Arkiruoka

K-Ruoka verkkokauppa kokemuksia – hoida ostokset kätevästi netissä

K-Ruoka verkkokauppa kokemuksia – hoida ostokset kätevästi netissä

K-Ruoka verkkokauppa kokemuksia -artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä K-Ruoka kanssa.

Lapsiperheen arki on usein hektistä, eikä suunnitelmat toteudu välttämättä kuten alun perin oli ajateltu. Vilkkaan ja minä haluan -vaiheessa olevan taaperoikäisen lapsen kanssa kauppaan lähteminen ei joka kerta ole se houkuttelevin ajatus. Tai pienen vauvan kanssa, jonka imetysaika osuu yleensä juuri samaan hetkeen, jolloin kaupassa olisi tarkoitus lähteä käymään.

K-Ruoka verkkokauppa on monipuolinen ja loistava palvelu etenkin lapsiperheille. Kauppa-asioiden hoitamisesta voi tehdä mieluisaa ja tuoda helpotusta arkeen tilaamalla ruokaostokset verkosta – milloin vain missä vain.

Kuinka K-Ruoka verkkokauppa toimii?

K-Ruoka verkkokaupassa hoidat ruokaostokset juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Verkkokaupasta valitset sinulle sopivan kaupan kotiinkuljetus- tai tilaa ja nouda -kaupoista. Voit etsiä sinulle sopivimman K-kaupan joko suoraan kaikista kauppavaihtoehdoista, tai suodattaa nouto ja kotiinkuljetus vaihtoehdoista. Tuotteiden kotiinkuljetuksen sekä noutoajan joustavat aikataulut pystyt sovittamaan täysin oman perheesi arkeen sopivaksi.

Ostosten tekeminen ja tuotteiden löytäminen on helppoa. Valikoimasta löydät valmiit tuoteryhmät, kuten hedelmät ja vihannekset, lihat ja kalat tai pakasteet. K-Citymarketin K-Ruoka-verkkokaupoista löytyy pieni valikoima erilaisia leluja ja pelejä. Kaupan valikoimasta voit myös itse rajata suoraan tuotetyypin tai -merkin, kuten Pirkka. Jokaisen tuotteen kohdalla on selkeästi esillä hinta ja tuotetiedot. Ostokset lisätään ostoskoriin painaen plus-nappia, josta samalla valitaan myös tilattavan tuotteen kappalemäärä. Ostoskorin summa päivittyy jokaisen ostoskoriin tehdyn lisäyksen tai poiston myötä ja näin ollen loppusumma on koko ajan nähtävillä. Voit myös itse valita, saako tilaamasi tuotteen korvata toisella vastaavalla mahdollisen tuotepuutoksen varalta.

”Verkkokauppa on kätevä, kun ostokset voi tehdä rauhassa lasten jo nukkuessa.”

Luo K-tunnus ja kerää Plussa-pisteitä. Luomalla K-tunnuksen verkkokauppaan näet ostoslistasi ja tilaushistoriasi, pystyt tallentamaan suosikkituotteesi sekä lisäämällä Plussa-korttisi keräät Plussa-pisteistä! Omista tiedoistasi näet myös henkilökohtaiset etusi.

K-Ruoka verkkokauppa kokemuksia
K-Ruoka.fi sivulta löytyy ideoita grillikesän tarjoiluihin! Kuva: K-Ruoka.fi

K-Ruoka verkkokauppa kokemuksia

Tilasin tyttären 3-vuotisjuhlien syntymäpäivätarjoilut K-Ruoka verkkokaupasta ja kokemus oli erittäin positiivinen. Verkkokaupasta löysin kaiken tarvitsemani juhlapöydän herkkujen valmistusta varten. Normaalisti kaupassa käydessä minulla menee paljon aikaa tuotteiden etsimiseen ja sopivien tuotteiden valintaan, joten verkkokaupasta tilaaminen toi suurta helpotusta juhlien järjestämisessä kun tarjottavien ostosten tekemiseen ei kulunut juurikaan ylimääräistä aikaa.

Itse koen erityisen miellyttäväksi mahdollisuuden tehdä ostokset rauhassa kotona, ilman kiirettä ja mihin aikaan tahansa. Kun ostoslista on valmiina, verkkokaupasta ostokset tehdessä tuotteet voi hakea suoraan niiden nimillä, jonka ansiosta ostosten teko on nopeaa ja vaivatonta!

K-Ruoka verkkokauppa kokemuksia -kyselyssä kävi ilmi, että verkkokauppa on todettu toimivaksi avuksi esimerkiksi silloin, kun lapsi tai vanhempi sairastaa, eikä kauppaan ole mahdollista lähteä. Tällaisissa tilanteissa kotiinkuljetus vaihtoehto auttaa pitämään normaaleista ruokailurutiineista kiinni.

”Kätevää, nopeaa, kylmäketju ei katkea, eikä tarvitse kuljettaa itse suuria määriä ostoksia!”

Miksi käyttää verkkokauppaa ruokaostoksien tekoon?

Kysyimme kuluttajilta miksi he käyttäisivät K-Ruoka verkkokauppaa ruokaostoksiin. Monet, etenkin pienten lasten vanhemmat, olivat sitä mieltä, että ruokaostosten tekeminen verkkokaupan kautta toisi huomattavasti helpotusta arkeen. Ruokakaupassa käynti on välttämätön rutiini, joka kiireisen arjen keskellä tuo monesti stressiä. Väsyneet lapset päiväkotipäivän jälkeen takapenkillä eivät ole aina sitä parasta kauppaseuraa.

Kuluttajien vastauksissa nousi vahvasti esiin ajan säästyminen ja vapaus hyödyntää kaupassa kuluva aika muuhun tärkeään tekemiseen, kuten perheen kanssa yhdessä oloon.  Se, että ruokaostokset tuodaan suoraan kotiin oli usealle kuluttajalle suuri etu verkkokaupan toiminnassa. Erityisesti autottomat perheet kokivat kotiinkuljetus vaihtoehdon erittäin hyväksi lisäpalveluksi.

Toimivana tapana todettiin myös se, että toinen vanhemmista voi luoda valmiiksi ostoslistan ja tilata tuotteet, jotka toinen noutaa kaupasta työpäivän jälkeen. Valmiiksi pakattujen tuotteiden nouto käy nopeasti ja vaivattomasti verrattuna kassalla jonottamiseen ja itse tuotteiden etsimiseen kuluvaan aikaan nähden.

Verkkokaupasta ostaessa on helppo seurata perheen ruokaostoksiin meneviä kuluja ja budjetoida ostoksia jopa kuukausitasolla. Tilatessa ruoan verkkokaupasta on helppo suunnitella pitkän ajan ruokatarpeita ja myös heräteostokset jäävät herkemmin tekemättä.

”Aina ei ole aikaa tehdä itse ostoksia, jolloin verkkokauppa on oiva vaihtoehto. Tällaista on odotettu – hyvä juttu!”

 

K-Ruoka Mobiilisovellus
K-Ruoka sovelluksen verkkokauppapassi. Kuva: K-Ruoka.fi

K-Ruoka-sovellus

K-Ruoka -sovellus on mahdollista ladata monille mobiililaitteille. Sovelluksesta löydät verkkokaupan, omat henkilökohtaiset etusi, Omat Plussa-pistekertymät sekä keräilypassit, usein ostamasi tuotteet sekä suosikki reseptit, oman kaupan aukioloajat ja tarjoukset, K-Ruoka.fi:n lähes 8 000 reseptiä sekä kaikki K-ruokakaupat kartalla! K-Ruoka-sovelluksella voit tehdä tilauksen K-Ruoka-verkkokauppaan helposti missä vain iOS- ja Android-laitteilla.

  1. Hae K-Ruoka -sovellus älypuhelimen sovelluskaupasta ja lataa se puhelimeen
  2. Luo tunnus tai kirjaudu sisään
  3. Sovellus on käyttövalmis
Verkkokauppa
K-Ruoka verkkokauppa

Arvonta Facebookissa

Lapsiarkea Median Facebookissa on arvonta, jossa voit voittaa 100€ lahjakortin K-Ruoka verkkokauppaan.

Neljä yleisintä syytä, miksi ihmiset käyttävät verkkokauppaa ovat:

  1. Ajan säästyminen
  2. Kotiinkuljetus mahdollisuus erityisesti autottomissa perheissä
  3. Arjen helpottaminen
  4. Vapaus tehdä ostokset juuri silloin, kuin itselle parhaiten sopii

Arvontaan voi osallistua 3.8.18-16.8.18

Tutustu K-Ruoka verkkokauppaan

Lue myös: Barbie synttärikakku ja muut herkulliset tarjottavat lastenjuhliin

Lue myös: Lasten ruokavalio

Janina Huovari

Kirjoittaja on 31-vuotias siuntiolainen 8-vuotiaan tytön äiti.

Lastenvaatteet ja sisustaminen kuuluvat Janinan suurimpiin kiinnostuksen kohteisiin. Tapahtumista ja juhlien järjestämisestä innostunut äiti kuuntelee mielellään erilaisia tarinoita elämästä, nauttii uusista kokemuksista sekä tutustuu innostaviin ihmisiin.

Ota yhteyttä: janina@lapsennimi.com

Takaisin ylös