Äitiyspakkaus 2024

Äitiyspakkaus 2024 – Tältä näyttää uusin pakkaus

Äitiyspakkaus 2024 – Tältä näyttää uusin pakkaus

Äitiyspakkaus 2024 sisältää 39 erilaista tuotetta vauvan hoitamiseen ja hänen vaatettamisekseen. Tuotevalikoimaan tulee vuosittain jonkin verran muutoksia ja myös kuosit vaihtelevat. Tältä näyttää vuoden 2024 äitiyspakkaus!

Lue myös muut äitiyspakkausesittelyt:

Vaatteita vauvalle

Äitiyspakkauksessa on neljä bodya, joista kolme on kietaisumallisia ja yksi jatkopalallinen. Kietaisumalli on erityisen kätevä vastasyntyneille vauvoille, jotka eivät usein pitä siitä, että vaatteita viedään pään yli. Väreinä on tällä kertaa tuttua valkoista ja oranssia, sekä alla näkyvä kirsikka- ja sitruunakuvioinen body.

äitiyspakkaus 2024 kela

Pakkauksesta löytyy myös vaaleasävyinen pandakuvoinen yöhaalari, kolmet housut (keltainen, sininen ja musta). Asusteista löytyy valkoiset kypärämyssy, neulemyssy sekä lämpörukkaset ja -töppöset. Lämpimämmille keleille löytyy keltaraidalliset sukat ja ohuemmat lapaset.

Merinovillahaalari on tänä vuonna väriltään musta. Ulkohaalari on ollut jo useamman vuoden ajan käytännöllisesti muunneltavissa myös makuupussiksi. Kuosina yleisöäänestyksen voittanut Muumi-kuosi.

äitiyspakkauksen toppahaalari vauvalle

Vauvan nukkumiseen

Petivaatteista löytyy valkoiset alulakanat, peitot ja patjat. Pussilakanan kuosin aiheena on jääkarhut. Myös peitemakuupussissa on yleisöäänestyksen voittanut Sara Söderströmin jääkarhukuosi. Laatikon Satumetsä-nimisen ilmeen on suunnitellut Heli Hyppönen.

Äitiyspakkauksen laatikko 2024

Vauvan hoitotarvikkeet

Hoitotarvikkeista ehkä käytännöllisimmät ja tarpeellisimmat ovat sideharsoliinat. Ne ovat tällä kertaa yksivärisiä valkoisen ja harmaan sävyjä. Muovisessa ruokakaukalossa seikkailee kirahvi ja pyyheliina on tyypilliseen tapaan valkoinen. Puisella hiusharjalla voi rapsutella karstoja ja kylpylämpömittarin avulla saa sopivan lämpöisen kylvyn. Pakkauksesta löytyy myös kynsisakset, hammasharja ja ensikirja.

Hygieniatuotteet

Hygieniatuotevalikoima koostuu terveyssiteistä, kestoliivinsuojista, nännivoiteesta, liukuvoiteesta ja kondomeista.

Erilaiset äitiyspakkaukset eri vuosina

Tässä kokoelma joitakin vanhoja äitiyspakkauksia, joista näkee valikoiman ja kuosien vaihtelua. Silmiinpistävää on tuotteiden määrän vähentyminen. Taustalla on toive pakkauksesta, jossa on vähemmän, mutta laadukkaamppa. Siksi äitiyspakkaus 2024 on paljon suppeampi kuin esimerkiksi kymmenen vuotta aiemmin.

Tässä pakkaus vuodelta 1994:

äitiyspakkaus vuodelta 1994

Vuoden 1999 pakkauksessa oli paljon keltaista:

vuoden 1999 äitiyspakkaus

Vuonna 2002 oli jälleen keltaista ja myös beessiä, ja valikoima näyttää runsaalta:

äitiyspakkaus historia

Vuoden 2006 äitiyspakkauksessa oli paljon sinisen sävyjä:

vanha äitiyspakkaus

2011 oli paljon neutraaleja sävyjä ja mukana oli myös kestovaippoja:

kelan myöntämä pakkaus äideille

Vuoden 2018 pakkauksessa oli muutamia väripilkkuja:

kuva kela

Pakkauksen supistumisen näkee selvästi vuoden 2023 pakkauksesta:

vuoden 2023 äitiyspakkaus

Kuvat: KELA

Lue lisää:

Suosituimmat nimet 2023 olivat Aino ja Eino

Geokätköily – mitä se on ja voiko sitä harrastaa lapsen kanssa?

Millainen on onnistunut äiti-tytär-päivä?

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös