Trampoliinipuisto ihastuttaa kävijöitään

Trampoliinipuisto on sellainen paikka, että se ihastuttaa kävijöitään. Ne sopivat temmellykseen sekä perheen pienemmille, jo vähän varttuneemmille kuin myös vanhemmille. Kaikille löytyy mukavaa puuhaa eikä kenelläkään käy siellä aika pitkäksi.

Onko teillä jo trampoliini omassa pihassa, mökillä tai naapurissa? Viime vuosina niistä on tullut yleinen näky joka puolella Suomea. Olikin siis vain ajan kysymys, että ensimmäinen trampoliinipuisto ilmestyi Suomeen.

Mitä ihmeen trampoliinipuistoja?

Niinpä, mitä ihmeen trampoliinipuistoja? Mitä siellä oikein tapahtuu? Odota vain kun näet, sillä näissä puistossa riittää menoa ja meininkiä. Puitteet ovat todella hienot, ja liikunta tulee kaupan päälle kuin huomaamatta.

trampoliinipuisto

Trampoliinipuistojen koot vaihtelevat, mutta yleisesti ottaen voisi sanoa, että ne ovat todella suuria. Puistoihin mahtuu paljon ihmisiä ja sieltä on yleensä mahdollista varata omia paikkoja omalle ryhmälleen. Sen lisäksi puistoissa on vaikka mitä muuta oheistoimintaa, joten luvassa on paljon muutakin kuin pelkkää trampoliinihyppelyä. Suomen kaltaisessa maassa ne ovat sisätiloissa, toisin kuin jotkut seikkailupuistot.

Missä näitä trampoliinipuistoja oikein on?

Suomessa ensimmäiset trampoliinipuistot on avattu Helsinkiin ja Vantaalle ja pikku hiljaa koko muu Suomi seuraa perässä. Nämä ovat monesti isoja projekteja, koska toimitilat ovat järisyttävän kokoisia.

On siis hyvin todennäköistä, että sinun kotipaikkakuntasi trampoliinipuisto tulee sijaitsemaan jossakin muualla kuin aivan ydinkeskustassa. Kun vertailupaikaksi otetaan Helsinki tai Vantaa, on todennäköistä että puisto tulee löytymään sellaisesta keskittymästä, jossa on isoja halleja ja toimitiloja jo muutenkin.

Trampoliinipuistossa kaikilla on hauskaa

Siinä missä monissa sisäleikkipuistoissa vanhempien rooliksi jää lasten vahtiminen ja heidän perässään kulkeminen, trampoliinipuistoissa vanhemmillakin on kivaa.

Täällä nuorin lapsi viihtyy erinomaisesti ja kehittää huomaamattaan koordinaatiokykyään, samalla kun vanhemmat lapset pääsevät liikkumaan vapaasti ja toteuttamaan itseään.

Juuri tämän takia trampoliinipuisto sopii hyvin koko perheen vierailupaikaksi. Oma veikkauksemme on se, että yhä useampi suomalainen tulee tulevina vuosina omistamaan jonkinlaisen kuukausikortin trampoliinpuistoon – varsinkin talviaikaan, jolloin omilla pihoilla ei enää voikaan hyppiä samalla tapaa kuin keskellä kesää.

Kannattaa laittaa samantien suunnitteluun oma reissu tramppapuistoon, mikäli et sellaisessa ole jo käynyt. Siinä tapauksessa olet jo todennäköisesti nimittäin varannut seuraavankin käyntisi, sillä sen verran mukavaa lystiä on luvassa.

Takaisin ylös