kemionsaari majoitus

Kemiönsaaren Ravintola Kansakoulu ja Majatalo palvelee ympäri vuoden

Kemiönsaari majoitus haussa? Tässä meidän suositus!

Kemiönsaari majoitus juttu on toteutettu yhteistyössä Kansakoulun kanssa.  

Vaatteet yhteistyössä Lasten Taikamaa ja Kaiko • MeandiKaiku Kids ja Minicoo.

Saavuimme jo neljättä kertaa Kemiönsaareen Västanfjärdiin nauttimaan vanhan Kansakoulun tunnelmasta. Ravintola Kansakoulu ja Majatalo on muodostunut meille vakiokohteeksi eikä suotta. 

kemionsaari kansakoulu majatalo
Mekko Meandi
vanha hirsitalo kopio
Mekko Meandi
ravintola kansakoulu kemionsaari
Kansakoulun etuterassi.
heidi ekholm-talas
Päivän kalana on usein tuoretta kuhaa.
ravintola kansakoulu pizza
Kansakoulusta saa hyvää Pizzaa.
kansakoulu hovimestari tomppa
Kansakoulun hovimestari Tomppa. Lasten mielestä Joulupukki kuulosti Tompalta…

Keskellä ei mitään vaikka keskellä talvea

Ensimmäinen kohtaaminen Kansakoulun kanssa tapahtui hiihtolomalla. Moni ihmetteli miksi suuntaamme Turun saaristoon kun ei siellä ole mitään talvella. Onhan siellä! Talo täynnä retrotunnelmaa ja hyvää ruokaa. Istuin mielelläni pönttöuunin lämmössä rentoutumassa lasten touhutessa vieressä. 

Lue tästä Ravintola Kansakoulu ja Majatalo kokemuksia hiihtolomalta

Kemiönsaari majoitus – Hinnat eivät muutu sesongin mukaan

Valtaosa toimijoista nostaa hintoja kesäisin ja talvella taas saa majoittua huokeammin. Kansakoulu on ottanut strategiakseen pitää samat hinnat kesät talvet ja vieläpä todella edulliset sellaiset. Katso hintoja tästä.

Vanha hirsitalo huokuu tunnelmaa

Se on kummallinen juttu miten hirsitalot vaikuttavat rauhoittavasti. Vanhat hirret ikäänkuin kuiskailevat rauhoittavia henkäyksiä ja syke laskee. Näin tapahtuu aina kun saavumme Kemiönsaareen Ravintola Kansakouluun ja Majataloon.

kaikukids mekko
Minicoo Design mekko KaikuKids.
kansakoulu majatalo
Minicoo Design mekko KaikuKids.
minicoo design
Lemmikit ovat tervetulleita Kansakouluun.

Joulu tai juhannus – Kaikki käy

Päätimme viettää viime joulun Kansakoulussa 14 hengen porukalla. Otimme mukaan molempien vanhemmat, veljeni lapsineen, joten lapset saivat viettää aikaa serkkujen kanssa. Lue Joulu Ravintola Kansakoulussa

Illallista huojuvien viljapeltojen äärellä auringon laskiessa

Vaikka meri ei ole ihan Kansakoulun välittömässä läheisyydessä on paikassa saaristotunnelmaa. Ympärillä olevat viljapellot tarjoavat ainutlaatuisen rauhoittavan maiseman, josta voi nauttia vaikkapa lounaan tai illallisen yhteydessä. 

ravintola kansakoulu
Kaikon Haalari Lasten Taikamaa.
kemionsaari majoitus kansakoulu
Rauhallinen tunnelma peltojen äärellä.
aiti yrittaa
Näissä maisemissa sielu lepää.
kaiko vaatteet
Kaikon Haalarit Lasten Taikamaa.
tytto leikkii nukella
Kaikon Haalari Lasten Taikamaa.
lasten taikamaa
Kaikon Haalari Lasten Taikamaa.

Lapsille ihania muistoja Kemiönsaarelta

Kansakoulusta on jo nyt muodostunut meidän lapsille paikka, jonka he varmasti muistavat läpi elämän. Olemme vierailleet siellä nyt jo niin monta kertaa, että kaikki ovat kuin kotonaan. Pihalla olevat keinut ja leikkivälineet ovat mahtavia taaperolle ja tramppa oli kovassa käytössä kaikkien lasten osalta.

kemionsaari majoitus
Piha on täynnä leluja.
lasten muumitalo
Pikkuruinen Muumitalo Kansakoulun pihalla.
majoitusta kemionsaari
Kansakoulun vanhat lelut ovat lasten mieleen.

Nähtävää Kemiönsaarella

Lähellä Kansakoulua on tosi kiva pieni hiekkaranta, jossa lapset peuhasivat ja uivat aivan innoissaan. Uimaranta löytyy Gräggnäsintieltä. Uimaranta on varustettuna pukuhuoneella, 5 metrin hyppytornilla ja ulkokäymälällä.

kemionsaari ranta
Kiva pieni uimaranta.

Vierailimme myös jännässä Storfinnhova Gårdin savusaunassa. Metsään on rakennettu elämyksellinen metsäkylä, jossa puron varrella sijaitsee maanalainen graniittinen savusauna. Taianomaisessa saunassa voi löylyjen välissä vilvoitella sen läpi virtaavassa purossa. 

Lue myös Mökki saaressa

Lue myös Vartsalan vanha koulu

Lue myös Kotimaanmatkailu nousuun – Suomi on suomalaisten suosikkikohde 2019

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä.

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös