Sisäleikkipuisto – Helsinki ja muu Suomi

Mikäli määränpääsi on mikä tahansa sisäleikkipuisto, Helsinki ja koko muu Suomi palvelevat sinua siinä oikein hyvin. Viime vuosina maahamme on avattu valtava määrä erilaisia sisäleikkipuistoja, joissa eri ikäiset lapset vauvasta teini-ikäiseen pääsevät nauttimaan ja toteuttamaan itseään.

sisaleikkipuisto

Vanhemmille nämä paikat tarjoavat oivan mahdollisuuden tarjota lapsille hyvää ja liikunnallista tekemistä, samalla kun me vanhemmat katsomme lastemme perään ja viihdymme esimerkiksi kahviloissa ja ravintoiloissa.

Sisäleikkipuistot tarjoavat hyvää tekemistä

Jo pitkään Suomessa ollaan oltu huolissaan siitä, että lapsemme liikkuvat huomattavasti vähemmän kuin vaikkapa vain kymmenen vuotta ajassa taaksepäin. Sisäleikkipuistot ovat siitä hyviä paikkoja, että siellä lapset liikkuvat luonnostaan.

Siinä missä kotona voiton vievät helposti erilaiset viihdepalvelut, täällä lapset temmeltävät tunnista toiseen nälän ja väsymyksen täysin unohtaen.

Lasten synttärit sisäleikkipuistossa

Monet vanhemmat miettivät, että missä lasten synttäreitä olisi hyvä viettää, ja siihenkin sisäleikkipuistot tarjoavat hyvät puitteet ja valmiiksi paketoituja paketteja.

Leikkien puitteissa lapset tutustuvat toisiinsa entistä paremmin, samalla kun joku muu hoitaa catering-palvelut kakkuineen ja välipaloineen. Sen helpommaksi lasten synttärien viettäminen ei tule, mikäli se palvelee omia tarpeita synttäriajatusten suhteen.

Mikä on paras sisäleikkipuisto Suomessa?

Jokaisella lapsella on oma suosikkisisäleikkipuistonsa. Ei ole siis oikeaa vastausta siihen, mikä on Suomen paras sisäleikkipuisto.

Siinä missä joku tykkää vipeltää pää kolmantena jalkana erilaisissa trampoliineissa ja pomppulinnoissa, joku toinen tahtoo ottaa rauhallisemmin. Siinä missä joku on vielä liian pieni pääsemään yksin kiipeilytelineisiin, joku toinen kiipeää niitä jo väärinpäin.

Lähes jokainen sisäleikkipuisto tarjoaa oivat mahdollisuudet eri ikäisille lapsille kehittää koordinaatiokykyään turvallisessa ympäristössä. Tämä pätee myös trampoliinipuistoihin.

Miten kannattaa varustautua sisäleikkipuistoon lähdettäessä?

Perusvarustuksena sisäleikkipuistoon lähdettäessä kannattanee mukaan ottaa tohvelit ja vaihtopaita. Mikäli eväitä otetaan itse mukaan, pitäisi sen olla ihan ok suurimmassa osaa paikkoja. Lähes kaikissa paikoissa on kuitenkin myös ravintolat ja kahvilat vaihtelevine hinnastoineen ja menuineen.

Sisäleikkipuisto on siitä hyvää tekemistä koko perheelle, että monesti isä ja äitikin pääsevät heittäytymään lapseksi. Kannattaa siis jättää suosiolla kännykkä kotiin ja nauttia omien ja muiden lasten ilosta ja riemusta, koska sitä päivä on täynnä sisäleikkipuistoissa käydessä.

Takaisin ylös