YO ZEN

YO ZEN

YO ZEN on graafisista klassikoistaan tunnettu suomalainen lifestyle-brändi. Designfilosofiamme on, että tuotteet saavat olla aikaan sidottuja ja “in”, mutta niiden tulee olla niin huolellisesti mietittyjä, että ne siksi kestävät aikaa.

Lue lisää »

Vauvanvaatteet ihastuttavat ja vihastuttavat

Ai miten niin vihastuttavat? No, vauvanvaatteet ovat ihania, joten niitä tekee mieli hankkia. Seuraavana hetkenä huomaat vauvan jo kasvaneen hankkimiesi vaatteiden koosta ohi, ja hintalaput ovat edelleen paikoillaan.

vauvanvaatteet

Mutta ennenkaikkea ne vauvanvaatteet tosiaan ihastuttavat, koska ovathan ne söpöjä kuin mitkä!

Niin ihastuttavan pieniä, että maailma tuntuu välittömästi paremmalta paikalta niitä katsoessa.

Mitä kannattaa miettiä vauvanvaatteita hankittaessa?

Vauvanvaatteita hankittaessa kannattaa muistaa, että vauvat kasvavat hurjaa vauhtia. Onko kannattavaa hankkia 100 euron arvoisia vauvan farkkuja, jos niitä ehtii käyttämään kolme kertaa?

Tai kuinka monta bodya kannattaa hankkia varastoon, kun puklua valuu vauvalta joka sekunti. Voi olla, että pieni lisävarasto on tarpeen, ja sen takia on myös hyvä tietää lastenvaateliikkeitä, mistä niitä saa sekä laadukkaina että edullisesti.

On myös hyvä muistaa, että usein vieraat tuovat vauvalle erilaisia vauvanvaatteita, vaikka niitä kiellettäisiin tuomasta. Yhtä vaikeaa kuin sinulle itsellesi, myös ystäväsi sortuvat ostelemaan niitä yli tarpeiden.

Lista testatuista vauvanvaateliikkeistä

Haluamme auttaa sinua sen verran, että testaamme kaiken aikaa sellaisia liikkeitä, jotka myyvät ja tarjoavat vauvanvaatteita. Teemme tätä aivan tietoisesti, jotta sinä voit tietää mahdollisimman paljon näistä toimijoista: kuinka toimitus toimii, mitä kokemuksia muilla on ja niin edelleen.

Sen takia ne vauvanvaatetoimijat, jotka löydät sivustoltamme ovat saaneet oman siunauksemme.

Sinulla voi olla omia suosikkejasi, joten vinkkaa niistä ihmeessä meillekin, jotta voimme tutustua myös heidän toimintaansa. Tällä tavoin kymmenet tuhannet kuukausittaiset kävijämme saavat kullanarvoista tietoa.

Takaisin ylös