clarion helsinki kokemuksia

Clarion Helsinki kokemuksia – Vanhempien miniloma

Clarion Helsinki kokemuksia – Vanhempien miniloma

Sain Matkamessuilta matkabloggaajille osoitetun lahjakortin jo vuonna 2016 Clarion Helsinkiin. Nyt kun kuopus täyttää pian 2 vuotta pystyimme yhdessä mieheni kanssa irrottautumaan pienelle minilomalle. Suuntasimme aurinkoisena lauantaina keräämään Clarion Helsinki kokemuksia.

Kun kävelin keskustasta Jätkäsaarta kohti oikein fiilistelin, että miten se korkea rakennus maisemaan istuu. Jätkäsaari telakkaympäristöineen on minun silmääni aika karua aluetta. Meri tuo toki oman tunnelmansa, mutta vihreää ei kauheasti tässä urbaanissa ympäristössä näe. Clarion Helsinki nousee näyttävänä Helsingin ylle ja pidän sen ulkonäöstä. Ehkä jopa vähän tuntui, kuin olisi ulkomailla. Vai olikohan se vaan niin erikoista olla liikenteessä ilman lapsia?

clarion helsinki kokemuksia

clarion helsinki kokemuksia

Miksi minilomia vanhemmille ei markkinoida aktiivisesti?

Eräs tuttavani on jo vuosien ajan harrastanut minilomia Helsingissä. Meille tämä oli muistaakseni ensimmäinen kerta, kun omassa kotikaupungissa suunnattiin hotelliin. Itseasiassa potentiaalia tuotteistaa minilomat pienten lasten vanhemmille olisi varmasti paljon. Suuri osa vanhemmista elää kiireistä lapsiperheen arkea ja aikaa kahden puolison kanssa on harvoin. Itseasiassa sitä ei aina edes tajua, miten aika kuluu siinä arkisessa aherruksessa. Olisi hyvä jos silmien eteen tulisi säännöllisesti muistutus vanhempien keskinäisen ajan merkityksestä.

Vanhemmat tarvitsevat myös kahdenkeskistä aikaa

clarion helsinki kokemuksia

Clarion Helsingin hyvät puolet

Uuteen hotelliin on aina mukava majoittua ja Clarion Helsinki on avattu lokakuussa 2016. Aula ja ravintola on sisustettu tyylikkäästi. Saimme Standard huoneen 1125 kaupunkinäkymin. Merinäköala olisi ollut toiveena ja sitä kannattaa toivoa varauksen yhteydessä. Huone oli aika pieni, mutta ihan riittävän kokoinen kahdelle aikuiselle. Sisustus oli melko tavanomainen. Sänky oli oikein mukava ja plussaa yhtenäisestä petarista, joka on perhepedissä nukkuvan perheen osalta tärkeä yksityiskohta. Maisemat Skybarista ovat hienot ja niitä jaksaa tuijotella pidempäänkin. Kitchen & Table Ravintolan ideologia lähiruoasta ja puutarhasta viehättää. Ruoka oli hyvää ja ravintola kivasti sisustettu.

Palvelukin oli oikein ystävällistä.

clarion helsinki kokemuksia

clarion helsinki kokemuksia

clarion helsinki kokemuksia

Näihin saisi panostaa

Sisäänkirjautuminen oli aika hidasta. Kaksi ihmistä kirjasi vieraita sisään ja vartin verran jonottelin parinkymmenen muun kanssa. Kun mietin sisäänkirjautumista Hard Rock Hotellissa Punta Canassa, jossa vieraita oli tulossa sisään satoja oli tämä hidasta. Roof Top Pool & Terrace on kiva, mutta veden lämpötila tällaiselle vilukissalle on liian alhainen. Jäi uintireissu väliin ja istuskelin terassilla ihaillen merimaisemaa miehen saunoessa ja uidessa. Huoneen minibaarissa oli samppanjaa, mutta ainoa tarjolla oleva lasi olikin likainen hammaspesuun tarkoitettu muki. Laitoin sähköpostia aiheesta ja siihen reagoitiinkin välittömästi.

Hetken päästä huoneen oveen koputettiin ja tarjoilija toi pientä purtavaa kera kuohuvan. Hän antoi tarjottimen miehelle oven välistä ja painava ovi lävähti kiinni osuen tarjottimeen ja juomat kaatuivat. Tarjottimen olisi voinut tuoda sisään asti. Hienoa kuitenkin, että palautteeseen reagointiin. Pointsit siitä.

clarion helsinki kokemuksia
Ravintola on sisustettu kivasti

clarion helsinki kokemuksia

clarion helsinki kokemuksia
Happy hippie annos eli tofua punajuuren kera

clarion helsinki kokemuksia

Illallinen oli hyvä, aamiainen oli lievä pettymys

Aamiainen on ainakin meille yksi hotellikokemuksen tärkeimpiä. Kirjoitin aiemmin Autolla ruotsiin lasten kanssa reissun yhteydessä Radisson Blun käsittämättömän ihanasta aamiaisesta. Nyt sitä vertaa kaikkea tuohon aamiaiseen. Clarionin aamiainen oli normaalia keskitasoa. Ei yllätyksiä. Jos jotain pientä saisi muuttaa suosittelisin, että hedelmät olisi leikattu valmiiksi paloiksi.

Kokonaiset omenat ja ananakset kuorella ei oikein taivu ilman omaa työtä jogurtin ja myslin sekaan. Puutarha ja lähiruoka teema ei tullut esiin aamiaisen osalta. Sitä ideologiaa kun hyödyntäisi esillepanossa ja ruokien sisällössä olisi mahdollisuus rakentaa voittajakonsepti. Moni varmasti käy mielellään hotellissa pelkästään myös aamiaisella, joten erottuminen kannattaa. Illallinen oli maistuva ja tällaiselle vegeihmiselle löytyi hyviä vaihtoehtoja.

Lue myös Offerilla kokemuksia ja alekoodi – Mitä maksoi miniloma Helsingissä?

clarion helsinki kokemuksia

clarion helsinki kokemuksia

clarion helsinki kokemuksia

Elämys koostuu pienistä yksityiskohdista

Matkustamme paljon ja odotamme palveluilta hyvää laatua. Emme pelkää avata suutamme, koska vain palautteen avulla voidaan parantaa palvelua. Henkilökunta ottikin iloisena palautteen vastaan. Clarion Helsinki kokemuksia saatamme kerätä vastaisuudessakin, mutta merinäköala on oltava huoneessa seuraavalla kerralla.

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä heidi@lapsennimi.com

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös