Vauvakuvaus

Vauvakuvaus ja sen järjestäminen omalle lapselleen on upea muisto läpi elämän. Aluksi vauvakuvia katselevat ihastellen vanhemmat ja sukulaiset, mutta ajan kuluessa ja lasten vanhentuessa heistä tulee entistä kiinnostuneempia omista vauvakuvistaan.

Vauvakuvia otettaessa on hyvä muistaa se, että vauvojen kanssa on hieman helpompaa toimia kuin mitä vastasyntyneiden kuvaaminen vaatii. Siinä missä vasta maailmaan saapunut tulokas pitäisi ikuistaa hyvin tarkkojen aikataulujen sisällä, vauva-aika antaa hieman enemmän mahdollisuuksia, vaikka osittain puhutaankin samasta asiasta.

Kuka ottaa vauvakuvia ja mitä se maksaa?

Suomesta löytyy monia ammattitaitoisia vauvakuvaajia, jotka nimenomaan ovat erikoistuneet vauvaiässä olevien ihanuuksien ikuistamiseen. Me kerromme sivustollamme joistakin näistä toimijoista, jotta sinä voit hyvin ja turvallisin mielin päättää, että vauvakuvaus tehdään myös teidän perheessä.

vauvakuvaus

Vauvakuvausten hinnat vaihtelevat osittain myös paikkakunnittain. Se johtuu monista asioista: luonnollisesti kilpailu on laajempaa isoissa kaupungeissa, joissa kuvaajia toimii useampia. On myös filosofisia eroja: siinä missä joku toinen ei tahdo millään luopua kuvista ilman tarkkoja muokkauksia, joku toinen on valmis käyttämään vähemmän aikaa kuvien jatkojalostukselleen, jolloin myös hinnoittelua pystytään pitämään alempana.

Mitä sinun tulisi miettiä, kun edessä on vauvakuvaus

On tiettyjä asioita, mitä sinun on hyvä miettiä jo etukäteen, kun edessä on vauvakuvaus. Kannattaa pohtia millaisia kuvia sinä haluat: haluatko nukkuvan vauvan selällään, mahallaan vai kyljellään. Haluatko hiuspannan, alastomuutta vai mekon mukaan kuvaan?

Meillä vanhemmilla on monesti täysin omat ajatukset siitä, millainen koko vauvakuvauksen tulisi olla, joten näistä asioista kannattaa kertoa valitulle vauvakuvaajalle jo etukäteen, jotta tulet olemaan tyytyväinen lopputulokseen.

Takaisin ylös