niitä täältä:

Nimipalvelun avulla voit selailla erilaisia nimiä ja saada nimi-inspiraatiota. Näitä palveluita on tosiaan laidasta laitaan.

Nimikone
(Kuva: midorisyu@FlickrCreativeCommons)

Xestian palvelun avulla voit myös pyöritellä esimerkiksi englantilaisia nimiä tai espanjalaisia nimiä.

Lisäksi on muutama muu suosittu nimipalvelu, jotka löydät tästä:

Kuten huomaatte, nimikone-palveluita on vaikka kuinka monia ja lähes kaikki ovat yhtä hauskoja.

Nimigeneraattori

Nimigeneraattori on ylläolevien nimikoneiden lisäksi paljon nimi-inspiraation apuvälineenä käytetty apuväline. Yleisesti ottaen tällaisia nimigeneraattoripalveluita on valtavan paljon, eikä niitä ensisijaisesti käytetä vauvan nimen löytämiseksi. Monesti niiden idea on leikkiä vaikkapa omalla etu- ja sukunimellään ja katsoa millainen oma nimi olisi voinut olla, jos olisi syntynyt vaikkapa Intiaan.

Tässä muutamia suosittuja nimigeneraattoreita:

Mikäli et ylhäältä löytänyt mieleistäsi, niin varsinkin vauvallesi nimeä miettiessäsi muista selailla tarpeeksi erilaisia listoja. Sen takia me aikoinaan perustimme sivustomme, kun emme tuntuneet millään löytävän mieleistä nimeä omalle esikoisellemme. Kävimme kyllä läpi kaiken mahdollisen ja lisäksi selailimme aina tasaisin väliajoin Väestörekisterikeskuksen nimipalvelua, josta tarkistimme kunkin nimen suosion vuosien varrella.

Nimikone ja Nimigeneraattori ovat kuitenkin hauskoja apuvälineitä osana nimeämisprosessia. Ne ovat kehittyneet viime vuosina varsin paljon, ja tuntuu kuin kaikilla olisi oma pieni nimikoneensa olipa melkein kyse sivustosta kuin sivustosta.

Halutessasi voit vinkata meille uusimmista ja hauskoimmista nimikoneista ja nimigeneraattoreista, jolloin voimme kerätä niitä vielä enemmänkin sivustollemme kävijöidemme iloksi. Monet etsivät sivustomme kautta näitä apuvälineitä, joten jaettu ilo on paras ilo.

Tiesithän, että löydät sivustoltamme valtavan määrän nimiä. Siirtymällä Selaile Nimiä -valikkoon, voit katsella sieltä kymmeniätuhansia eri nimiä ympäri maailmaa. Sivustomme kasvaa jatkuvasti, joten ota tästä myös Lapsiarkea FB-kanava seurantaan saadaksesi tietoa Lapsiarjen viimeisimmistä vinkeistä ja huhumyllyistä.

Lue myös nämä:

Takaisin ylös