Lapsimessut 2020 – autetaan yhdessä yrittäjiä

Lapsimessut 2020 – autetaan yhdessä yrittäjiä

Lapsimessut 2020 järjestetään 21.-23.8.2020.

Koronavirus on vaikuttanut moneen asiaan sekä maailmalla että Suomessa, erityisesti 12.3.2020 alkaen. Sosiaali- ja terveysministeriö on ohjeistanut siirtämään tai peruuttamaan yli 500 henkilön tapahtumat Suomessa.

Yksi siirrettävissä ole tapahtuma on Lapsimessut Helsingin Messukeskuksessa. Vuonna 2019 messujen kävijämäärä oli yli 60 000 ja siitä on tullut tärkeä tapahtuma sekä vierailijoille että näytteilleasettelijoille.

Lue aiemmista Lapsimessuista:

Messukeskuksen mukaan Lapsimessuja, kuten muitakaan messuja ei olla perumassa, vaan ne siirtyvät toiseen ajankohtaan.

Monille yrittäjille Lapsimessut on vuoden päätapahtuma, johon valmistaudutaan huolella. Se on myös taloudellisesti vaikuttava tapahtuma.

Monet pienet ja suuremmatkin yritykset ovat vaikeuksissa, kun asiakkaat loistavat poissaolollaan. Etenkin pienyrityksissä ei välttämättä ole suuria puskureita näin yllättävän tilanteen varalle.

Autetaan yhdessä Lapsimessut 2020 -yrittäjiä ja muita

Me Lapsiarkea Mediassa haluamme kantaa kortemme kekoon yritysten ja yrittäjien hyväksi. Ylimääräiseen ja holtittomaan kulutukseen emme yllytä, mutta nyt on oikea hetki miettiä, mistä tilata tai hankkia tarvittavat lastenvaatteet ja -tavarat.

Tiesitkö, että jos jokainen suomalainen ostaisi joka kuukausi 10 eurolla lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa (Lähde: Suomalaisen Työn Liitto).

Jokaisella valinnalla on väliä. Esittelemme tässä joitakin Lapsimessut 2020 näytteilleasettajia.

Lapsimessut 2020 – Tässä muutamia vinkkejä

Tevella

Tevella on kotimainen perheyhtiö, joka toimittaa opetuksen ja oppimisen välineitä päiväkoteihin, kouluihin ja koteihin.

Tevellan verkkokaupasta löytyy runsas valikoima kehittävää ja viihdyttävää tekemistä kotikoululaisille ja muuten vaan kotipuuhiin.

Verkkokauppaa selaillessa löytää paljon sellaisia lapsiperheen arjen helpottajia, joita ei aikaisemmin edes tiennyt tarvitsevansa.

lapsimessut 2020

YO ZEN

YO ZENin tuotevalikoimaan kuuluu korut, vaatteet ja merinovilla-asusteet. Tuotteita on saatavilla verkkokaupasta.

YO ZENin tuotteiden idea on ajattomuus ja tuotteiden pitkäikäisyys. Materiaalien laadusta ja tuotantotapojen eettisyydestä ei tingitä.

Omat suosikkimme YO ZENin uutuuksista ovat graafinen ja yksinkertaisen kaunis Sphere-riipus, vegaaninen ja Suomessa käsintehty raparperi-suolasaippua sekä Origami Swan -tarjotin.

lapsimessut yo zen

Heidi ja Taika YO ZENin messuosastolla vuonna 2019.

Laurou

Laurou on uusi suomalainen lastenvaatemerkki, joka on saanut alkunsa intohimosta kauniisiin, korkealaatuisiin ja eettisiin lastenvaatteisiin.

Lauroun vaatteissa yhdistyy suomalainen käytännönläheisyys ja ranskalainen eleganssi. Helppohoitoiset ja mukavat vaatteet sopivat arkeen ja juhlaan.

lapsimessut 2020
Kuva: Laurou

Hujaus

Hujauksen takana on kaksi äitiä. Tarina on se tavallinen; ensin ommellaan tuotteita itselle ja lähipiirille, kunnes pikkuhiljaa toiminta laajenee yritykseksi.

Valikoimaan kuuluu imetysvaatteet, imetyskorut, liivinsuojat sekä muita vaatteita ja asusteita.

Hujauksen arvoja ovat läpinäkyvyys, eettisyys ja ekologisuus. Kaikki vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Imetyskorut valmistetaan itse turvallisista kotimaiselta maahantuojalta hankituista materiaaleista.

Putinki

Tarvitsetko onnittelukortteja, julisteita, kalentereita, muistikirjoja, vihkoja tai paketointitarvikkeita? Jos kyllä, tarkista Putingin valikoima!

Putingin tuotteet koostuvat omasta painotuotannosta ja maahantuonnista. Yritys on perustettu pienenä perheyrityksenä vuonna 1973. Vuodesta 1990 lähtien yritys on toiminut osakeyhtiönä.

Putingin myymälät kuluttaja-asiakkaille löytyvät Helsingistä Ullanlinnasta, Kalliosta ja Töölöstä.

putinki lapsimessut

Jutun saa jakaa: pyritään yhdessä auttamaan kaikkia näitä urheita yrittäjiä, jotka elävät haasteellisia aikoja.

Lue myös nämä:

Zero waste vinkit – kaksi lapsiperhettä kertoo arjen vinkit

Tekemistä lasten kanssa kotona – vinkit pienten ja isompien lasten kanssa

Liikunta synnytyksen jälkeen – Ohjeet lantionpohjan lihasten harjoitteluun

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös