radisson blu grand tammer kokemuksia

Radisson Blu Grand Tammer kokemuksia ja kuninkaalliset puitteet

Radisson Blu Grand Tammer kokemuksia ja kuninkaalliset puitteet

Radisson Blu Grand Tammer kokemuksia ja kuninkaalliset puitteet -teksti on toteutettu yhteistyössä Radisson Blun ja Delux-Retkiperheen kanssa.

Pääsimme testaamaan Suomen kolmanneksi vanhinta hotellia Tampereella automatkalla kohti Pyhätunturia. Pojat istuivat Radisson Blu Grand Tammerin aulan prameisiin nojatuoleihin ja ilmoittivat olevansa kuninkaita. Jos pitää vanhan ajan loistosta on tämä hotelli oikea valinta. Vaikka olemme enemmän modernin tunnelman kannattajia oli tämä ehdottomasti hieno kokemus myös lapsille.

Legendaarinen, kansainvälisen tason loistohotelliksi rakennettu ja Museoviraston suojelema rakennus sijaitsee kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuisella alueella Tampereen keskustassa. Alkuperäiseen hohtoonsa palautettu Grand Hotel Tammer hurmaa vieraat yhtä lailla nyt, kuin jo vuonna 1929.

Ikoninen hotelli on majoittanut merkkihenkilöitä marsalkka Mannerheimista Juri Gagariniin. Huhu kertoo, että tämä olisi mannerheimin lempihotelli. Hotelli on todistanut Suomen historiaa niin loiston kuin vaikeuksien vuosina, seurapiiritanssiaisista hyväntekeväisyyshuutokauppoihin. Tammer toimii myös monien elokuvien ja kirjojen tapahtumapaikkana.

radisson blu grand tammer kokemuksia

Perhehuoneen upeat maisemat tekivät vaikutuksen lapsiinkin

Majoituimme perhehuoneeseen, josta oli upeat näkymät Tammerkoskelle. Yleensä nukumme matkoilla kaikki neljä perhepedissä, mutta nyt pojat nukkuivat vuoteeksi levitetyllä sohvalla, koska 160cm leveä vuode on hiukan liian kapea meille kaikille. Saatavilla oli myös Suomen Radisson Blu Hotellien kehittämä Blu Dreams -unikokemus, joka huomioi kunkin yksilölliset nukkumistarpeet. Kirjoitin tästä tarkemmin Radisson Blu Oulu kokemuksia – Vau Upeeta tokaisi kaksivuotias! artikkelissa.

radisson blu grand tammer kokemuksia

radisson blu grand tammer kokemuksia

radisson blu grand tammer kokemuksia

radisson blu grand tammer kokemuksia

radisson blu grand tammer kokemuksia

Pikku Kakkosen puisto hotellin edessä oli huippu

Hotellin edessä on kaunis vehreä puisto ja Tammerkoski. Pikku Kakkosen puisto houkutti esikoisen vielä illalla isänsä kanssa leikkimään. Puisto oli kuulemma aivan mahtava ja jännittävä etenkin syksyisen pimenevässä illassa. Tampereella on paljon kivaa tekemistä koko perheelle. Kannattaa siis suunnata hankkimaan Radisson Blu Grand Tammer kokemuksia koko perheen voimin tai vaikkapa vanhempien kesken romanttisen miniloman merkeissä. 

radisson blu grand tammer kokemuksia

Super Breakfast on todella super

Radisson Blu Grand Tammerin palvelukulttuuri on poikkeuksellista ja siitä on huhujen mukaan kiittäminen erityisesti hotellin operatiivista päällikköä Jaana Kariskoskea. Aamiaispuitteet upeassa loistokkaassa salissa tarjoavat kivan startin aamuun. Erillishintaan saatavilla oleva Super Breakfast® on suuresti kiitelty, runsas ja monipuolinen buffet-aamiainen, joka koostuu tuoreista ja raikkaista tuotteista sekä paikallisista mauista ja hotellien omista erikoisherkuista. Super Breakfast sisältyy huonehintaan Business Class -huoneluokasta ylöspäin.

Hotelliaamiaisia vertaa nykyisin Radisson Blun aamiaisiin

Aamiaiset ovat Radisson Blu hotelleissa aivan omaa luokkaansa ja asettaneet ainakin meille vertailupohjan hotelliaamiaisille. Tällä kertaa syötiin kaurapuuroa, smoothieta, tuorepuristettua appelsiinimehua, maustamatonta jogurttia myslillä sekä esikoisen aamiaisen nautinnollisin hetki oli valkosuklaa cookien syöminen, kuten kuvasta voi todeta. Astiat henkivät hotellin arvokasta tunnelmaa ja erityisesti kahvi sekä maito tarjoiltiin upeista kannuista.

radisson blu grand tammer kokemuksia

radisson blu grand tammer kokemuksia

radisson blu grand tammer kokemuksia

radisson blu grand tammer kokemuksia

radisson blu grand tammer kokemuksia

Tutustu Radisson Blu kohteisiin tästä

Lue myös Radisson Blu Marina Palace kokemuksia – Kesäinen Turku lapsiperheille

Lue myös Radisson Blu Oulu kokemuksia – Vau, Upeeta tokaisi kaksivuotias!

Lue myös Radisson Blu Royal kokemuksia – Loma omassa kotikaupungissa

Lue myös Radisson Blu Seaside kokemuksia – Urbaani hotelli Helsingissä

Tässä artikkeli Autolla Ruotsiin lasten kanssa – Uhka vai mahdollisuus?, jossa pääsee kurkistamaan Helsingborgin Radisson Bluhun.

delux-retkiperhe

Tule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä heidi@lapsennimi.com

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös