radisson blu royal kokemuksia

Radisson Blu Royal kokemuksia – Loma omassa kotikaupungissa

Radisson Blu Royal kokemuksia – Loma omassa kotikaupungissa

Tämä Radisson Blu Royal kokemuksia -artikkeli on tehty yhteistyössä Radisson Blun kanssa.

Ruuhkavuodet, se aika kun moni näkee puolisoaan läpsystä vaihtaessaan lasten hoitovuoroa. Tarvitseeko ruuhkavuosien olla sellaisia? Eikös parisuhde ole lasten koti? Lastenpsykiatri Jari Sinkkonenkin sanoo, että “Vanhempien parisuhde on perheessä ensisijainen – Lapset tulevat vain siipeilemään”. Silti suuri osa vanhemmista kadottaa yhteyden toisiinsa ja tapahtuu se kuuluisa erilleen kasvaminen. Pienillä asioilla ja hetkillä pystyy tämän yhteyden säilyttämään ja myös herättämään uudelleen. Miniloma omassa kotikaupungissa on oiva keino viettää parisuhdeaikaa.

radisson blu royal kokemuksia

radisson blu royal kokemuksia

Vanhempien kahdenkeskinen aika on tärkeää

Meillä on pian 3- ja 6-vuotiaat pojat ja tytön on määrä syntyä syksyllä. Olemme siitä onnekkaassa asemassa, että oma äitini on iso apu lastenhoidossa. Tarvittaessa myös kummeilta voi pyytää apua ja varsinkin lasten kasvaessa yökyläilymahdollisuudet paranevat. Kaikilla ei toki sukulaisia ole lähellä, mutta ystävien kesken voisi rakentaa hoitoringin, jossa vanhemmat pääsevät välillä viettämään kahdenkeskistä aikaa. Se voi olla muutaman tunnin tai vaikka puoli vuorokautta.

Miniloma omassa kotikaupungissa

Muutamat ystäväni ovat harrastaneet puolisonsa kanssa minilomia jo useamman vuoden omassa kotikaupungissaan Helsingissä. Näillä ystävillä menee parisuhteessa hyvin. He ottavat sen ajan säännöllisesti. Me päätimme yhdistää hotelliyöpymisen Manipuran aktiivinen synnytyskurssin yhteyteen. Kurssi on kahtena päivänä Kampissa ja kadun toisella puolella on Radisson Blu Royal. Mikä sen parempaa kuin nauttia hyvästä ruoasta, hotellin palveluista ja kahdenkeskisestä ajasta sekä kävellä minuutissa kurssille.

radisson blu royal kokemuksia

Radisson Blu Royal Hotel on tapahtumatalo aitiopaikalla

Oma aiempi kokemukseni Radisson Blu Royal Hotelista on tapahtumapuolelta. Pyöritin lähes 15 vuotta tapahtumatoimistoa ja tämä keskeinen tapahtumatalo tuli tutuksi työn puolesta. Lounaallakin on tultu käytyä joskus, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun yövyimme hotellissa.

Huvituksia ja ostosmahdollisuuksia kulman takana

Halusitpa lomaltasi kulttuuria, huvituksia tai shoppailua niin kaikki löytyy käytännössä kulman takaa. Design District on kävelyetäisyydellä kuten iso määrä tavarataloja. Design District Helsinki on luovien tekijöiden keskittymä Helsingin sydämessä. Se levittäytyy Punavuoresta Kaartinkaupungin, Kampin ja Ullanlinnan suuntaan.

Grill It! ravintolan tarjontaa

Nautimme kolmen ruokalajin myöhäisen lounaan ennen synnytyskurssia. Söin Grill It! Vegetarian Menun. Siihen kuului alkuruokana kuohkeaa parsakeittoa ja varhaisperunasalaattia, pääruoaksi parsarisottoa ja valkoista parsaa, jälkiruoka oli paahdettu valkosuklaa mousse. Ihanaa syödä rauhassa kunnon ateria oman puolison kanssa ja jutella elämän menosta.

radisson blu royal kokemuksia

radisson blu royal kokemuksia

radisson blu royal kokemuksia

radisson blu royal kokemuksia

Executive-sviitti

Majoituimme kahdeksanteen kerrokseen, jossa on sviittejä. Tyylikkäät sviittit tarjoavat ylellisyyttä ja hemmottelua arjessa sekä tärkeinä hetkinä. Sviittityyppejä on neljää eri kokoluokkaa, joista suurimmat ovat Royal- ja Presidentti-sviitit. Me majoituimme Executive-sviittiin, joka on 48m2. Sinne mahtuu neljä henkeä eli myös perheloma lasten kanssa onnistuu hienosti.

radisson blu royal kokemuksia

radisson blu royal kokemuksia

radisson blu royal kokemuksia

Mitä huoneet maksavat?

Katsoin hintoja eri huoneisiin ja Standard huone ilman aamiaista maksaa pe-la yölle toukokuussa 184€. Business-Class huone aamiaisella 219€. Junior-sviitti aamiaisella 259€ ja Executive-sviitti aamiaisella 354€. Huoneissa on maksuton peruutusoikeus. Katso tästä Radisson Blu Royal Hotelin erilaisia huoneita. 

Huonepalvelun käyttö on mukavaa

Olemme lasten kanssa matkaillessa hyödyntäneet usein huonepalvelua syömiseen. Illalla kurssin jälkeen emme jaksaneet lähteä ravintolaan ja tilasimme ruoat huoneeseen. Rakastan parsaa, joten illalla tilasin huonepalvelusta parsaa Hollandaise ja sipulipiirasta sekä Jogurtti-Pannacottaa mansikoilla. Samalla katsoimme elokuvaa “Mies joka antoi”. Siinä David Wozniak (Vince Vaughn) saa tietää olevansa 533 lapsen isä. Elokuvia tulee katsottua erittäin harvoin, joten oli tosi mukava katsoa kevyttä komediaa, johon liittyi myös raskaus ja lapset.

radisson blu royal kokemuksia

radisson blu royal kokemuksia

radisson blu royal kokemuksia

Blu Dreams – Kunnon yöunet

Lapsiperheessä useimmat kärsivät unenpuuttesta ja katkonaisista yöunista. Aktivisuusrannekkeen mukaan nukuin lähes 8 tuntia, josta melkein 6 tuntia syvää unta. Harvinaista herkkua. Radisson Blun unikonsepti mahdollistaa yksilöllisen tyynyn ja peiton valinnan. Blu Dreams -unikokemuksen lähtökohtana on Suomen Radisson Blu Hotelleille kehitetty oma Magic Bed® -vuode. Siinä nukkujaa hyväilee yksilöllisesti mukautuva älypatja, jonka materiaali reagoi kehon lämpöön ja painoon. Myös selkä- ja jalkahierontalaitteita on tilattavissa. Jalkahierontalaite oli juuri silloin varattuna, joten mieheni sai toimia jalkahierojana. Pelkästään hyvien yöunien takia kannattaa harkita hotelliöitä silloin tällöin.

radisson blu royal kokemuksia

Superaamiainen

Radisson Blun aamiaiset ovat aina lunastaneet lupauksensa. Erillishintaan saatavilla oleva Super Breakfast® on suuresti kiitelty, runsas ja monipuolinen buffet-aamiainen, joka koostuu tuoreista ja raikkaista tuotteista sekä paikallisista mauista ja hotellien omista erikoisherkuista. Super Breakfast sisältyy huonehintaan Business Class -huoneluokasta ylöspäin. Jollet aamulla ehdi nauttimaan buffet-aamiaista, tarjotaan veloituksetta mukaan Grab and Run -aamupalan, johon kuuluu hedelmää, energiapatukoita ja juotavaa. Aamiaiselle voi mennä pelkästäänkin vaikka koko perheen voimin. Aamiainen maksaa 21€/hlö.

radisson blu royal kokemuksia

radisson blu royal kokemuksia

radisson blu royal kokemuksia

radisson blu royal kokemuksia

Lahjaidea tuoreille vanhemmille tai Babyshowereihin

Monesti Babyshowereissa ostetaan lahja vauvalle tai äidille. Miltäpä kuulostaisi hotelliyö vanhemmille, joka muistuttaisi myös heitä parisuhteen tärkeydestä? Kun parisuhde voi hyvin on lapsella hyvä kasvaa. Voitte porukalla tarjota tuoreille vanhemmille Radisson Blu Royal kokemuksia ja voitte olla varmoja, että lahjasta on iloa. Tutustu hotelliin tästä.

Lue myös Radisson Blu Marina Palace kokemuksia – Kesäinen Turku lapsiperheille

Lue myös Radisson Blu Seaside kokemuksia – Urbaani hotelli Helsingissä

Lue myös Radisson Blu Oulu kokemuksia – Vau, upeeta tokaisi kaksivuotias!

Lue myös Radisson Blu Grand Tammer kokemuksia ja kuninkaalliset puitteet

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös