Tunkutarjotin – tarjoile trendikkäästi arjessa ja juhlassa

Tunkutarjotin – tarjoile trendikkäästi arjessa ja juhlassa

Tunkutarjotin (englanniksi grazing table) on näyttävä vaihtoehto erilaisten naposteltavien esillepanoon. Tunkutarjotin piristää ihan tavallista arkea tai sitä voi soveltaa juhlatarjoiluissa.

Naposteltavat voi asetella nimensä mukaisesti tarjottimelle tai vaihtoehtoisesti lautaselle tai mille tahansa muulle alustalle. Mitä enemmän on syöjiä, sitä isompi kokonaisuus.

tunkutarjotin vihanneksista
Vihannesten tunkutarjotin sopii esimerkiksi alkupalaksi. Se on nopea valmistaa ja hyvä idea laittaa vaikka lapsille naposteltavaksi, jos pääruoan laittaminen on vielä kesken. Leikkuulauta on saatu Wetterhoffilta.

Vihannestarjottimen kylkeen voi tehdä esimerkiksi mustapavuista hummusta. Sekoita sauvasekoittimella yhteen kaksi purkillista kypsiä mustapapuja (valutettuna), puolikas sitruuna hedelmälihoineen, valkosipulia (kevyesti paistettuna), loraus oliiviöljyä sekä mausteeksi esimerkiksi suolaa ja pippuria.

tunkutarjotin
Mustapapuhummus ei ole se esteettisin ruoka, mutta maistuu hyvältä sekä on terveellinen ja edullinen. Sopii dippailuun, leivän päälle tai ruoan lisukkeeksi.
tunkutarjotin hedelmistä
Hedelmien tunkutarjotin tai -lautanen sopii hyvin esimerkiksi jälkiruoaksi tai vaikka lastenjuhlien herkkupöydän piristäjäksi. Lautaselta löytyy jokaiselle jotakin!

Tässä lisää ideoita tunkutarjottimien toteutukseen! Mikä sinua houkuttaisi eniten?

Ruokaisa salaatti: keitettyä kananmunaa, vihanneksia, perunaa, juustoja, leikkeleitä
Herkkutarjotin: vaahtokarkkeja, kakkupaloja, kuppikakkuja, karkkeja, suklaata, mansikoita, suklaakastiketta, mokkapaloja
Brunssitarjotin: croissantteja, hilloa, juustoja, leipää, hummusta, tuorepuuroa pienissä kupeissa, hedelmävartaita, paistettua kananmunaa, avocadoa
Juustotarjotin: erilaisia juustoja, hilloa, viinirypäleitä, tuoreita viikunoita, suolakurkkua, salamia, suolakeksejä

Myös Helsingin Sanomat kirjoitti hiljattain tunkutarjottimesta. Jutun mukaan ruotsalainen Elle Mat & Vin -lehti nimesi tunkutarjottimen yhdeksi tämän vuoden kuumimmista ruokatrendeistä.

Lue lisää ruokaideoita:

Tuorepuuro – Kiireisen aamun pelastaja

Pinaattikeitto – 15 minuutin pikaohje

Uunifetapasta – Yliväsyneen äidin pelastus

Ruuhkikset esittäytyvät ja yhteistyömahdollisuudet

ruuhkavuosien reseptit
Kuva: Toni Forssell • Vaatteet: YO ZEN

Yhteistyö Ruuhkisten kanssa

Jotta sivustolle voidaan jatkossakin  tuottaa aktiivisesti Ruuhkis-aiheista  laadukasta sisältöä, tarvitsemme matkaan   mukaan kumppanin markkinointiyhteistyöhön.  Etsinnässä on erityisesti yksi isompi kumppani, mutta myös pienemmät yksittäiset tuote testaukset ovat mahdollisia.

Mitä enemmän teemme yhteistöitä, sitä enemmän pystymme tuottamaan lukijoille kiinnostavaa sisältöä, sillä tämä on elinkeinomme. Voit lähettää viestiä osoitteeseen anna@lapsennimi.com ja ideoimme yhdessä sinulle sopivan yhteistyömallin.

P.S. Meitä saa kutsua myös tutustumaan ravintoloihin, sillä näissä ruuhkavuosissa se jos mikä antaa meille virtaa. Sometamme mielellämme ravintoloista eri kanavissa.

Tästä esimerkki aikaisemmasta  kaupallisesta yhteistyöstä:
K-ruoka verkkokauppa kokemuksia

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös