atlantis the palm vesipuisto

Atlantis The Palm vesipuisto Dubaissa oli upea

Atlantis The Palm vesipuisto Dubaissa oli upea

Rakas vanhempi, pidäthän kiinni lompakostasi ja hatustasi hetken aikaa, sillä seuraava Atlantis The Palm vesipuisto DUbaissa oli upea  -teksti on toteutettu yhteistyössä Atlantis The Palm hotellin ja Delux-Retkiperheen kanssa.

Pääsimme tutustumaan Dubain Palmusaarille rakennettuun Atlantis The Palm hotellin vesipuistoon. Ihastelimme myös uskomattoman laajan hotellialueen Akvaarion aulaa, allasaluetta, rantaa ja hotellin yleisiä tiloja. Vesipuistoon ja Akvaarioon voi tulla myös hotellin ulkopuoliset maksua vastaan. Hotellin muihin tiloihin ei ole asiaa, kuin hotellin vierailla. Pääsimme pressikortin turvin napsimaan muutamia kuvia myös hotellista. Minulle jäi fiilis, että haluan kokea tässä hotellissa yöpymisen. Tunnelma oli osittain sama, kuin Punta Canan Hard Rock hotellissa, josta tein artikkelin aikoinaan.

atlantis the palm vesipuisto

atlantis the palm vesipuisto

atlantis the palm vesipuisto

atlantis the palm vesipuisto
Tämä Vimman mekko on saatu KotiMai Designin kautta yhteistyönä.

Mitä maksaa viikko nelihenkiselle perheelle Atlantis The Palm hotellissa?

Atlantis-hotelli valmistui syyskuussa 2008. Se on rakennettu palmun muotoiselle Palm Jumeirah -saarelle. Hotellihuoneita löytyy 1 539. Hotelli on suunniteltu Bahamalla sijaitsevan Atlantis Paradise Island -hotellin mukaan.

Imperial-huone maksaa viikoksi vuoden 2018 marraskuulle hiukan yli 3000€ kahdelta aikuiselta ja kahdelta lapselta. Hintaan sisältyy pääsy Imperial Club Loungeen ja esimerkiksi seuraavia lisäetuja, joiden avulla säästää pitkän pennin verrattuna jos ottaisi erikseen huoneen + aamiaiset, kuljetukset ja hieronnat sekä virvokkeita päivittäin.

Imperial Club Lounge lisäedut

 • ilmainen aamiainen, iltapäivätee ja iltadrinkit
 • edestakainen lentokenttäkuljetus Dubain kansainväliseltä lentoasemalta
 • henkilökohtainen concierge-palvelu
 • yksityinen sisään- ja uloskirjautuminen loungessa
 • henkilökohtainen pikkolopalvelu
 • pääsy Imperial Club -rannalle ja ShuiQi Span höyrysaunaan, saunaan ja porealtaille
 • kaksi hierontahoitoa yhden hinnalla ShuiQi Spassa (hintoja voi tiedustella suoraan hotellista)
 • vapaa pääsy Aquaventure-vesipuistoon ja Lost Chambers -akvaarioon
 • 24h-huonepalvelu
 • maksuton pääsy N’Dulge-yökerhoon
 • maksuton Kids Club -lastenkerhon ja Club Rush -nuortenkerhon käyttö
 • maksuton nopea internet
 • maksuttomat sanoma- ja aikakauslehdet loungen iPadeilla

Mielestäni hinta on kohtuullinen ja paikka todella elämyksellinen. Hinta 250-300€/yö on aika samaa luokkaa perushuoneissa, kuin tämän reissun majapaikassamme, viiden tähden hotellissa Amwaj Rotana Jumeirah Beachilla. Hotellihuoneestamme oli suora näkyvyys Palmusaarille ja Atlantikseen. Kävimme myös veneajelulla Palmusaarten ympäri katsastamassa Atlantiksen mereltä käsin. Atlantiksen rantanäkymä Dubain kaupunkiin päin on aika kiva.

atlantis the palm vesipuisto
Atlantis The Palm hotellin rantaa

atlantis the palm vesipuisto

Maailman suurimmat keinotekoiset saaret

Jumeiran Palmusaarten rakennustyö käynnistyi vuonna 2001. Ne ovat keinotekoisia saaria Persianlahdella Dubain edustalla. Ne ovat maailman suurimmat ihmisen rakentamat saaret. Dubaissa moni asia on maailman suurinta tai korkeinta. Saarien rakentaja on Nakheel Properties. Saaret suunniteltiin lisäämään Dubain turismia Sheikki Mohammed bin Rashid Al Maktoumin toimesta. Kahden ensimmäisen saaren rakentamiseen kului noin sata miljoonaa kuutiometriä kiveä ja hiekkaa. Kolmelle palmusaarella on yli sata luksushotellia, joiden lisäksi rakennetaan ravintoloita, kauppakeskuksia, yksityisiä rantahuviloita, satamia, vesiteemapuistoja, urheilupaikkoja sekä terveyskylpylöitä.

atlantis the palm vesipuisto

atlantis the palm vesipuisto

atlantis the palm vesipuisto

Ensivaikutelma Atlantis The Palm hotellista

Mikä oli sitten ensivaikutelma hotellista? Pidin hotellin aulatilojen ylellisestä ilmeestä. Erityisesti turkoosi baari teki vaikutuksen. Turkoosi on lempivärini nimittäin. Hieno, tyylikäs, avara ja riittävästi sisäänkirjautumistiskejä oli isäni analyysi. Hotellin oma allasalue suoraan respan edessä näytti houkuttelevalta. Lasten leikkipaikkaa emme käyneet katsomassa, mutta kuvien perusteella sekin on iso ja monipuolinen.

atlantis the palm vesipuisto

atlantis the palm vesipuisto

atlantis the palm vesipuisto

Lasten vesipuisto on super

Atlantis The Palm Vesipuisto ja lasten Splashers-alue oli viisivuotiaan mielestä aivan mahtava. Hän paineli menemään itsekseen ympäri valtavaa rakennelmaa ja laski liukumäkiä. Myös kaksivuotias nautti ja nauroi täysin rinnoin isin sylissä, kun vedet kaatuivat päälle. Voin kuvitella, että aika menisi rattoisasti lapsilla tässä kohteessa. Senpä takia tämä on erittäin vahvoilla ensi vuonna lomakohteeksi. Ainoa mietityttävä asia on Delfiinien käyttäminen ihmisten huvituksena. Emme ole vieneet lapsia eläintarhoihin. Ainoastaan Akvaarioihin ovat päässeet muutaman kerran. Delfiinejä emme heitä myöskään vie katsomaan.

atlantis the palm vesipuisto

atlantis the palm vesipuisto

atlantis the palm vesipuisto

atlantis the palm vesipuisto

atlantis the palm vesipuisto

atlantis the palm vesipuisto
Vimman mekkoni on saatu KotiMai Designilta yhteistyössä.

Dubain reissun muut artikkelit
Amwaj Rotana Jumeirah Beach kokemuksia
Dubai lasten kanssa – Parhaat vinkit ajanviettoon
Legoland Dubai kokemuksia

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä heidi@lapsennimi.com

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös