kotidoppler

Kotidoppler

Kotidoppler

Kotidoppler on todella kätevä laite, koska sen avulla voit kuunnella sikiön sydänääniä noin 12. raskausviikosta eteenpäin. Se onnistuu kaikessa rauhassa kotona, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Kotidopplereista on tullut yllättävän suosittuja viime vuosina, koska sen avulla voit muun muassa nauhoittaa vauvan sydänääniä ja tallentaa ne esimerkiksi muistitikulle.

Millainen kotidoppler voisi sopia sinulle parhaiten?

Kotidopplereista on olemassa erilaisia versioita. Joissain niistä on näyttö, joissain ei. Jotkut näyttävät sikiön sydämen sykkeen lukuna, jotkut eivät. Joissain on hyvät liitännät tietokoneeseen, kun taas toisissa ei.

Kotidoppler

Kannattaa miettiä kaikki ne ominaisuudet, joita haluat kotidopplerisi pystyvän tekemään. Sillä tapaa löytyy juuri se kotidoppleri, joka vastaa sinun tarpeisiisi kaikista parhaiten.

Kannattaa melkein kävellä kauppaan sisään ja kysellä hieman, jotta saat selkeän kuvan laitteesta. Samalla myyjät mielellään auttavat sinua siinä, miten kotidoppler toimii.

Paljonko ne sitten oikein maksaa? Kotidopplerin hinta

Kotidopplereita on eri hintaisia, mutta yleensä ominaisuuksista riippuen liikutaan noin 40-80 euron tienoilla. On olemassa myös kotidoppler-laitteita, joiden hinta pyörii 100 euron yläpuolella.

Muista, että kotidopplerin hinta ei kuitenkaan ohjaa sen toimivuutta sinun elämässäsi. Kannattaa valita se malli, joka sopii parhaiten sinun elämäntilanteesi, koska se palvelee sinua varmasti todella hyvin. Kaikissa malleissa on ominaisuuksia, joiden avulla saat niistä irti juuri sen mitä haetkin: ei kannata siis liikaa hifistellä ellei siihen ole selkeää syytä ja halua.

Raskaus, raskaana oleminen ja vauvan synnytys ovat kaikki uskomattomia kokemuksia. Kotidoppler auttaa sinua saamaan niistä irti kenties vielä ripauksen enemmän. Toisille ne sopivat, toiset eivät taas voisi kuvitellakaan niitä käyttävänsä. Tiedät kumpaan ryhmään kuulut.

Kannustamme aina hankkimaan laitteen, jossa on mahdollisimman pitkä takuu, koska sen avulla saat myytyä oman laitteesi tarvittaessa eteenpäin hyvällä hinnalla, ja myös ostajalle turvallisesti.

Lastentarvikkeilla on yleensäkin yllättävän hyvä jälleenmyyntiarvo, kun tekee järkeviä hankintoja. Kotidoppleri ei ole tässä suhteessa poikkeus. Synnytykseen valmistautuessa sinun kannattaa tutustua tästä myös tens-laitteeseen.

Kotidoppler kokemuksia

Onko sinulla jonkinlaisia kotidoppler kokemuksia, joista haluaisit kertoa? Osallistu joko keskusteluun tähän alapuolelle tai ole yhteydessä meihin ja kerro tarinasi. Joka kuukausi palkitsemme kävijöitämme heidän meille jakamistaan tarinoista ja kokemuksista.

Jos raskaaksi tuleminen oli mukava yllätys, niin kaikkea hyvää olemme kuulleet myös kotidopplereiden käytöstä. Miten teillä?

Ehkä saamme kotidopplerin jonain päivänä osana suomalaista äitiyspakkausta, ken tietää.

Takaisin ylös