reima

Reima

Reima rohkaisee lapsia seikkailemaan, liikkumaan ja tutkimaan maailmaa pienestä asti. Reima valmistaa toiminnallisia ja kestäviä lastenvaatteita, jotka tekevät ulkoilusta kivaa säästä riippumatta. ”Liikkuville lapsille suunnitellut tuotteemmeLue lisää »

Nordic-Fit-Mama-Lapsiarkea

Nordic Fit Mama – Auttaa äidit kuntoon

Riina Laaksonen on äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja kolmen pojan äiti. 

Jyväskylän Yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan tutkimuksen mukaan valmennattavat saavat hyviä tuloksia ja valmennus on todistetusti tehokas.

Lue lisää »
lolalykke

Lola&Lykke

Lola&Lykke on uusi kotimainen äitiyden tuotemerkki, joka tukee äitien hyvinvointia tarjoamalla räätälöityjä Suomessa suunniteltuja tuotteita sekä tietoa tukemaan toipumista synnytyksen jälkeen ja helpottamaan arkea uuden vauvan kanssa.

Lue lisää »
YO ZEN

YO ZEN

YO ZEN on graafisista klassikoistaan tunnettu suomalainen lifestyle-brändi. Designfilosofiamme on, että tuotteet saavat olla aikaan sidottuja ja “in”, mutta niiden tulee olla niin huolellisesti mietittyjä, että ne siksi kestävät aikaa.

Lue lisää »
K-ruoka verkkokauppa

K-Ruoka Verkkokauppa

Ruokaostokset helposti kotiovellesi tai valmiiksi keräiltynä! K-Ruoan verkkokaupassa voit valita ostostesi toimituksen suoraan kotiovelle tai noutaa ostokset valmiiksi keräiltynä kaupalta, sinulle sopivaan aikaan.

Lue lisää »
Takaisin ylös