Syntytarina

Lapsiarkea Media sai alkunsa syksyllä 2012, kun puolisoni ilmoitti minulle olevansa raskaana. Olimme jutelleet lapsista jo jonkin aikaa, ja me molemmat halusimme niitä: uutinen oli siis kaikin puolin iloinen meille molemmille.

Jo ennen ensimmäistä ultraa aloimme miettiä lapsellemme nimeä.

Ei muuten maailman helpoin tehtävä, kun lapsen sukupuolikaan ei ollut vielä tiedossa. Etsimme internetistä erilaisia nimiä, ja lisäksi tavasimme Hesarin jokaikisen syntyneet-palstan nimen läpi kirjain kirjaimelta.

Kävelimme jopa ristiin rastiin Hietaniemen hautausmaalla nimijahdissa – useaan otteeseen.

LapsenNimi-syntytarina

Kun tiesimme vihdoin odottavamme perheeseemme tyttöä, tehtävän piti helpottua. Todellisuudessa jatkoimme nimien etsimistä kaikista mahdollista paikoista ilman tulosta.

Välillä olimme varmoja, ettemme ikinä keksisi lapsellemme nimeä: siitä tulisi Nimetön.

Suutuksissani sanoin puolisolleni laittavani pystyyn nettisivut, joille kokoan kaikkia mahdollisia nimiä maailman eri kolkista, koska uskoin sen olevan ainoa mahdollinen keino löytää tyttärellemme meitä molempia miellyttävä nimi.

Niinhän siinä sitten kävi, että sivusto syntyi loppuvuodesta 2012. Nyt se on Pohjoismaiden suosituin nimisivusto, joka kasvaa kovaa vauhtia yhä suuremmaksi ja suositummaksi lapsiarkisivustoksi.

”Vuoteen 2025 mennessä kaikkien Suomessa syntyvien lapsien vanhemmat hakevat nimi-inspiraationsa sivustoltamme.”

Visiomme on se, että kaikkien Suomessa syntyvien lapsien vanhemmat saavat nimi-inspiraationsa sivustoltamme, samalla kun tarjoamme heidän lapsiarkeensa neuvoja ja vinkkejä, jotka helpottavat perheen arkea.

Parhain terveisin,
Mika Sievinen | Lapsiarkea Median Perustaja

Takaisin ylös