aiti-tarvitsee-lepoa

Jokainen äiti tarvitsee hoitoa

Kävin tänään energiahoitajani Ilona Itämiehen käsittelyssä Life Energy And Beauty hoitolassa. Olen käynyt elämässäni monissa hemmotteluhoidoissa, mutta Ilonan hoidot ovat jotain erityistä. Ilona hoitaa fyysisen kehon lisäksi energiakehoa. Olen viimeisen vuoden aikana lähtenyt vahvasti henkilökohtaisen kasvun polulle.

Energiat vaikuttavat kaikkeen ja energioiden puhdistaminen on vienyt oman hyvinvointini aivan uudelle tasolle.

Olen kiitollinen tuttavalleni, joka suositteli Ilonaa. Sittemmin olen itse suositellut häntä useille ihmisille ja kaikki ovat hullaantuneita. Ilona on hoitanut myös esikoistani. 

Haluan ohjata lapseni henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin pariin pienestä pitäen. Uskon vaihtoehtohoitojen voimaan ja olen kokenut niiden tehon itse. Molemmat lapset ovat käyneet esimerkiksi osteopaatilla ja vyöhyketerapiassa. Thaimaassa kävimme jalkahieronnassa koko perhe. Kosketus on tärkeää ja rentouttaa. Ilonan hoitopöydällä maatessani mietin, että erityisesti pienten lasten äidit tarvitsevat hoitoa.

Äidit usein unohtavat itsensä vauva-arjen pyörteissä.

Silloin juuri pitäisi muistaa hoitaa myös itseään, sillä lapsi on vanhempiensa peili. Lapsi kokee vanhempiensa energiat. 

Olen itsekin ollut esikoisen ollessa parivuotias aivan loppu. Kun väsyy, sitä unohtaa itsensä ja kierre on valmis. Ei tarvitse olla superäiti tai superisi, vaan pitää pyytää apua. Itselleni on ollut aina helppo pyytää apua, kun jaksaminen on koetuksella. Arki lasten kanssa vie voimavaroja. On tärkeä ruokkia itseään voimaa tuovilla asioilla. Itselleni ne asiat ovat työ, matkustelu ja hemmotteluhoidot.

Hemmotteluhoidot voivat olla edullisimmillaan jalkakylpy eteerisillä öljyillä höystettynä, ja jalkahieronta jollain ihanalla voiteella ystävän tai puolison kanssa yhdessä toteutettuna. Hierojakouluissa pääsee edullisesti opiskelijoiden käsittelyyn. Erilaisia tarjouksia löytyy koko ajan monenlaisiin hemmotteluhoitoihin. Ja jos sattuu löytämään oman Ilonan, tulee hoidoista säännöllinen ja paljon odotettu oma hetki, johon on valmis panostamaan myös taloudellisesti.

Voikaa hyvin ja ottakaa omasta hyvinvoinnista tärkeä osa oman elämänne polkua.

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös