Pojan nimi suoraan Vaahteramäeltä

Miten olisi pojan nimi suoraan Vaahteramäeltä? Muistatteko Vaahteramäen Eemelin? Emil i Lönneberga på svenska. Vaaleahiuksinen, sinisilmäinen energiapakkaus, jolle sattuu ja tapahtuu.

On helppo kuvitella, että Eemelin perässä saisi juosta hiki hatussa useita kertoja päivässä. Sitä näkisi paljon jekkuja. Saisi kenties itsekin kuulla useampaan otteeseen suorat sanat muilta vanhemmilta. Ei toisin sanoen kävisi kenenkään aika pitkäksi.

Lienee myös turvallista sanoa, että kun Eemelin päälle pukisi valkoisen paidan, ei se kauaa olisi valkoinen. Mustat vaatteet taas muuttuisivat alta aikayksikön valkoisiksi. Jotenkin on kuitenkin vaikea kuvitella, että Eemelille voisi koskaan suuttua. Kun lapsella on pojan nimi suoraan Vaahteramäeltä, niin sitä saa mitä tilaa.

Lue täältä, kun kirjoitimme lapsen nimen tatuoimisesta ihoon.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös