Lapsimessut 2018 Kokemuksia

Lapsimessut 2018 kokemuksia

Lapsimessut 2018 kokemuksia

Heidi ja Anna kokosivat Lapsimessut 2018 tärppejä ja nyt on vuorossa minun Lapsimessut 2018 kokemuksia. Viime vuoden Lapsimessut olin töissä, joten tänä vuonna odotin innolla tulevaa tapahtumaa. Messuille lähdin tyttäreni, ystäväni ja hänen kahden lapsensa kanssa. Halusimme olla paikalla heti tapahtuman alkaessa, joten saavuimme perille jo hieman ennen kello 9.

Osa yrityksistä oli itselleni entuudestaan jo tuttuja, mutta oli myös monia, joista kuulin ensimmäisen kerran vasta messuilla. Pysähdyin heti aluksi Starline Dancewearin myyntipisteelle. Starline Dance on Rovaniemeläinen tanssikoulu, joka avaa huhtikuun lopulla tanssivaatteiden verkkokaupan.

lapsimessut 2018 kokemuksia
Ihanat yksisarviskuosit ovat päässeet tanssivaatteisiin asti

Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army oli myös kimaltaen paikalla. Ruffle Army tekee jättisaippuakupla- ja glitteritatuointikeikkoja, jonka lisäksi he myyvät saippuakuplavälineitä ja glitterituotteita. Olisin halunnut tytölle glitteritatuoinnin, mutta hän oli itse eri mieltä, joten se jäi ottamatta.

Ruffle Army
Ruffle Armyn iloiset jättisaippuakupla- ja glitteritaitajat

Kävin moikkaamassa Miomaon ihastuttavia naisia ja vaihtamassa heidän kanssaan messukuulumisia. Miomaon tuotteita meiltä löytyykin jo entuudestaan ja tykkään kovasti heiden selkeäkuvioisista ja tyylikkäistä vaatteistaan.

lapsimessut 2018 kokemuksia
Ihanan tyylikäs asukokonaisuus!

Tutustuin Luontohetki -blogin kirjoittajaan Miraan, joka bloginsa nimen mukaisesti antaa vinkkejä pääkaupunkiseudulle painottuvista luontoretkikohteista lapsiperheitä ajatellen.

Luontohetki
Mira kirjoittaa blogissaan lapsiperheille suunnattuja luontoretkivinkkejä

Lastenvaatteiden lisäksi pidän kovasti lastentarvikkeista ja sisustustuotteista. Kauniit lapsille suunnatut tuotteet kiinnittävät huomioni välittömästi ja siksi viihdyin hyvän tovin myös Lilla Companyn myyntipisteellä. Aikani tuotteita ihasteltuani päädyin ostamaan tytölle Design Letters -sarjan kirjaimella varustetun mukin. Niistä voisin mielelläni kerätä koko taaperon astiaston!

LillaCompany
Ihastuttavia Lilla Companyn lastentarvikkeita ja sisustustuotteita

Yksi messujen todellinen helpottaja oli Mehujehun myyntipiste. Luonnollisesti, kun ihmismäärä oli suuri ja lämpötila sen mukainen, täytyy muistaa juoda ahkerasti. En tietenkään muistanut ottaa tytölle omaa pillipulloa mukaan, joten virvoke oli hankittava messuilta. Taapero sai Mehujehulta sekä pillimehun että juomista helpottamiseen siihen tarkoitetun käyttökotelon. Oli ensimmäinen kerta kun pillimehu upposi ilman, että siitä on pisaraakaan vaatteilla. Kiitos siis Mehujehu!

Mehujehu
Käyttökoteloista löytyy monia eri vaihtoehtoja

bOblesin pisteeltä löytyi lapsille Tumbling time -alue, jossa oli valtava määrä bObles-tuotteita. Alue oli yksi tytön suosikeista koko messuilla, enkä ihmettele, sillä tekemistä ja leikkimistä siellä kyllä riitti!

bObles
Temmellystä bOblesin Tumbling Time -alueella

Nuppu Print Companysta löytyy kankaita, kortteja ja asusteita, joiden kuosit ovat käsin maalattuja. Nuppu tekee myös pieniä mallistoja lasten- ja naistenvaatteita.  Nuppu Print Companyn tuotteita löytyy myös Kuusi Collective myymälästä elokuuhun asti.

Nuppu
Ihana body pienelle vauvalle

Haba valmistaa innovatiivisia leluja ja pelejä. Suosittuja Haban pelejä ovat muun muassa Eläintorni ja vuoden 2008 Lastenpeliksikin valittu Eläinpyramidi. Pelejä on myynnissä mm. Prismassa.

Haba
Peliklassikko Eläinpyramidi täyttää 10 vuotta

Bebeliini on lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden verkkokauppa sekä suosittu kirpputori. Bebeliinin valikoimasta löytyy uniikkeja ja laadukkaita merkkivaatteita. Myymälässä on otettu asiakkaat huomioon monin tavoin, sillä sieltä löytyy esimerkiksi leikkipaikka lapsille ja imetysnurkkaus äideille.

lapsimessut 2018 kokemuksia
Bebeliinin aurinkoinen omistaja, Mia

Lue myös:

Lapsimessut 2018 – kevään odotetuin viikonloppu

Mitä tehdä äitiyslomalla – 25 vinkkiä

Janina Huovari

Kirjoittaja on 31-vuotias siuntiolainen 8-vuotiaan tytön äiti.

Lastenvaatteet ja sisustaminen kuuluvat Janinan suurimpiin kiinnostuksen kohteisiin. Tapahtumista ja juhlien järjestämisestä innostunut äiti kuuntelee mielellään erilaisia tarinoita elämästä, nauttii uusista kokemuksista sekä tutustuu innostaviin ihmisiin.

Ota yhteyttä: janina@lapsennimi.com

Takaisin ylös