Nimi tytölle – easier said than done.

Onneks Nimi tytölle -tehtävä ei ole mahdoton. Vaikka mikään idea ei olisi tarpeeksi hyvä, niin kaikki ovat siitä selvinneet. Koululahjoista ei ole pienintäkään apua tässä tehtävässä, joten turhaan valitsit pitkän matikan. Fysiikan lait eivät päde, koska omena putoaa kauas puustaan. Mahdollisimman kauas useimmissa tapauksissa.

En tiedä katsoiko kukaan teistä ruotsalaisen Solsidan (Onnea onkimassa) -sarjan uusintaa viime torstaina? No, siinä mietittiin taas vauvalle nimeä ja mikään ei ollut tarpeeksi hyvää. Billie oli liian Billy, kun taas Julia tuli vastaan anoppilan vanhempien toisissa nimissä. Ja siis sehän ei käy!(!!!!!!)

On muuten jännä ilmiö, että kun mietitään nimeä omalle lapselle, niin mikään nimi ei käy, joka on ollut jonkun tutun nimi. Kukaan tuttu ei ollut tarpeeksi täydellinen, jotta sen nimi sopisi omalle prinsessalle, sori vaan. Nimi tytölle ei ole pala kakkua.

Tytölle nimi – Italiasta, Englannista, ihan mistä vaan!

Tällä viikolle meidän tytölle nimi on keksitty ainakin kerran jo Italiasta, pari kertaa Englannista ja lopulta ei mistään. Itse asiassa kävimme täältä läpi satoja italialaisia tytön nimiä ja täältä satoja englantilaisia tytsykän nimiä. Lopputulos: se nimi, jonka piti olla jo päätetty, ei enää ole kirkossa kuulutettu. Vaikka katsoisi tuhansia nimiä tytölle, niin ihan kaikkia italialaisia nimeämistrendejä ei voi ottaa Suomessa ihan tosissaan vai mitä mieltä olet seuraavista:

  • Bruna – tyyliin ”onks hyvä Bruna?”
  • Dani – ”no siis idishän tuli Armista ja Dannysta. Armi oli jo tytölle annettu, ni me ajateltiin et Dani”. Joo ei.
  • Dona – ”No ku oli sillon se Milli Vanilli, ni sit ajateltiin et joko Kymppidona tai pelkkä Dona ja heitettiin kolikol ja siit tuli sit niinku Dona.” Yeah right.
  • Mara – ”No siis Ahtisaaren kunniaks. Martti oli pojan nimi, mut Mara tytön, joten…”
  • Pippa – ”No ku me ei käyty ruotsin tunneilla koulussa, ni eihän me voitu tietää, että…”

Eli etsintä siis jatkuu… Småfolkin sööttejä vaatteita on kyllä osunut kohdalle, mutta että Tytölle nimi: armon aikaa on enää kolme-neljä viikkoa.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös