loma-asunto ibiza

Vuokraa loma-asunto Ibizalta – Esittelyssä Cala De Sant Vicente

Vuokraa loma-asunto Ibiza – Esittelyssä Cala De Sant Vicente

Ibiza on yksi suosikkikohteistani. Matka sinne vuonna 1992 on vaikuttanut paljon tyyliini, musiikkimakuuni sekä tuttavapiireihin. Syksyllä ilmestyvä kirja Kone Suomi kokoaa ison osan omaa nuoruuttani kasaan ja ilman Ibizan reissua se olisi ollut kovin erilainen. Vaikka perheen kanssa ei clubeilla käydäkkään tanssimassa on saaren ainutlaatuista tunnelmaa mahtava imeä myös lasten kanssa. Tässä Vuokraa loma-asunto Ibiza -artikkelissa esittelen vuokraamamme Villan ja Cala De Sant Vicenten upeita maisemia. Kuvissa oleva mekko on saatu testiin Omasi mallistosta. Muilta osin tämä artikkeli ei ole kaupallinen yhteistyö.

loma-asunto ibiza

Minun Ibizani

Ibizan saari on tavallaan vastakohtien saari. Maailman suurimpana bilekohteena tunnettu saari on myös täynnä inspiraatiota terveystietoisille ihmisille. Orgaanista ruokaa, joogaa ja meditaatiota harrastetaan ahkerasti. TV:ssä pyörineet brittiörveltäjien bileohjelmat antavat Ibizasta täysin yksipuolisen. Se ei ole se Ibiza, minkä minä ja moni tuttavani tuntee. Tuo örvellysmeno keskittyy San Antonioon keskikesällä. Ibiza on niin paljon enemmän ja syvemmin. Magneettista energiaa, värikkäitä paikkoja ja pieniä rantoja. Rauhaa ja rakkautta.

loma-asunto ibiza

loma-asunto ibiza

loma-asunto ibiza

Isolle porukalle loma-asunto tai Villa voi tulla edullisemmaksi

Vietimme ensimmäisen viikon hotellissa Figueretas rannalla Ibiza Townin kyljessä ja toisen viikon Cala De Sant Vicentessä saaren pohjoispuolella. Sieltä löytyi ihanin ranta, jolla olemme koskaan olleet sekä maagiset maisemat hätkähdyttävien auringonlaskujen kera. Vuokrasimme tämän Villa Wu Wein Airbnb:stä. Hintaa lokakuun ensimmäisellä viikolla kolmen makuuhuoneen Villalle tuli siivousmaksuineen vähän yli 2000€. Sesonkina hinta on moninkertainen. Hotelli Nautico Ebeso puolihoidolla edellisellä viikolla maksoi Booking.comin kautta 1700€ viikko.

loma-asunto ibiza

loma-asunto ibiza
Mekko on Omasi mallistosta

loma-asunto ibiza

loma-asunto ibiza

loma-asunto ibiza

loma-asunto ibiza

Maagiset maisemat olivat  parasta kohteessa

Parasta Villassa oli todellakin näkymät ja terassialue. Lasten kannalta sai kyllä olla koko ajan haukkana, koska vaaranpaikkoja tällaisessa vuoren rinteelle rakennetussa kohteessa löytyy. Sisätilat olivat keskitasoa ja esimerkiksi tv ja sohvaryhmä olivat 90-luvulta peräisin. Kun on tottunut omassa kodissa viimeisen päälle laadukkaisiin ratkaisuihin ei ihan helposti löydy paikkaa, jossa olisi samaa tasoa kalusteet ja pintamateriaalit. Jos ajatellaan hintoja, isommalla porukalla voi tulla edullisemmaksi vuokrata Villa hotellin sijaan. Meillä kävi vieraita kolmen yön ajan nauttimassa upeista maisemista. Oli kiva tarjota tutuille mahdollisuus majoittua Villassa. Lapset tykkäsivät, kun oli hauskoja tyyppejä leikkiseurana.

loma-asunto ibiza

loma-asunto ibiza

loma-asunto ibiza

loma-asunto ibiza

loma-asunto ibiza

Ranta numero yksi lapsille

Syys-lokakuussa ilmat ovat yleensä Ibizalla todella hyvät ja niin meilläkin. Vain lähtöpäivänä oli pilvistä ja tuulista. Muuten aurinko paistoi melkein pilvettömältä taivaalta. Cala De Sant Vicenten rannan maisemissa on häivähdys Thaimaata. Vehreät kukkulat reunustavat turkoosia poukamaa. Hienohiekkainen matala ranta on ihanteellinen lapsille. Ranta on pieni, mutta kuitenkin tarpeeksi suuri. Kaupustelijoita ei sallita rantapeittojen myyjiä lukuunottamatta. Ostinkin yhden ihanan hippihenkisen peiton kotiin.

loma-asunto ibiza

loma-asunto ibiza

loma-asunto ibiza

loma-asunto ibiza

Tunnelmallisia ravintoloita

Rannalla on useita ravintoloita, joista lasten suosikki oli On The Beach. Katosta roikkui rantaleluja ja sisustus puhutteli lapsia. Ylitsepursuavat juomat tekivät myös vaikutuksen. Ruoan ja sisustuksen osalta minuun teki suuren vaikutuksen The Boat House ravintola. Ihanaa vegeruokaa sekä rentoa sisustusta riippukeinuineen. Lapsetkin viihtyivät.

on the beach ibiza
On The Beach Cala De Sant Vicente
on the beach ibiza
On The Beach Cala De Sant Vicente
on the beach ibiza
On The Beach Cala De Sant Vicente
on the beach ibiza
On The Beach Cala De Sant Vicente
the boat house ibiza
The Boat House Cala De Sant Vicente
the boat house ibiza
The Boat House Cala De Sant Vicente
the boat house ibiza
The Boat House Cala De Sant Vicente
the boat house ibiza
The Boat House Cala De Sant Vicente
the boat house ibiza
The Boat House Cala De Sant Vicente

Tänne palaamme uudestaan

Tämä rauhallinen ja uskomattoman kaunis osa Ibizaa vei sydämemme. Voisin omaan unelmakarttaan jopa laittaa oman Villan näistä maisemista. Mieheni jo löysi kiinnostavan Villan ensi vuotta ajatellen. Se on moderni ja vasta pari vuotta vanha. Hintaa neljän makuuhuoneen ja uima-altaan omaavalle Villalle tulee samalle ajankohdalle yli 4000€ viikko. Jospa vanhempani ja veljeni lapsineen lähtisi mukaan siihen voisi investoida. Matkailuun investointi on aina kannattavaa. Elämykset lapsille ja aikaa perheen kanssa on ainutkertaista.

loma-asunto ibiza

Villan vuokraamisen huonot puolet

Jos verrataan hotelliasumista ja Villan vuokraamista on hotellin etuna ehdottomasti aamiainen. On kiva mennä katettuun pöytään ja valita laajasta valikoimasta aamiainen. Villassa joutuu väsäämään itse aamiaisen ellei ole palkannut kokkia. Astiat pitää itse korjata ja pestä. Siivoustakaan ei ole päivittäin ellei sellaista tilaa lisämaksusta. Aamiaiset olivat kyllä säälittävää luokkaa meidän toimesta. Kahvia, leipää ja hedelmiä. Esikoinen veteli muroja. Ei ollut vihersmoothieta tai jogurttia, myslillä ja marjoilla. Emme ole innokaita keittiössä häärääjiä ja pienten lasten kanssa homma menee heidän ehdoillaan muutenkin.

”Lastenhoitaja mukaan” ehdottivat ystäväni. Ehkäpä tulevaisuudessa sellaisen mukaan otammekin, jotta itsekin saa hetken lomailla. Faktahan on, että pienten, villien, uhmaikäisten lasten kanssa ei juurikaan pötkötellä rennosti terassilla viiniä siemaillen tai kirjaa lukien. Vai pystyykö joku aikuisten oikeasti relaamaan kunnolla lasten kanssa matkalla ilman hoitajia? Vinkkejä saa laittaa jos joku on onnistunut.

loma-asunnot ibiza
Taustalla Es Vedra, maailman kolmanneksi magneettisin paikka maailmassa Bermudan Kolmion ja Pohjoisnavan jälkeen.

loma-asunnot ibiza

Lasten ilo palkitsee

Parasta matkoilla on lasten ilo ja innostus. Olemme etuoikeutettuja pystyessämme tarjoamaan lapsillemme tällaisia elämyksiä. Se ei ole tullut ilmaiseksi, vaan on vaatinut pitkän uran yrittäjänä, riskien sietoa ja oikeita valintoja. On upeata, kun voi nykyään tehdä työtään ajasta ja paikasta riippumattomana vaikkapa tältä terassilta. Toivottavasti tämä vuokraa Villa Ibiza – artikkeli tarjosi inspiraatiota ja tietoa kauniista Cala De Sant Vicenten rannasta sekä Ibizan tunnelmasta.

Tässä on kaksi vuotta vanha artikkeli, jossa olemme parikuukautisen vauvan kanssa samassa kohteessa. Ibiza Retkiperheen suosikkikohde jo silloin. Mukana myös video reissusta.

Lue myös Ibizan parhaat rannat lapsiperheille

Lue myös Ibiza lasten kanssa – Lumoava Ibizan vanha kaupunki Dalt Vila

Lue myös Ibiza kokemuksia – Top 10 vinkit hippisaarelle

loma-asunto ibiza

Lue Karibian risteily lasten kanssa – Unelmaloma lapsille ja vanhemmille

Suunnitteletko automatkaa lasten kanssa? Autolla Ruotsiin lasten kanssa – Uhka vai mahdollisuus? Artikkelissa tarinaa matkasta läpi Ruotsin kohti Legolandia

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä heidi@lapsennimi.com

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös