lapsimessut 2018 tarpit

Lapsimessut 2018 tärpit – Ihania uutuuksia ja vanhoja tuttavuuksia

Lapsimessut 2018 tärpit – Ihania uutuuksia ja vanhoja tuttavuuksia

Vuoden lapsellisin tapahtuma eli Lapsimessut on taas täällä. Itseasiassa äidit viihtyivät oikein mainiosti siellä yksinkin. Tämän artikkelin on koostanut Heidi ja Anna yhteistuumin. Tässä meidän Lapsimessut 2018 tärpit, Olkaa hyvä 🙂

Heidin messutärpit

Olipas ihanaa viettää ensin yksin aikaa Lapsimessuilla ja käydä moikkailemassa ihania yhteistyökumppaneitamme ja tutustumassa uusiin kiinnostaviin tuotteisiin sekä palveluihin. Kun poikani tulivat isänsä kanssa messuille iltapäivällä aika menikin näiden kahden villin perässä pysymiseen. Keräsin tärppeihin vanhoja tuttuja brändejä sekä monta uutta tulokasta, joista osa on Lapsimessuilla ensimmäistä kertaa.

Lumoan vaatebrändi lumoaa aina

Kun masussani kasvaa tyttö karkaa katse nykyisin vaaleanpunaisiin ihanuuksiin. Mikä suloinen mekko. Näitä oli myös naisille. Olisiko ihana asu nimiäisiin ja äidille samanlainen? Lumoanin osastolla (6e30) oli paljon kaikkea kivaa lapsille ja naisille. Kurkkaa Lumoanin poikien vaatteita ja minun ihanaa vihreää mekkoa tästä matkapostauksesta Lumoava Ibiza lasten kanssa ja Lumoan vaatteet.

lumoan

Relatabs maitohappobakteeri ja Minisun

Meidän pojat syövät päivittäin maitohappobakteereita. Verman ja Rela ovat Lapsimessuilla tuttu toimija. Kannattaa suunnata osastolle (6c60) täydentämään vitamiinivarastot. Lue tästä Rodoksen matkapostauksesta maitohappobakteeri lapselle – Aina matkoilla mukana.

relatabs

Libero Touch

Liberolla on tuttuun tapaan iso osasto (6r30), jossa pääsee vaihtamaan vaippoja. Lue tästä Vaipanvahto – Näillä opeilla vaipanvaihdon mestariksi.

libero-touch

Touhula päiväkodit

Moni miettii parhaillaan mihin päiväkotiin lapsensa laittaisi. Touhula päiväkodit ovat mukana messuilla (6e71). Lue tästä Päiväkodin aloitus – vinkit päiväkotipaikan hakemiseen ja valintaan.

touhula

Semperin uudet luomulastenruoat

Semper on tuonut markkinoille juuri Organix-luomulastenruoat. Purkin design miellytti äidin silmää. Messutarjouksena eurolla soseita (6f50).

semper

Adlibriksen kirjat ja pelit

Nykyisenä padiaikana kirjojen lukemiseen kannattaa panostaa. Onneksi meidän pojat aika runsaan padien tuijottamisen vastapainoksi myös tykkäävät kirjoista. Tässä muutama pojanviikareille sopiva kirja. Osastolla (6m48) on myynnissä myös leluja ja pelejä.

adlibris

Hupilapset pipot

Iloinen vastaanotto Hupilasten osastolla (7c128) sai hymyn huulille. Hupilapset ovat mukana ensimmäistä kertaa Lapsimessuilla ja nyt mukana oli hauskoja pipoja. Menkääpä tekemään messulöytöjä näistä ekologisista tuotteista.

hupilapset

Two Dads murot rokkaavat

Tino Singh on yhtiökumppaninsa kanssa kehittänyt terveellisiä muroja ja mehuja lapsille. Ostimme muropaketteja kotiin ja pienempi vetelee viidettä Kaurapuhku-annosta ja äidillekin maistui murot oikein mainiosti. Osasto 6r49.

two-dads

Papu Design

Olemme fanittaneet Papun (6e2) vaatteita pitkään. Nämä Patch loose baggyt ja Patch leggingsit ovat aivan ehdottoman hyvät. Ihana tuo petroolin sininen väri. Tykkään!

papu

PaaPii Design

Ihania värejä ja kuoseja. PaaPii Design (6d2) on tällaisen värien ja retron rakastajan brändi. Tässä Dubai lasten kanssa artikkelissa on Paapiin Pohjolan Portti -paita KotiMai Design verkkokaupasta.

paapii

Liljo & Vilja

Tämä väripilkku herätti välittömästi mielenkiintoni. Rakastan värejä kuten ehkä aiemmista kommenteista voi todeta. Tämä vuoden alussa lanseerattu brändi ja sen ystävälliset omistajat löytyvät Lapsimessuilta. Ihanaa kun tulee uusia kotimaisia vaatebrändejä. Suositaan suomalaista! Osasto 6m43.

liljo-ja-vilja

Beea

Aivan tuore brändi (6e21), jonka verkkokauppa on avattu juuri. Nyt mallistossa oli mustaa, valkoista ja harmaata. Vaatteet sopivat myös muodokkaille naisille ja raskaana oleville. Erikoisuutena se, että asut toimivat myös raskauden jälkeen.

beea

Lullame liikkuva patja

Kolme viikkoa sitten lanseerattu uutuus Lullame (6m41) patja liikkuu. Käykää kurkkaamassa osastolla tätä uutta innovaatiota.

lullame

Pyssyjen paukuttelua ja Sissos

Jostain syystä pojat tykkää pyssyistä. Esikoinen halusi ehdottomasti mennä Sissoksen osastolle ampumaan. Sinne siis jos pyssyhommat kiinnostelee (7h101).

sissos

Baby Wallaby

Tämä tyylikäs osasto (6g44) erottui edukseen hillityllä ilmeellään. Osastolla oli mm. ruokalappuja, tuttinauhoja ja vuodevaatteita. Yritys on suomalainen perheyritys.

baby-wallaby

Lasten muotinäytös

Kerran päivässä on messuilla muotinäytös, missä on mukana useita brändejä. Tässä yksi omista suosikeistani Lumoan.

lapsimessut 2018 tarpit

Sänkyjen testausta

Vallattomat poikamme hyppäsivät messuilla sänkyyn ja mylläsivät lakanat. Isä oli sopivasti jättänyt yöpuvun pienemmän päälle… Kuvakin on vähän tärähtänyt, kun herrat ovat koko ajan liikkeessä.

lapsimessut 2018 tarpit

Annan tärpit

Harmikseni perjantai oli minulle ainoa mahdollinen messupäivä, koska viikonlopuksi oli tiedossa paljon kaikkea muuta ohjelmaa. Lapsillani oli kerho aamupäivällä, jonka jälkeen lähdimme suoraan messuille. Kello 13-16 oli aika ruuhkaista aikaa, ja kaikki aikani menikin lasten perään katsoessa. Touhua ja ihmeteltävää riitti lapsille todella paljon, joten aika ei tullut pitkäksi. Isä tuli töiden jälkeen hakemaan lapset mukaansa, joten sain vielä pari tuntia olla rauhassa messuilla. Klo 16-18 oli muutoinkin ihanan rauhallista aikaa kun väki selvästi vähentyi. Minun osaltani messut loppuivat ihan kesken ja olisin hyvin viihtynyt vielä ainakin pari tuntia!

Ainu

Tasokkaat Ainu-tuotteet (osasto 6p2) ovat olleet osa suomalaisten vauvaperheiden arkea jo 1960-luvulta lähtien. Yksi tunnetuimmista tuotteista on konepestävä Ainu Ensipupu, joka on ollut monen vauvan pehmoinen ensilelu jo 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi saatavilla on nyt myös hopeanvärisiä Ensipupuja. Tutustu Ainun nettisivuilla olevaan Ensipupu-kilpailuun!

Ainu

Ainu Ensipupu
Hopeinen Ainu Ensipupu on 30-vuotisen taipaleen juhlapupu!

Kiddex

Kiddex (6p20) on monien laadukkaiden ja vastuullisesti tuotettujen lelujen ja lastentarvikkeiden maahantuontiyritys. Tuotteiston perustana on ekologisuus, myrkyttömyys, turvallisuus ja standardoidut tuotanto-olosuhteet. Kaverini osti osastolta Milestone-vauvakortit, joiden avulla voi hauskasti ikuistaa vauvan tärkeimpiä hetkiä ja uusia taitoja. Paljon ihania tuotteita ja taatusti turvallisia!

Name It

Name Itin (6d48) kollarihousut ovat meidän perheessä kovassa käytössä. Kiristyskumppareiden ja kapean mallinsa ansiosta ne sopivat mainiosti hoikille lapsille. Name Itin messuosastolla oli 30 prosentin alennus koko valikoimasta. Kokoja löytyy 80 sentistä 152 senttiin asti. Lisäksi osastolta löytyy Mamalicious, jonka valikoimassa on mukavia ja laadukkaita äitiys- ja imetysvaatteita.

name it
Jos välikausihaalari on vielä hankkimatta, niin Name Itin osastolta löytyy valinnanvaraa hyvällä alennuksella.

Tactic

Kimble-pelin tietää jokainen. Mutta tiesitkö, että sen takana on suomalainen perheyritys nimeltä Tactic? Tacticin tarina alkoi vuonna 1967 Kimblen lanseerauksella. Klassikkopelin suosio jatkuu aina vaan. Kuulin ilokseni Tacticin messuosastolla (6d50) että Tactic suunnittelee ja valmistaa edelleen Suomessa lautapelejä. Lautapelien lisäksi Tacticin valikoimiin kuuluu muun muassa Lumo Stars -pehmoeläimet ja niihin liittyvät kirjat. Sain myös testiin Mini Home by Eero Aarnio -lelun, jolla voi rakennella, järjestellä ja sisustaa vaikkapa nukkekotia. Osaset ovat pakattu tiiviisti läpinäkyvään rasiaan, ja ne sujahtavat takaisin paikoilleen vain yhdellä tavalla. Helpommin sanottu kuin tehty! Näissä riittää siis puuhaa kaikenikäisille.

lumo stars
Lumo Stars -pehmot ovat todella pehmeitä ja halittavia.
eero aarnio
Mini home By Eero Aarnion kanssa riittää puuhattavaa. Kätevä lelu vaikka matkalle mukaan, sillä se menee pieneen tilaan.

Mallikauppa.fin juna-ajelualue

Pientä junafania ilahdutti erityisesti junaradat Mallikauppa.fin osastolla (7g130). Erityisesti poikaa ihastutti Tuomas Veturin kaveri Pekka, joka puksutteli Muumitaloa ympäri.

lapsimessut 2018 tärpit
Pojan itse ottama kuva.

Lue lisää:

Lapsimessut 2018 – kevään odotetuin viikonloppu on 20.-22.4.2018

Miten äitiys muuttaa ihmistä? – 10 asiaa joita vain äidit tekevät

Anna lapselle uniikki nimi! Listasimme uniikkeja nimiä

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös