Radisson Blu Seaside kokemuksia

Radisson Blu Seaside kokemuksia – Urbaani hotelli Helsingissä

Radisson Blu Seaside kokemuksia – Urbaani hotelli Helsingissä

Tämä Radisson Blu Seaside kokemuksia -artikkeli on tehty yhteistyössä Radisson Blun kanssa. Artikkelin lopusta löytyy Super Breakfast Facebook-arvonnan kuvat.

Ihan ensiksi täytyy sanoa, että nelihenkiselle perheelle ei ihan helposti löydy normaalia hotellihuonetta, jossa olisi hyvät nukkumispaikat kaikille. Radisson Blu Seaside kokemuksia kerätessämme tämä nousi yhdeksi tärkeimmäksi asiaksi. Kaksi Double King -vuodetta takasi kaikille loistavat petipaikat ja kaksimetriseen sänkyyn mahtuu lisääkin lapsia. Viides perheenjäsenemme oli tällä reissulla vielä masussa ja vaikutti äidin menoon aikalailla.

Radisson Blu Seaside delux-retkiperhe

Lomatunnelmaan pääsee myös omassa kotikaupungissa

Testailimme urbaania Radisson Blu Seaside hotellia kahden päivän ajan. Hotelli sijaitsee Ruoholahdenrannassa, Hietalahden pienvenesataman ja Länsisataman matkustajaterminaalin vierellä. Vaikka hotelli on omassa kotikaupungissamme tuntui jo kotipihasta kurvatessamme, että olemme menossa lomalle. Katsoin Helsingin keskustaa automatkalla tarkoituksella turistin lasit silmilläni todeten, että on meillä kyllä kaunis pääkaupunki. Pitää vain avata omat ajatukset sille, että lomaa voi viettää myös omassa kotikaupungissa. Varsinkin perheemme tilanteeseen juuri nyt tämä sopi täydellisesti.

Radisson Blu Seaside kokemuksia jätkäsaari
Näkymät Double King -huoneen ranskalaiselta parvekkeelta

Hotelliloma sopii lepohoitoon

Olen raskausviikolla 27 ja suuntasin toisena minilomapäivänä Naistenklinikalle kontrolliin. Tässäkin raskaudessa joudun olemaan lepohoidossa ennenaikaisen synnytyksen riskin takia ja samalla tajusin, että tällainen hotellilomahan on mitä parhainta lepohoitoa. Muu perhe vietti aikaa Punavuoren sekä Ruoholahden leikkipuistoissa ja minä makoilin kylkimakuulla hotellihuoneen jättimäisessä Double King -vuoteessa. Siirryin hissillä ainoastaan syömään aamiaista, lounasta ja illallista hotellin ravintolaan muun perheen kanssa. Monesti lepohoitoon joutuvalla äidillä alkaa seinät kaatua päälle ja hermot kiristyä. Siksi tällainen pieni vaihtelu odotukseen tuo varmasti piristystä ja muu perhe voi myös kokea uusia asioita uusissa maisemissa.

Kesäisin löytyy myös leikkipaikka

Kesälomakaudella Radisson Blu Seaside huomioi myös perheen pienimmät. Kokoustila muuntuu leikkipaikaksi, joka ei vielä meidän vierailulla ollut valmiina. Bistro Gimiksessä on hylly, jossa on leluja ja kirjoja. Joku ihmeellinen lelututka noilla pienillä on, sillä kolmevuotias suuntasi aulasta ravintolan viimeisimpään nurkkaan tämän hyllyn luokse. Tämän hän tietysti teki katoamalla sekunneissa näköpiiristämme ja yhdessä ihanan tarjoilija Karmenin kanssa etsimme häntä ympäri hotellia.

Radisson Blu Seaside kokemuksia respa
Pojat tiedustelivat respasta missä leikkipaikka on?
Radisson Blu Seaside helsinki
Poitsun YO ZEN paita on Bebeliini-verkkokaupasta

Ajanviettoa hotellihuoneessa

Poikamme viihtyvät hotelleissa ja ovatkin jo varsinaisia asiantuntijoita matkustelun suhteen. Aluksi esikoinen oli sitä mieltä, ettei näin lähelle kotia voi mennä matkalle, mutta mieli muuttui heti hotelliin saavuttaessa. Hotellihuone sai iloista hyväksyntää ja kylpyamme oli plussaa. Homma etenee aina samalla kaavalla. Pojat tutkivat huoneen ja levittävät lelut repuistaan pitkin hotellihuonetta. Sitten mennään yleensä syömään ja katsastamaan mahdollinen leikkipaikka. Hedelmälajitelma huoneessa oli herkullinen yllätys ja nautimme illallisen jälkkärit myös huoneessa. Oli muuten ihania jälkiruokia ja Helsingin Jäätelötehtaan jätskit maistuivat koko perheelle. Iltakylvyn jälkeen oli kiva kaivautua jättisänkyjen pehmeiden vällyjen väliin.

Radisson Blu Seaside lapsille

Radisson Blu Seaside double king huone

Radisson Blu Seaside kokemuksia hedelmalautanen

Radisson Blu Seaside kylpyamme

bistro gimis jälkiruoka

Radisson Blu Seaside kokemuksia

Helsingin henki näkyy tässä hotellissa

Radisson Blu Seasiden sisustus tuntui heti kotoisalta. Syynä lienee graffitit, jotka kuuluivat vahvasti omaan nuoruuteen 90-luvulla. Viidennen polven stadilaisena olen ylpeä juuristani ja Helsinki näkyy joka puolella kivasti. Helsinki-päivä 12.6 sattui juuri vierailumme ajankohdalle ja perinteiseen tapaan tietysti satoi. Iltapäivällä onneksi sade väistyi ja miesväki pääsi tutustumaan lähialueen leikkipuistoihin. Paras puisto oli kuulemma Ruoholahden leikkipuisto. Minä sattuneesta syystä selailin vain netistä Helsinki-päivän tarjontaa. Joka puolella kaupunkia oli paljon kivaa aktiviteettia ja esityksiä. Alunperin ajatus oli kierrellä jalkaisin Punavuorta ja Hietaniemen kirpputoria. Lepokäskyn takia kiertelyt jäivät tällä kertaa tekemättä. Siitä huolimatta nautimme olostamme ja onhan se nyt aina ihanaa saada ruoat ravintolasta nenän eteen tarjoiltuina. Joka aterialla oli ihan pakko tilata alkupalaksi suolakurkkuja, hunajaa ja smetanaa. Nyt näpytellessäni tätä artikkelia tuli pakottava tarve saada sama setti ja mies saa lähteä kauppaan ostamaan niitä.

bebeliini verkkokauppa

suolakurkkuja hunajaa smetanaa

Bistro Gimis tarjoaa stadilaisia makuja

Hotellin Bistro Gimis ravintolassa on haettu kortteliravintolatunnelmaa. Inspiraation lähteenä on Stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys. Bistro Gimis hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Gimiksen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma. Samassa tilassa tarjoillaan joka aamu myös kiitelty kaikkien aistien Super Breakfast.

Radisson Blu Seaside kokemuksia bistro gimis

bistro gimis

bistro gimis ruoka

Radisson Blu Seaside kokemuksia ruoka

bistro gimis lohipiirakka

bistro gimis lohi

bistro gimis porkkanakakku

drinkki

Radisson Blu Seaside kokemuksia super breakfast

Voita Super Breakfast kahdelle

Facebookin puolella on arvonta ajanjaksolla 16.6-30.6.2018. Arvon lahjakortin kahdelle Super Breakfastia nauttimaan Radisson Blu Seasideen. Nappasin kuvat meidän perheen aamiaissuosikeista. Valitse näistä kuvista oma suosikkisi ja laita se kommenttikenttään.

  1. Kuusivuotiaan suosikki: Puuroa voisilmällä ja hillolla
  2. Iskän valinta: Leipiä, munaa ja runsaat täytteet
  3. Äidin vakioherkku: Marjoja, mysliä, pähkinöitä ja jogurttia
Radisson Blu Seaside puuro
1. Kuusivuotiaan suosikki: Puuroa voisilmällä ja hillolla
Radisson Blu Seaside kokemuksia aamupala
2. Iskän valinta: Leipiä, munaa ja runsaat täytteet
Radisson Blu Seaside breakfast
3. Äidin vakioherkku: Marjoja, mysliä, pähkinöitä ja jogurttia

Kannustan kaikkia keräämään Radisson Blu Seaside kokemuksia reissasitpa sitten yksin tai porukalla. Tämä hotelli sopii urbaania menoa ja persoonallista tyyliä arvostaville. Tutustu hotelliin tästä.

Poikien paidat Bebeliini-verkkokaupasta

Saimme pojille YO ZEN -paidat tälle reissulle Bebeliini-verkkokaupasta. Ne sopivat itseasiassa täydellisesti tähän urbaaniin hotelliin. YO ZEN on graafisista kuvioistaan tunnettu suomalainen lifestyle-brändi, joka yhdistelee tuotteissaan urbaania kulttuuria ja Japanilaista yksinkertaisuutta. Bebeliini-verkkokaupasta teet uniikkeja löytöjä. Bebeliinissä keskitytään suomalaisiin ja skandinaavisiin brändeihin. Bebeliinin liike löytyy Vantaan Tammistosta osoitteesta Säteritilankatu 2, 01520 Vantaa. Tiloissa toimii myös ihana kirpputori leikkihuoneella. 

Bebeliini Facebook

yozen

Veikeät Affenzhanin eläinreput

Matkoille ei tietenkään voi lähteä ilman lasten leluja ja ne pakataan aina omiin reppuihin. Pojat saivat Kiddexiltä testiin nämä hurmaavat eläinreput. Erityisesti ulosvedettävä kieli herätti hilpeyttä herroissa. Affenzahnin laadukkaat, ergonomiset reput valmistetaan Vietnamissa. Materiaalina on kierrätetyistä muovipulloista valmistettu PET- polyesteri. Fond Of Bags on BlueSignin partneri, mikä on tae siitä että tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja ne ovat  täysin myrkyttömiä ja kemikaalittomia.

Tutustu Affenzahnin reppuihin tästä

kiddex reput

Lue myös Radisson Blu Royal kokemuksia – Loma omassa kotikaupungissa

Lue myös Radisson Blu Marina Palace kokemuksia – Kesäinen Turku lapsiperheille

Lue myös Radisson Blu Oulu kokemuksia – Vau, upeeta tokaisi kaksivuotias!

Lue myös Radisson Blu Grand Tammer kokemuksia ja kuninkaalliset puitteet

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös