Tutustu tästä Valio Onnin tuotteisiin

Syntytarina

Lapsennimi.com sai alkunsa syksyllä 2012, kun puolisoni ilmoitti minulle olevansa raskaana. Olimme jutelleet lapsista jo jonkin aikaa, ja me molemmat halusimme niitä: uutinen oli siis kaikin puolin iloinen meille molemmille. Jo ennen ensimmäistä ultraa aloimme miettiä lapsellemme nimeä.

Ei muuten maailman helpoin tehtävä, kun lapsen sukupuolikaan ei ollut vielä tiedossa. Etsimme internetistä erilaisia nimiä, ja lisäksi tavasimme Hesarin joka ikisen syntyneet-palstan nimen läpi kirjain kirjaimelta. Kävelimme jopa ristiin rastiin Hietaniemen hautausmaalla nimijahdissa – useaan otteeseen.

LapsenNimi-syntytarina

Kun tiesimme vihdoin odottavamme perheeseemme tyttöä, tehtävän piti helpottua. Todellisuudessa jatkoimme nimien etsimistä kaikista mahdollista paikoista ilman tulosta. Välillä olimme varmoja, ettemme ikinä keksisi lapsellemme nimeä: siitä tulisi Nimetön. Suutuksissani sanoin puolisolleni laittavani pystyyn nettisivut, joille kokoan kaikkia mahdollisia nimiä maailman eri kolkista, koska uskoin sen olevan ainoa mahdollinen keino löytää tyttärellemme meitä molempia miellyttävä nimi.

Niinhän siinä sitten kävi, että Lapsennimi.com syntyi loppuvuodesta 2012. Nyt se on Suomen suosituin nimisivusto, joka kasvaa kovaa vauhtia yhä suuremmaksi ja suositummaksi vauva-arki sivustoksi.

”Vuoteen 2020 mennessä kaikkien Suomessa syntyvien lapsien vanhemmat hakevat nimi-inspiraationsa Lapsennimi.com-sivustolta.”

Visiomme on se, että vuoteen 2020 mennessä kaikkien Suomessa syntyvien lapsien vanhemmat saavat nimi-inspiraationsa Lapsennimi.com-sivustolta, samalla kun tarjoamme heidän vauva-arkeensa neuvoja ja vinkkejä, jotka helpottavat heidän perheensä arkea.

Parhain terveisin,
Mika Sievinen (Lapsennimi.com:in perustaja)

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös