Ruuhkavuosien reseptit -ruokablogi ja Ruuhkikset esittäytyvät

Ruuhkavuosien reseptit tarjoaa vertaistukea ja ideoita

Päätimme perustaa Lapsiarkea Median sivustolle oman ruokablogin, joka sopii sivuston lukijoiden elämäntilanteeseen. Ruuhkavuosien reseptit jakaa vertaistukea ja helppoja arkiruokareseptejä niille, joilla ei riitä energiaa viettää aikaa keittiössä tuntitolkulla. Teemme artikkeleita myös teidän lukijoiden resepteistä, joten laita rohkeasti viestiä jos haluat jakaa inspiraatiota. Blogin taustalla on neljä perheenäitiä ilman kokkikoulutusta.

ruuhkavuosien reseptit
Kuva: Toni Forssell • Vaatteet YO ZEN

Helppoa ruokaa pilke silmäkulmassa

Ruuhkikset tekevät sisältöjä rennolla otteella ja pilke silmäkulmassa, sillä ruuhkavuodet kiristävät hermoja muutenkin aivan tarpeeksi. Reseptien ja lapsihärdellin ohessa jaamme arkisattumuksia. Joskus saatamme intoutua asettelemaan ruoat oikein kauniisti ja toisella kertaa näytämme totuuden pommin jäljiltä olevasta keittiöstä.

Ruuhkikset esittäytyvät

heidi ekholm-talasHeidi Ekholm-Talas, 44 vuotta, 3 lasta 2012, 2015 ja 2018
Lapsiarkea Median osakas ja toimitusjohtaja
Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta vai miten se meni. Vuonna 2000 hurmasin mieheni kolmen ruokalajin menulla, mutta siihen se sitten melkein jäikin. Kuulemma huijasin häntä 😀 Perustaessani yrityksen 2003, on siihen liittyvät hommat menneet aina etusijalle ja olemme syöneet paljon ulkona. Lasten myötä on ruokailu kotona lisääntynyt mutta edelleen syön mieluiten ravintolassa. Tuntuu, että ruoanlaittoon menee liikaa aikaa ja haluan käyttää kaiken liikenevän ajan yrityksiin liittyviin asioihin. Haluan tehdä itselleni asennemuutoksen ja löytää ilon ruoanlaitosta. Siitä idea Ruuhkavuosien resepteihin syntyi. En syö lihaa, joten reseptini tulevat olemaan kasvispainotteisia.

anna holopainenAnna Holopainen, 34 vuotta, 2 lasta 2013 ja 2015
Sisällöntuottaja
Olen kaikkiruokainen, mutta lapseni ehkä maailman nirsoimmat tapaukset. En tule antamaan vinkkejä siihen, miten nirsot lapset saa syömään tai edes maistamaan erilaisia ruokia. Olen kokeillut kaikki mahdolliset vinkit, eikä yksikään ole toiminut. Olen jo luovuttanut asian suhteen. Sen sijaan teen mielelläni ruokaa, joka on helppoa, nopeaa ja erityisesti hyvää myös aikuiseen makuun. Tykkään lukea reseptejä ja saada niistä inspiraatiota. Reseptien noudattamisessa olen kuitenkin huono. Haluan säveltää ja kokeilla, ja siksi sama ruokakaan ei maistu koskaan kahta kertaa täysin samalta. Reseptini ovat suurpiirteisiä ja niissä on runsaasti variointimahdollisuuksia.

janina huovariJanina Huovari 26 vuotta, yksi lapsi 2015.
Sisällöntuottaja
Ruuanlaitto on itselle ollut aina suorittamista ja mukamas haastavaa. En tykkää viettää aikaa keittiössä hirveän pitkään, vaan helppo ja nopea on se, mitä arvostan ruoanlaitossa kaikkein eniten. Haluan kuitenkin, että ruoka on monipuolista ja terveellistä, ja näiden asioiden ympärille koostuu omat ruuhkavuosien reseptini. Tyttäreni on innokas apuri ja myös kokkailu on silloin tällöin meillä yhteistä ajanvietettä ja tekemistä. Välillä intoudun näpertelemään vaikkapa Barbie-synttärikakun, ja ehkäpä tässä intoudun enemmänkin loihtimaan näyttäviä jälkiruokia teidän kaikkien iloksi.

jenni skytta-forssellJenni Skyttä-Forssell, 38 vuotta, 3 lasta 2001, 2005 ja 2018
Sisällöntuottaja
Rakastan hyvää ruokaa, mutta olen itse äärettömän huono tekemään sitä reseptien mukaan. Olen luonut kuitenkin paljon omia ruokaohjeita, joita voin nyt täällä teille ilokseni jakaa. Meillä syödään kaikki yhdessä ainakin kerran päivässä, yleensä illalla. Silloin pöydän äärellä on koko perhe. Ruokailu on siis meillä paljon muutakin kuin vain ruokaa. Ruokaa syödessä on itketty ja naurettu, rakastuttu ja jatkettu eteenpäin. Olen nopean ruoan ystävä ja arkiruokamme koostuvatkin pääasiassa nopeista, mutta kuitenkin hyvistä ohjeista, joista on helppo tehdä omanlaisiaan.

Yhteistyö Ruuhkisten kanssa

Teemme mielellämme kaupallisia yhteistöitä. Mitä enemmän teemme yhteistöitä, sitä enemmän pystymme tuottamaan lukijoille kiinnostavaa sisältöä. Voit lähettää viestiä osoitteeseen heidi@lapsiarkea.fi ja ideoimme yhdessä sinulle sopivan yhteistyömallin.  Lisää yhteistyömahdollisuuksista voit lukea tästä.

LUKUJA 1.1-31.12.2022 – Yli miljoona uniikkia lukijaa vuodessa

Uniikit lukijat 1 102 924 • Sivunäytöt 2 717 936

p.s. Meitä saa kutsua myös tutustumaan ravintoloihin, sillä näissä ruuhkavuosissa se jos mikä antaa meille virtaa. Sometamme mielellämme ravintoloista eri kanavissa.

Ruuhkavuosien reseptit blogiosio

Ruuhkavuosien reseptit Facebook-yhteisö

Ruuhkikset Instassa

Ruuhkiksien pr-kuvat otti valokuvaaja Toni Forssell

Kuviin meidät vaatetti YO ZEN

YO ZEN on graafisista klassikoistaan tunnettu suomalainen lifestyle-brändi. Designfilosofiana on, että tuotteet saavat olla aikaan sidottuja ja “in”, mutta niiden tulee olla niin huolellisesti mietittyjä, että ne siksi kestävät aikaa. Filosofia toteutuu ajattomissa mallistoissa, joita ei tarvitse päivittää joka kausi. YO ZEN vaalii tuotteiden pitkäikäisyyttä tinkimättä materiaalien laadusta tai tuotantotapojen eettisyydestä.

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös