Shooting Stars Photography Finland

Shooting Stars Photography

Shooting Stars Photography

Shooting Stars Photography on erikoistunut vastasyntyneiden, vauvojen ja lasten valokuvaukseen. Heidän tavoitteenaan on luoda ja ikuistaa rakkaista lapsista ihania muistoja, joita voit vaalia ja katsella vuosien vilistäessä eteenpäin.

Ennen valokuvausuraansa perustaja ja omista Anna-Helena Taskinen asui ja työskenteli Englannissa 15 vuotta vanhempana röntgenhoitajana. Hän sai myös työnsä kautta erinomaisen ymmärryksen vauvojen turvalliseen käsittelyyn ja poseeraamiseen.”Olen itse äiti ja oma poikani Roman on inspiraationi kaiken takana. Äitinä minulla on paljon kokemusta vauvoista ja lapsista.”, Anna-Helena kertoo.

Shootings Stars Photography on myös ylpeä Baby and Newborn Photography Association (BANPAS) -jäsen. BANPAS edistää turvallisia työtapoja vastasyntyneiden ja vauvojen valokuvauksessa.

Anna-Helena on kouluttautunut vauvojen kuvaamiseen vastasyntyneiden valokuvaus -workshopeissa Englannissa. Kouluttajiin ovat kuuluneet kansainvälisesti kuuluisa vastasyntyneiden valokuvaaja Russ Jackson sekä Tracy Willis, joka on kansainvälisesti palkittu vastasyntyneiden, lapsien ja lemmikkien valokuvaaja.

Studio sijaitsee Innopoli 1:ssä, Espoon Otaniemessä. Se on lämmin ja mukava paikka, missä vanhemmat voivat rentoutua kuvauksen aikana. Asiakkaille parkkeeraus on maksuton.

Yhteystiedot:

Anna-Helena Taskinen

Puh: +358 45 6992104

Sähköposti: info@shootingstarsphotography.fi

Osoite: Technopolis, Innopoli 1, Tekniikantie 12, 02150 Espoo

Takaisin ylös