legoland dubai kokemuksia

Legoland Dubai kokemuksia – Viikon kohokohta lapsille

Legoland Dubai kokemuksia – Viikon kohokohta lapsille

Tämä Legoland Dubai kokemuksia -artikkeli on tehty yhteistyössä Legoland Dubain kanssa. Poikien vaatteet KotiMai Design.

Teimme ensimmäisen Dubain matkan marraskuussa 2017. Kohde teki meihin vaikutuksen ja nousi suosikkikohteittemme joukkoon. Sopiva kuuden tunnin lentomatka, takuuvarma lämpö ja paljon tekemistä lapsiperheille. Reissun ehdoton kohokohta oli päivä Legolandissa. Jos suuntaat Dubaihin kannattaa ehdottomasti kartuttaa Legoland Dubai kokemuksia.

legoland dubai kokemuksia

Millä kannattaa mennä Legolandiin?

Majoituimme Amwaj Rotana hotelliin Jumeirah Beachille. Menimme taksilla Legolandiin ja ajoa oli vajaa puoli tuntia. Taksit ovat edullisia Dubaissa. Ne ovatkin sitten melkein ainoa asia, jota voi kutsua edulliseksi. Legoland sijaitsee Dubai Parks and Resorts -alueella, jossa on hotelleja ja teemapuistoja.

Mitä sisäänpääsyliput maksavat?

Liput voi ostaa etukäteen Legoland Dubain nettisivulta tai saavuttaessa lippuluukulta. Variaatioita on useita, kuten lippu rajattomalla ruokailuoikeudella tai yhdistetty lippu Legolandiin ja vesipuistoon. Hinta netistä ostettuna pelkään sisäänpääsyyn Legolandiin on alkaen 235 AED (n. 55 €). (Hinta tarkastettu 5/2018)

Toimiva alue, jossa on isoja aurinkosuojia

Saimme nauttia Legolandin riennoista lähes privaatisti. Paikalla oli kourallinen muita, joten jonottaa ei tarvinnut mihinkään. Alue oli suunniteltu hyvin toimivaksi, eikä paahtava hellekkään häirinnyt missään kohtaa. Isoja aurinkosuojia oli pitkin aluetta.

legoland dubai kokemuksia

legoland dubai kokemuksia

Tekemistä kaiken ikäisille

Legoland Dubaissa on yli 40 teema-ajelua, showta ja aktiviteettia. 15 000 Lego-rakennelmaa ja yli 60 miljoonaa Lego-palikkaa ovat näkemisen arvoisia. Paikka sopii monen ikäisille ja meidän pojat olivat matkan aikana 2 ja 5. Myös vanhemmat viihtyivät mainiosti, sillä lasten iloa on aina ihana seurata. Lego-kaupat joka nurkassa vetivät pikkuväkeä puoleensa ja päivän lopuksi molemmat saivat valita pienet paketit tuliaisiksi.

Kuusi teema-aluetta

Alueen keskipiste Miniland on iso viileä sisätila, jossa on itse legorakennelmat. Sieltä pääsee kuudelle eri teema-alueelle. Teemat ovat Factory, Lego City, Imagination, Kingdoms, Adventure ja Miniland. 5-vuotiaan suosikki oli Adventure ja 2-vuotias viihtyi Dublo-alueella. Minilandissa on Dubain kaikki maamerkit legoista rakennettuna. 

legoland dubai kokemuksia

legoland dubai kokemuksia

legoland dubai kokemuksia

legoland dubai kokemuksia

legoland dubai kokemuksia

Lego Master Builder Academy eli Lego-rakentajan koulu kiinnosti isompaa ja hän kävi rakentelemassa hetken aikaa. Paloasema oli suljettu ja lapset saivat tyytyä kiipeilemään paloauton sisällä. Tanskan Legoland Billundissa pääsimme onneksi sammuttamaan tulipaloa, joten harmitus ei ollut kovin suuri. Kävin esikoisen kanssa 3D Ninjago Movieta katsomassa ja hän nautti täysin siemauksin pikkuveljen vedellessä sikeitä vaunuissa isän kanssa.

legoland dubai kokemuksia

legoland dubai kokemuksia
Pojilla on KotiMai Designilta saadut Höön Timo-Tinja paidat

legoland dubai kokemuksia

legoland dubai kokemuksia

Terveellistä ruokaa

Ruokapaikkoja on useita ja me söimme Market Restaurant buffassa. Oli iloinen yllätys saada kasvis- ja hedelmäpitoinen monipuolinen kattaus roskaruoan sijaan. Pikaruokaakin Legolandista saa hampurilaisten ja pizzojen muodossa halutessaan.

legoland dubai kokemuksia

legoland dubai kokemuksia

Suosittelemmeko paikkaa?

Kyllä tämä Legoland Dubai kokemuksia nousee matkan kohokohtien joukkoon. Nyt vietimme melkein koko päivän Legolandissa. Lisäksi kävelimme Bollywood-teemapuiston läpi ja vilkaisimme Motiongate teemapuistoa. Siellä on Smurffikylä ja Madagascar teema-alue. Aiomme mennä seuraavallakin Dubain matkalla ehdottomasti Legolandiin ja jättää hieman enemmän aikaa myös Motiongatelle. Jos aikataulut sallivat alueella saa kyllä kulumaan päivän jos toisenkin.

Lue Elämää ja matkoja bloggaajakollegan laaja analyysi Legoland Dubaista

Lue myös Dubai lasten kanssa

Lue myös Atlantis The Palm vesipuisto

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös