glory for you

Glory For You kokemuksia – Top 5 hoidot äideille

Glory For You kokemuksia – Top 5 hoidot äideille

Tämä Glory For You kokemuksia -artikkeli on tehty yhteistyössä Glory For You kauneushoitolan kanssa.

Sinä olet tärkeä. Runeberginkadulla sijaitsevan kauneushoitolan ikkunassa on tärkeä muistutus meille kaikille. Etenkin äideille.

Monesti lapsiarjessa unohtaa itsensä ja nimenomaan oma hyvinvointi on koko perheen etu. Kävin keräämässä Glory For You kokemuksia ja koostimme yhdessä kauneushoitolan henkilökunnan kanssa Top 5 hoidot äideille.

glory for you kokemuksia
Keskellä pahimpia anemiaoireita ja supisteluita oli ihana käydä hemmotteluhoidossa

Raskaus on fyysinen ja psyykkinen ponnistus

Raskaus on aina muutostila äidille. Osalle se on fyysisesti raskasta ja todennäköisesti kaikille psyykkinen muutos, joka usein aiheuttaa myös huolenaiheita.

Jokainen hetki, kun äiti saa rentoutua on sikiönkin etu. Itse olen kokenut raskausaikana erityisen tärkeänä hierontojen ja hemmotteluhoitojen merkityksen.

Mitä enemmän äiti pystyy rentoutumaan raskauden aikana sen parempi se on myös vauvalle. Myös pariskunnan yhteinen aika on tärkeää ja Glory For You tarjonnasta löytyy ihania parihoitoja.

Loistava idea Baby Shower lahjaksi.

glory for you kauneushoitola

glory for you hemmotteluhoito

hieno aula

Glory For You kokemuksia – Sopivia hoitoja odottaville äideille

Täydellinen kasvohoito (50 min) 95 €

Kasvohoito virkistää ja rentouttaa. Monesti odottava tai vauva-arkea elävä äiti tuntee olonsa nuutuneeksi ja kasvohoito on lempeä tapa kohentaa omaa oloa.

 • Kasvohoito aloitetaan aina ihoanalyysilla, jonka pohjalta valitaan asiakkaalle sopiva hoito sekä tuotteet.
 • Ikääntyminen, stressi, epäsäännölliset elämäntavat, tupakointi, huono ilma ja UV-säteet jättävät ajan myötä jälkensä kasvojen iholle:
 • Ihon ylin kerros paksuuntuu, tulee joustamattomaksi ja kuolleiden ihosolujen määrä epidermiksessä lisääntyy.
 • Tämä aiheuttaa iholle elintärkeän kosteuden haihtumisen ja vaikeuttaa näin tehoaineiden imeytymistä. Sen seurauksena iho alkaa tuntua ja näyttää väsyneeltä ja vanhentuneelta.
 • Kaikki kasvohoidot sisältävät: Alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, valitun kuorinnan, tehoaineet, naamion, hoitovoiteet ja kasvo- decolte- ja hartiahierontaa (ellei toisin ilmoiteta).

Täydellinen jalkahoito (n. 60 min) 79 €

Raskauden aikana moni kärsii turvotuksesta ja jalkahoito on kiva tapa virkistää jalkoja. Jalkahoito on yksi Glory For You hoitolan bravuureista. Voit kokea sen vaikutuksen pitkään hoidon jälkeenkin. Jalkahoidot sopii erinomaisesti myös miehille. Täydellinen Jalkahoito sisältää:

 • Virkistävän ravitsevan jalkakylvyn
 • Kovettumien ja känsien poiston
 • Jalkapohjien hionnan
 • Kynsien ja kynsinauhojen hoidon
 • Kevyt rentouttava hieronta hoitovoiteella
 • Jalkahoitoon voi sisällyttää haluttaessa kuorinnan sekä naamion jotka kruunaavat kokonaisuuden
 • Lakkaus + 10 € naisille (sis. oma lakkapullo kotiin)

Lisää upeita hoitoja

Sokerointi bikinilinja 43 € / sääret tai reidet 45 €

Osa äideistä haluaa mennä synnytykseen bikinilinja ja sääret siistittynä. Ison vatsan kanssa säärikarvojenkin poistaminen on hankalaa.

Ammattilaisen tekemä karvojenpoisto on kätevää etenkin raskauden loppuvaiheessa. Sokerointi ja vahaus ihokarvanpoistomenetelmällä iho säilyy sileänä viikkoja. Vahauksessa karvat poistetaan lämminvahan ja kuituliinojen avulla ja sokeroinnissa levittämällä lämmintä sokerimassaa iholle.

 • Suosittelemme hoitoa toistettavaksi 3-5 viikon välein, riippuen yksilöllisestä karvankasvusta. Sokerointi on ihoystävällisempi tapa herkimpien alueiden karvanpoistoon.
 • Brasilialainen- tai brassisokerointi on  intiimialueiden ihokarvojen poistoa. Sokeroinnissa käytettävä sokerimassa sisältää vain luonnollisia aineita, vettä, sokeria, hunajaa ja sitruunamehua, eikä mitään allergisoivia kemikaaleja tai säilöntäaineita.
 • Vahaus ja sokerointi onnistuvat parhaiten, jos ihokarvat ovat vähintään puolen sentin pituiset.

Glory for Mama -hoitopaketti (110 min) 160 €

Tässä hoitokokonaisuudessa odottavalle tai tuoreelle äidille tarjotaan hetki omaa aikaa ammattilaisen hellissä käsissä, jonka jälkeen hän voi nauttia elämänsä ainutkertaisista hetkistä.

 • Hänelle tehdään klassinen kasvohoito, jossa pääpaino voi olla joko ihonpuhdistamisessa tai rentoutuksessa.
 • Mikäli hän kaipaa iholleen puhdistusta, käytetään hoidossa apuna ultraäänilaitetta mekaanisen puhdistuksen rinnalla, jotta hoito on mukavampaa herkemmälle hipiälle.
 • Mikäli hän taas halajaa ennemmin rentoutusta, tehdään hänelle hellittelevää hierontaa kasvohoidon aikana hieromalla kasvojen lisäksi decoltee, niska-hartia-seutu, pää sekä kädet.
 • Hänen jaloilleen tehdään myös klassinen jalkahoito, jonka jälkeen äidin askel on huomattavasti kevyempi ja jalat ovat kauniin huolitellut.

Äidin hemmottelua Glory For Youssa

Äidin ylellinen lepohetki (60 min) €

Ihana hemmotteluhetki odottavalle tai tuoreelle äidille, jossa hän pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan, kun ammattilaisen kädet hoitavat ja hellivät häntä.

 • Hänelle tehdään ihoa kauniisti heleyttävä kasvohoito sisältäen runsaasti rentouttavaa hierontaa kasvoille, decolteelle ja niska-hartiaseudulle.
 • Lisäksi hänelle tehdään joko manikyyri tai varpaankynsien kaunistus, jotta hän voi tuntea itsensä kauniiksi ja huolitelluksi.
 • Hänen käsilleen ja jaloilleen tehdään myös hellivää hierontaa, josta hän voi astua äitiyden tärkeään ihanuuteen.

Tutustu tästä parihoitoihin

salonki

Glory for you -Salonki sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä noin 100 m Kampin metroasemalta Helsingin keskustassa. 

Lue myös Odottavan äidin ruokavalio ja lisäravinteet

Lue myös Raskauskuvaus artikkeli

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös