ravintola kansakoulu ja majatalo kokemuksia

Ravintola Kansakoulu ja Majatalo kokemuksia Kemiönsaarella

Ravintola Kansakoulu ja Majatalo kokemuksia keskellä ei mitään

Tämä Ravintola Kansakoulu ja majatalo kokemuksia -artikkeli on tehty yhteistyössä. Jutun lopussa on arvonta.

Kun saimme matkamessuilla 2019 idean, että vietetään hiihtoloma Turun Saaristossa moni piti ajatusta hulluna. Eihän siellä tapahdu mitään talvella ja kylmäkin siellä on. No sinällään emme etsi kauheasti actionia vaan päinvastoin rauhallista miljöötä hyvän palvelun kera. Kolmen lapsen kanssa reissatessa päivät sujuu lasten ehdoilla ja meille vanhemmille on tärkeintä saada hyvää ruokaa ja palvelua. Arvostamme myös viihtyisyyttä ja persoonallista ilmettä.

Bed & Breakfast kohteet on meille uusi tuttavuus

Emme ole oikeastaan käyneet Bed & Breakfast kohteissa ja nyt päätimme testata sellaista. Googlasin mitä majoitusta Kemiönsaarella on ja eteeni tuli Ravintola Kansakoulu ja Majatalo. Facebookin perusteella paikassa oli rento meininki ja pilke silmäkulmassa. Yrittäjä Pasi Tamminen vastasi viestiini välittömästi ja sovimme, että tulemme keräämään Ravintola Kansakoulu ja Majatalo kokemuksia hiihtolomalla.

Samalla reissulla kävimme Kasnäsissä ja Nauvossa. Liikuimme matkailuautolla ensimmäistä kertaa elämässämme. Lue Iltalehden juttu reissusta.

ravintola kansakoulu ja majatalo kemionsaari

ravintola kansakoulu retro

Vau mikä paikka!

Ilmat vaihtelivat helmikuussa aurinkoisen keväisestä sateeseen. Alunperin meidän oli tarkoitus viipyä Nauvossa useampi päivä. Tuulisen ja sateisen ilman takia aikaistimme menoa Ravintola Kansakouluun ja Majataloon. Se tunne, kun saavuimme illan hämärtäessä tähän uskomattoman tunnelmalliseen retroa pursuavaan majataloon tuulesta ja tuiverruksesta on jäänyt vahvasti mieleen. Olin vain, että VAU!

Parkkeerasimme itsemme seuraavaksi kahdeksi päiväksi isoon pöytään takkatulen viereen.

vauva istuu tuolissa

kemionsaari majatalo

Aamiaista retrotunnelmissa takkatulen lämmössä

Aamun sininen hetki oli maaginen. Heräsimme ennen seitsemää ja hipsimme ravintolasalin puolelle. Sisällä loimusi lämmin takkatuli ja pöydälle oli katettu perhettämme varten aamiainen ja toiveiden mukaisesti kaurapuuroa. Miehelleni kahvilaadulla on suuri merkitys ja Pasi oli hankkinut meitä varten tummapaahtoista kahvia, kolmea sorttia joista valita. Kiireetön aamupala Kansakoulun tunnelmallisessa ravintolassa oli kokemuksen parasta antia.

Ravintola Kansakoulu ja Majatalo kokemuksia keskellä ei mitään kannattaa ehdottomasti hankkia.

ravintola kansakoulu majatalo

ravintola kansakoulu aamiaisella

lapset ravintola kansakoulussa

retrojuliste

Satavuotiaissa hirsitaloissa on luonnetta

Ravintola Kansakoulu ja Majatalo käsittää kaksi keltaista satavuotiasta hirsitaloa ja pienempiä rakennuksia pihapiirissä. Ravintola ja Majatalon huoneita on toisessa Kansakoulun rakennuksista. Jokainen huone on uniikisti retrohuonekaluilla sisustettu. Moni tavaroista on lahjoitettu Kansakouluun.

Paikassa on ympärivuotinen ruokaravintola 85 hengelle sekä kaksi terassia, joissa voi myös ruokailla. Majatalo Kansakoulussa on 7 majoitushuonetta.

Ympärillä on kaunista maalaismaisemaa peltoineen ja metsineen. Kesällä miljöö on varmasti todella idyllinen, mutta talvellakin paikka huokuu tunnelmaa.

ravintola kansakoulu ja majatalo kemionsaari

ravintola kansakoulu ja majatalo huone

majatalo kemionsaari

majatalo kansakoulu huone

kansakoulu majatalo

kansakoulu-majatalo-huone

Yrittäjäpariskunta luotsaa paikkaa upealla palveluasenteella

Pasi Tamminen ja Marja-Leena Juka ostivat vanhan Brännbodan kansakoulun vuonna 2016 ja ovat remontoineet siitä suositun ravintolan. Syömään tullaan pitkienkin matkojen päästä ja se on auki vuoden jokaisena päivänä. Aamiainen maksaa vain 8 €/henkilö. Huoneet ovat todella edullisia, alkaen 39€/huone. Menkää ihmeessä kokemaan tämä ihana paikka.

pasi tamminen kansakoulu

ravintola kansakoulu ruoka

ravintola kansakoulu pizza

ravintola kansakoulu aamiainen

kemionsaari ravintola kansakoulu

Voita vuorokausi ja koe Ravintola Kansakoulu ja Majatalo

Saan arpoa yhden 3hh huoneen vuorokaudeksi ihanaan Ravintola Kansakouluun ja Majataloon. Kerro kommenteissa miksi haluaisit päästä tähän kohteeseen. Arvonta loppuu 30.6.2019. Arvontaan voi osallistua blogin kommenteissa, Facebookissa ja Instagramissa.

Ravintola Kansakoulu ja Majatalo Facebookissa.

Lue myös Hotelli ja Ravintola Sandvik kokemuksia Pensarin saarella

Lue myös Mökki saaressa – Saaristohuvilat kokemuksia Turun Saaristossa

Lue myös Kasnäs Kylpylä kokemuksia talvella

delux-retkiperhe_matkablogiTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä.

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös