Ulkomaalaiset etunimet

Ulkomaalaiset nimet maittain:

Valitse sinua kiinnostava maa tai kulttuuri alta, ja löydät listan ja tietoa sen nimistä.

Tai voit myös lukea tarkemmin ulkomaalaisista nimistä listan alapuolelta »

 

Tarkempaa tietoa ulkomaalaisista etunimistä

Sivuiltamme löydät kaikki ne ulkomaalaiset etunimet, joita mahdollisesti mietit lapsellesi. Olemme listanneet tuhansia ja taas tuhansia suosittuja ulkomaalaisia nimiä eri maailmankolkista ja blogimme kirjoittaa myös ulkomaalaisista etunimistä lähes taukoamatta. Blogin tilaaminen omaan sähköpostiinsa onkin oiva tapa saada nimi-inspiraatiota aina silloin tällöin.

Ulkomaalaiset etunimet

(Kuva: Sadie Hernandez@FlickrCreativeCommons)

Jotkut ulkomaalaiset nimet ovat meille suomalaisille hyvin tuttuja, kun taas toiset varsin eksoottisia. Esimerkiksi ruotsalaisiin tai englantilaisiin lasten nimiin olemme jo monesti tottuneet, mutta esimerkiksi saamelaiset nimet voivat kuulostaa todella hauskoilta niihin tottumattomissa korvissamme. Maailma kuitenkin elää ja niinpä törmäämme arkisin useammin ja useammin meille aikaisemmin tuntemattomiin ulkomaalaisiin etunimiin.

Ulkomaalaisia nimiä

Kotisivujemme valikkoja seuraamalla löydät valtavan määrän ulkomaalaisia nimiä, joista saada inspiraatiota. Tarjolla on on muun muassa englantilaisia, espanjalaisia, italialaisia ja japanilaisia nimiä ja nimeämistraditioita. Lisäksi blogimme kirjoittaa usein hieman harvinaisemmista ulkomaalaisista nimistä. Etunimet kiinnostavat kaikki, olivatpa ne sitten ulkomaisia tai kotimaisia.

Tilaa uutiskirje

Liity tästä suositun uutiskirjeemme saajaksi ja saat rahanarvoisia vinkkejä vauva-arkeen.

Takaisin ylös