ibizan parhaat rannat

Ibizan parhaat rannat lapsiperheille

Ibizan parhaat rannat lapsiperheille

Syksy on mitä parhainta aikaa lapsiperheille nauttia Ibizan upeista rannoista ja tunnelmasta. Olemme suoraan sanottuna aikamoisia Ibiza-faneja. Vietimme pari viikkoa Ibizalla syyskuussa ja lokakuussa. Ensimmäinen viikko sujui Ibiza Townin maisemissa ja toinen Cala De Sant Vicentessä, joka vei sydämemme. Tässä jutussa kooste teemalla Ibizan parhaat rannat lapsiperheille tämän reissun kokemusten perusteella. Ibizallahan on iso määrä upeita rantoja ja tämä on vain pintaraapaisu.

ibizan parhaat rannat
Cala San Vicenten kaunis ja rauhallinen ranta
ibizan parhaat rannat
Cala San Vicenten ranta on vehreiden kukkuloiden suojassa. Näkymä Villalta.

Kuvissa on Ecolife Helsingin kautta testiin saadut Reiman Uima-asut sekä aurinkosuojana Biosoliksen ekologiset aurinkorasvat. Ecolife Helsingin ihana lifestyle myymälä sijaitsee Kiseleffin talossa Helsingin keskustassa.

ibizan parhaat rannat

1. Cala San Vicenten täydellinen biitsi

Tässä rannassa yhdistyy oikeastaan kaikki, mitä rannalta voi toivoa. Upeat vehreät maisemat, kaunis suojaisa poukama. Matala ranta ja pehmeä kullankeltainen hiekka. Täydellistä materiaalia hiekkalinnojen tekoon. Lisäksi rannan yhteydessä on useita kivoja ravintoloita. Vuokrasimme Villan Cala De Sant Vicenten rinteestä ja maisemat olivat vertaansa vailla. Lue artikkeli tästä.

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

2. Formenteran kristallinkirkkaat turkoosit vedet

Jos tarkkoja ollaan niin Formentera on Ibizan vieressä sijaitseva saari. Laitan tämän kohteen kuitenkin Ibizan parhaat rannat teeman alle. Moni Ibizan kävijä suuntaa Formenteralle nauttimaan uniikista tunnelmasta ja upeista rannoista. Koska olimme liikkeellä jalkaisin menimme satamasta lähimmän rannan suuntaan. Cavall D´en Borras on satamasta oikealle levittäytyvä ranta-alue, joka näissä kuvissa näkyy.

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

3. Figueretas Beach melkein ytimessä

Aivan Ibiza Townin kyljessä oleva alue on yksi Ibizan suosikkikohteistani. Monta pientä puolikuun muotoista rantaa peräkkäin ja kävelykadun varrella ravintoloita sekä hotelleja vieri vieressä. Ranta on niin lähellä ravintoloita, että lapset voivat touhuta hiekalla ja vanhemmat istua ravintolassa. Nousevia ja laskevia lentokoneita menee tasaiseen tahtiin meren yllä. Kilometrin päässä on Dalt Vilan vanhakaupunki ja keskusta. Jos haluaa yhdistää rantalomailun ja Ibiza Townin tunnelman on tämä paras valinta. Tässä artikkeli kuvineen Dalta Vilasta ja leikkipuistoista: Lumoava Ibiza lasten kanssa ja Lumoan vaatteet.

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

Saimme retkeilyyn erikoistuneen Mavaja verkkokaupan kautta testiin mikrokuitupyyhkeet. Todella kätevät kokonsa puolesta ja ne kuivuvat samantien. Hintakin on kohdallaan. Pieni 60x120cm pyyhe maksaa vain 16,90 € ja isompi 100x150cm 18,90€.

ibizan parhaat rannat

4. Es Vedra ja Cala d´Hortin maaginen maisema

Es Vedran sanotaan olevan kolmanneksi magneettisin paikka planeetalla Pohjoisnavan ja Bermudan kolmion jälkeen. Puhelimet eivät ainakaan kyseisen paikan läheisyydessä toimi. Es Vedraa ympäröivät suositut myytit. Tarun mukaan se oli seireenien ja Meri-Nymfien koti, jotka yrittivät houkutella Ulyssesia alukseltaan Homer’s Odysseyssä. Es Vedraa pidetään Foinikialaisen jumalatar Tanitin syntymäpaikkana ja pyhänä saarena. Yhden myytin mukaan Es Vedra on kadonneen Atlantiksen kärki ja Atlantiksen luonnollinen luola sijaitsee Es Vedraa vastapäätä sijaitsevassa lahdessa. Cala d´Hort on pieni kaunis ranta, jonka edessä Es Vedra kohoaa dramaattisesti merestä vain muutaman sadan metrin päässä rannasta.

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

5. Caló Des Moro – San Antonion auringonlaskun paikka

Pieni 60 metriä pitkä uimaranta San Antonion keskustassa, joka täyttyy nopeasti, varsinkin ennen auringonlaskua. Mekin kävimme ihailemassa upeaa auringonlaskua tuolla. Kulman takana on tunnettu Cafe Del Mar, joka on nykyisin aikamoinen turistirysä. Itse vierailin siellä 1992, jolloin se oli vielä pieni ja idyllinen auringonlaskun chillausmesta.

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

6. Playa De´n Bossan pitkä hiekkaranta

Ibizan pisin ranta Playa De´n Bossa alkaa Figueretas Beachin oikealta puolelta. Rannalla on tarjolla paljon vesiurheilumahdollisuuksia. Rannalta löytyy sekä rauhallisia kohtia, että bilepaikkoja. Ushuaia Beach Hotel ja Hard Rock Hotel Ibiza ovat juhlakansan suosiossa. Rannalta lähtee aluksia Formenteralle päivittäin. Lasten kanssa kyseinen ranta toimii monessa kohtaa mainiosti matalien vesien johdosta.

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

ibizan parhaat rannat

Ecolife Helsingin kautta testiin saatu Biosolis tuotesarja täyttää EU:n aurinkotuotteita koskevat säädökset ja sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Erinomaisen aurinkosuojan lisäksi BIOSOLIS –aurinkotuotteet sisältävät luomutuotettua, ihoa kosteuttavaa aloe veraa.

ibizan parhaat rannat

Ibizan matkan muut artikkelit:
Lumoava Ibiza ja Dalt Vilan vanha kaupunki
Vuokraa loma-asunto Ibizalta – Upea Cala De Sant Vicente
Ibiza kokemuksia – Top 10 vinkit hippisaarelle

Tutustu Ibizan rantoihin ja tarjontaan Ibiza Spotlight sivustolta.

Upeita auringonlaskuja tarjoili myös Punta Cana Dominikaanisessa Tasavallassa

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä heidi@lapsennimi.com

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös