Ovulaatiolaskuri

Ovulaatiolaskuri kertoo ovulaatioaikasi

Ovulaatiolaskuri kertoo sinulle, milloin ovulaatio todennäköisimmin tapahtuu. Kun tiedät sen, pystyt parantamaan mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi.

Tästä alta saat selville ne päivät, jolloin sinulla on suurin mahdollisuus tulla yhdynnässä raskaaksi, joten ei kun kokeilemaan.

Edelliset kuukautiseni alkoivat ja kuukautiskiertoni pituus on päivää.
Hedelmällisimmät päiväsi ovat

 

Ovulaatiolaskuri
(Kuva: Asja Boroš@FlickrCreativeCommons)

Yltä saamasi päivämäärät voit nyt merkitä kalenteriisi – olipa tarkoituksesi sitten mikä hyvänsä – jotta tiedät mitä salaisuuksia ovulaatiolaskuri on kertonut sinulle raskaaksi tulemisen suhteen.

Paras aika tulla raskaaksi – Ovulaatiolaskuri kertoo

Ovulaatiolaskuri kertoo sinulle, milloin on paras aika tulla raskaaksi. Se ei luonnollisestikaan kerro sinulle, että kannattaako sinun tulla raskaaksi kesällä, jotta lapsi syntyisi talvella, vai talvella jotta lapsi syntyisi kesällä.

Paras aika tulla raskaaksi ovulaatiolaskuri
(Kuva: Vox Efx@FlickrCreativeCommons)

Sen sijaan se kertoo sinulle, milloin sinulla on paras mahdollisuus tulla raskaaksi. Mikäli siis suunnittelet raskaaksi tulemista, voit ovulaatiolaskurin avulla parantaa mahdollisuuksia.

Parhaat päivät tulla raskaaksi

Käyttämällä yllä olevaa laskuria, saat tietoosi parhaat päivät tulla raskaaksi. Näet jokaiselta kuukaudelta juuri ne päivät, jolloin raskaaksi tulemisen mahdollisuus on ovulaation myötä korkeimmillaan.

Parhaat päivät tulla raskaaksi ovulaatiolaskuri
(Kuva: Asja Boroš@FlickrCreativeCommons)

Mikäli perheenne havittelee lapsia, on itse asiassa lasten saamisen kannalta melko turhaa harrastaa petipuuhia väärinä päivinä, sillä silloin ei yksinkertaisesti tulla raskaaksi. On huomattavasti järkevämpi tapa selvittää ovulaatiolaskurin avulla parhaat päivät tulla raskaaksi.

Ovulaatiolaskurista on apua

Ovulaatiolaskurista on paljon apua, vaikka se ei aivan tarkka olekaan. Sen laskemat päivämäärät ovat tarkimmalla mahdollisella tavalla suuntaa antavia päivämääriä, jotka voivat kuitenkin erota todellisuudesta, varsinkin mikäli kuukautiskiertosi ei ole täysin säännöllinen.

Jos lapset ovat siis olleet toiveena, niin kannattaa kokeilla laskurin laskemien päivämäärien mahdollisuutta hedelmöityksen starttiajankohtana.

Elämä on täynnä erilaisia yllätyksiä: välillä todella positiivisia ja välillä vähemmän positiivisia. On ylä- ja alamäkiä, jotka tekevät elämästä nimenomaan elämän.

Toivottavasti sivustomme ovulaatiolaskurista on sinulle apua, ja se laskee sinulle parhaat päivät tulla raskaaksi.

Lue myös nämä:

Takaisin ylös