Wilhelmina tytön nimeksi

Miten olisi Wilhelmina tytön nimeksi? Tänään vietetään Minnan, Vilman, Vilhelmiinan, Mimmin ja Miinan nimipäivää. Siihen samaan laariin mahtuu varmasti myös Wilhelmina ja Vilhelmina. Tupla V -versio on oma suosikki.

Kun tytön nimi on Wilhelmina, on helppo kuvitella hänelle enkelin kasvot ja paljon jekkuja takataskuun. Pokerinaama tosin pitää aina ja syyt todennäköisesti langetetaan vanhemmille. Se lieneekin kai ainoa syy, miksei vielä ole takeita siitä, että Wilhelmina muuttaisi meidän taloon. Se on tyttöjen vastike Vaahteramäen Eemelille.

Wilhelmina silleen virallisesti

Wilhelmina on silleen virallisesti tullut Saksasta. Se on kuulema naisversio saksalaisesta Vilhelmistä ja nimipäivää vietetään 26. toukokuuta eli tänään! Vaikka nimi ei tunnu ihan olevan ihan joka kaupan kassassa, niin todellisuudessa Vilhelmiina nimeä on annettu Suomessa yli 20 000 kertaa; useimmiten todennäköisesti toiseksi nimeksi. Ei kannata kuitenkaan antaa näiden tilastojen lannistaa, koska tässä on sen verran vekkuli nimi tytölle, ettei toista. Wilhelmina on päivän nimi!

Täältä löydät lisää saksalaista alkuperää olevia nimiä.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös