Etunimet

Etunimet

Etunimet maittain yhdestä paikasta

Etunimet kiinnostavat monia. Sen takia olemme koonneet sivustollemme tuhansia ja taas tuhansia kotimaisia ja ulkoimaisia etunimiä, jotta sinä käyttäjänämme voit löytää mahdollisimman paljon nimiä yhdestä paikkaa.

Aloita vaikka näistä:

Kun selaat tätä sivua hieman alemmas, löydät kaikki suomalaiset etunimet.

Kuinka sivustoamme kannattaa hyödyntää etunimien etsimisessä?

 1. >> Tutustu sivustomme nimihakukoneeseen, johon voit kirjoittaa minkä tahansa etunimen, josta haluat lisätietoja.
 2. Selaile sivustomme ylävalikosta löytyviä nimiarkistoja, joista löydät kaikki ne etunimet joista et ollut ikinä kuullutkaan, mutta jotka ovat arkea eri puolilla maailmaa.
 3. Ehdota meille nimiä, joita kaipaisit. Mikäli jokin nimi puuttuu hakukoneestamme, tarkoittaa se yleensä vain sitä, että kyseessä on todella harvinainen nimi maassamme. Voit kuitenkin ehdottaa sitä meille Ehdota-sivumme kautta, jolloin pystymme kehittämään sivustoamme jatkuvasti. Kiitos jo etukäteen!

Etunimiä laidasta laitaan samasta paikasta

Etunimillä on tapana elää ajan mukaan. Sivustoltamme löydätkin tuhansia etunimiä jaoteltuna maittain.

Se mikä on tänään kuuminta hottia, ei välttämättä kiinnostaa enää huomenna ketään.

Suosituimmat miesten etunimet kautta aikojen

 1. Juhani
 2. Johannes
 3. Olavi
 4. Antero
 5. Tapani
 6. Kalevi
 7. Tapio
 8. Matti
 9. Mikael
 10. Ilmari

Etunimet naisille – kaikkien aikojen suosituimmat

 1. Maria
 2. Helena
 3. Johanna
 4. Anneli
 5. Kaarina
 6. Marjatta
 7. Anna
 8. Liisa
 9. Annikki
 10. Hannele

Aina saapuu kuitenkin taas se päivä, jolloin ne aikoinaan muodissa olleet nimet kiinnostavat jälleen. Sama ilmiö toistuu uudelleen ja uudelleen.

etunimet etunimiä
Etunimet ovat ikuisia.

Etunimet – ne harvinaiset ja vähemmän harvinaiset

Nimet voivat olla harvinaisia tai ne voivat olla suositumpia. Ne voivat olla erikoisia tai ne voivat olla ulkomaalaisia.

Jokaisen meistä etunimellä on kuitenkin täysin omanlaisensa merkitys kantajalleen. Kukaan meistä ei esimerkiksi tykkää kuulla nimeään lausuttavan väärin, oletko huomannut?

Kukaan meistä ei tykkää, jos nimemme on kirjoitettu väärin, oletko sitä huomannut?

Monesti me ihmiset menetämme malttimme tällaisissa tilanteissa todella helposti, mikä kuvastaa hyvin etunimemme merkitystä meille.

Me suosittelemme sinua tutustumaan sivustomme nimitarjontaan kaikessa rauhassa. Osallistu keskusteluun, jaa ajatuksesi, kerro mitä pidit. Saamme aika paljon risuja ja ruusuja, mistä nimenomaan tykkäämme, koska olisi tylsää olla oikeassa tällaisten asioiden suhteen.

Selaile nimiä kaikessa rauhassa, koska löydät sivustoltamme kaikki mahdolliset nimet, joita vain voit kuvitella maailmassa olevan.

Etunimet etsinnässä mutta mihin tarkoitukseen?

Jos sinulla on jokin tietty tarkoitus, johon etsit nimiä niin voimme kenties palvella sinua entistä paremmin. Laita meille siinä tapauksessa viestiä, esimerkiksi Ehdota-valikon kautta.

Pyrimme aina vastaamaan kaikkiin kyselyihin ja pyyntöihin mahdollisimman nopeasti, koska haluamme tarjota runsaalle kävijäkunnallamme mahdollisimman hyvän kokemuksen sivustomme parissa.

Kuten sanottua, katsele kaikessa rauhassa, koska etunimiä ei voi oikein myydä eikä ostaa: etunimet ovat siitä mukavaa tavaraa.

Selaile täältä kaikkia suomalaispoikien etunimiä

Selaile täältä kaikkia suomalaistyttöjen etunimiä

Katso täältä Etunimihaku-ohjeet

Takaisin ylös