angry birds activity park

Angry birds Saariselkä pistää vipinää kinttuihin

Angry birds Saariselkä

Mikä ihmeen Angry Birds Saariselkä? No tiedättekö ne pienet vihaiset linnut? Punaisen Redin, mustan Pommin ja keltaisen Saken kumppaneineen? He ovat Suomesta kotoisin ja valloittavat nyt maailmaa monessa muodossa. Tapasimme heidät juuri, kun kohteenamme oli Angry birds Saariselkä. Saimme liput, jotta pääsimme testaamaan puistoa ja jakamaan kokemukset teille.

Alunperin pelimaailmasta lähtöisin olevat Angry Birdsit ovat lasten suosikkeja pienestä pitäen. Suomalainen Rovio loi hahmot vuonna 2009, ja pelissä linnut yrittävät pelastaa munansa vihreiltä possuilta. Pelin suosion myötä sen hahmoja on hyödynnetty monissa eri tuotteissa, kuten limuissa, karkeissa, lautapeleissä, luottokorteissa ja keittokirjassa.

Angry birds -puisto Saariselällä

Ulkoleikkipuistoja löytyy useita (Angry birds -puisto Saariselkä on sisäleikkipuisto) ja seikkaileepa hahmo NFL-seura Philadelphian logossakin. Vuonna 2012 jääkiekon MM-kisojen hahmona toimi Hockey Bird.

Vihaisista linnuista on tehty kansainvälistä menestystä ja suosiota saavuttanut elokuva sekä animaatiosarjoja.

Rovion Angry Birds on itse asiassa Suomen kansainvälisesti menestynein elokuva, sillä se on kerännyt lipputuloja elokuvateatterilevityksessä yli 60 maassa ja yli 300 miljoonaa euroa.

angry birds puisto saariselka

Holiday Clubin monesta kohteesta löytyy Angry Birds Activity Park. Me testasimme Saariselän kohdetta ja erityisesti nelivuotias viihtyi siellä hyvin. Menimme syömään Saariselän Angry Birds puiston yhteydessä olevaan lapsiystävälliseen ravintolaan ennen vierailua puistossa.

Kun lapset äkkäsivät Angry birds -puiston olemassaolon, ei ruokailusta meinannut tulla enää mitään.

Puolitoistavuotias juoksi ravintolasta koko ajan puistoon ja sai aina kauheat raivarit, kun kannoin hänet pois sieltä. Vihaiset linnut vetivät naperoita puoleensa magneetin lailla.

angry birds park saariselka

Kun vihdoin päästimme heidät irti, oli ilo ylimmillään. Erityiset suosikit olivat trampoliini ja hypääminen vaijeriliu’un kyytiin. Pikkuisillehan jokainen trampoliini on kuin isompikin trampoliinipuisto.

Esikoinen liukui isän sylissä päin possukasaa ja se vasta oli hauskaa. Vaahtomuoviallas ja jalkapallopiste olivat kivoja myös.

angry birds saariselka

Angry Birds -ammuntapelin kova ääni pelästytti ensin molempia poikia, mutta kun he menivät itse kokeilemaan laitetta, pelko hälventyi.

saariselka aktiviteettipuisto

angry birds puisto

Kiipeilytelineet ja liukumäet herättivät pienemmän kiinnostusta. Puisto oli siisti ja avara. Visuaalisen ilmeen teemoina oli Lappi ja avaruus.

Saariselkä Angry birds -kokemuksia

Sisäänpääsy Angry birds Saariselkään on 16€ ja alle 4-vuotiaat pääsevät sisään veloituksetta. Pienten lasten kanssa käyttö jää yleensä noin tuntiin, joten kannattaa ajoittaa ruokailut oikein saadakseen mahdollisimman paljon irti vierailustaan.

angry birds activity park saariselalla

Meidän porukalle hinta oli 48€ päivä, ja jos lapset jaksavat touhuta siellä tunnin kerralla, on hinta aavistuksen korkea. Seuraavan päivän lippu maksaa 10€, mikä kompensoi asiaa hyvin. Ja jos tietää jo etukäteen sen, että tunnin jälkeen pikkulapset ovat täysin poikki, niin siihen voi varautua välipaloin ja muin keinoin, jolloin pienet jalat jaksavat seikkailupuistossa hieman pidempäänkin.

Vanhemmille lapsille, jotka eivät tarvitse valvontaa, hinta on kohdallaan. Saariselän Angry birds -puiston sisäänpääsyn voi maksaa myös liikunta- ja virikeseteleillä.

delux-retkiperheTule mukaan Delux-Retkiperheen Facebookkiin. Siellä on videoita reissuilta ja jaetaan myös muiden inspiroivia matkapostauksia sekä vinkkejä kivoista kohteista. Lue tästä kootusti matkablogiamme.

Delux-Retkiperhe arvostaa luontoa, luksusta ja laatuaikaa perheen kanssa. Inspiroidumme uusista paikoista ja hyvästä palvelusta. Jos haluat Delux-Retkiperheen tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä heidi@lapsennimi.com

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös