Featured Video Play Icon

Cakesmash kuvauksessa saa sotkea luvan kanssa

Cakesmash kuvauksessa saa sotkea luvan kanssa

Kävimme testaamassa Cakesmash kuvauksen, joka on Amerikasta Eurooppaan rantautunut idea. Cakesmash-kuvaukset ovat erilainen tapa juhlia lapsen ensimmäisiä syntymäpäiviä. Ja vaikka se on sotkuista hommaa, se on todella hauskaa niin lapselle kuin vanhemmillekin.

Meidän lapset olivat yllättävän hienostuneita ja nauttivat kakkua aluksi sormilla varoivaisesti. Valokuvaaja Anna-Helena Taskinen avitti porukkaa kauhomalla kakkua auki. Lopussa vanhemmatkin pääsivät kakun kimppuun. Kurkkaa videolta kuvaussessiomme kulkua.

Cakesmash
Lopulta päästiin kaikki kakkuun käsiksi.

Kuinka valmistautua Cakesmashiin?

Kuvauksiin voi valmistautua siten, että ottaa rennon asenteen mukaan, koska kerrankin kakulla saa – ja pitää – sotkea oikein kunnolla. Mitä enemmän kakkua on ympäriinsä, sitä parempia kuvia saadaan. Meillä oli pieniä vaikeuksia päästä vauhtiin, koska sekä tytöt että pojat koskettelivat kakkua varovaisesti ikäänkuin se söisi heidät eikä toisinpäin.

Cakesmash kuvaus
Vieraskoreutta Cakesmash-kuvauksissa. Kuka uskaltaa ottaa vikan palan?

Mukaan kannattaa varata muutama pyyhe, kenties muutama kosteuspyyhekin ja varapaita ja housut. Tarkoitus ei ole välttämättä olla pyhäkouluasussa, vaikka toisaalta siitähän se varsinainen kontrasti saataisiin aikaan.

Nämä ovat kuitenkin vähän sellaisia kuvauksia, että kannattaa tehdä ne ammattilaisten kanssa. Valotus, ajoitus ja tieto siitä, miten hommat etenevät ovat todella tärkeässä roolissa, jos halutaan hyviä cakesmash kuvia.

Cakesmash-kuvaajien aatelia

Anna-Helena on saanut oman koulutuksensa alansa johtavilta lapsikuvaajilta Englannissa. Suomeen muuttaessaan hän halusi tuoda kakkukuvauskonseptin myös Suomeen, mikä on kaikinpuolin tervetullutta, koska me suomalaiset tarvitsemme heittäytymisen taitoa: sen minkä lapsena oppii, vanhana taitaa.

cakesmash

Anna-Helenan Shooting Stars Photographyn erikoisuus on vauva- ja lapsikuvaus. Palveluihin kuuluvat myös vastasyntyneiden kuvaus ja Suomessa vielä tuntemattomampi Cakesmash-kuvaus. Mikäli haluat tallentaa kullankalliit hetket lapsesi elämästä, tutustu sekä kuvaamaamme videoon että Anna-Helenan kotisivuihin. Niistä sinun pitäisi saada melko realistinen kuva siitä, mitä on odotettavissa.

Shooting Stars Photographyn omistaja Anna-Helena Taskinen on erikoistunut nimenomaan vastasyntyneiden, vauvojen ja lasten valokuvaukseen, joten voit luottaa siihen, että olet hyvissä ja taitavissa käsissä lastesi kanssa.

Shooting Stars Photography: www.shootingstarsphotography.fi

Yhteyshenkilö: Anna-Helena Taskinen

Puh: +358 (0)45 6992104
info@shootingstarsphotography.fi
Technopolis
Innopoli 1
Tekniikantie 12
02150 Espoo
Finland

Heidi Ekholm-Talas

Kirjoittaja on Lapsiarkea Median omistaja, Brand Marketing Specialist, sarjayrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Mukana menossa viilettää Mittelspitz Otso ja Keeshond Massi. He asuvat kultaisessa kartanossa luonnon helmassa. Heidi on Taikavoimat.fi perustaja ja Lapsen Valo ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Luonto, matkailu ja elämästä nauttiminen on lähellä Heidin sydäntä. Heidin matkajutut sivustoltamme löytyy Delux-Retkiperhe matkablogista.

Ota yhteyttä: heidi@lapsiarkea.fi

Takaisin ylös