Zlatanin poikien nimet

Zlatan on mielenkiintoinen hahmo. Vähän kuin satuhahmo, joka aina yllättää. Zlatanin poikien nimet ovat isälleen sopivan mahtipontiset: Maximillian ja Vincent. Pojilta tuskin kepposet loppuvat, kun heidän nimiään ajattelee. Jotenkin tulee sellainen olo, että pokerinaama on kovaa luokkaa, samalla kun sisäinen virne pitää huolen siitä, että käytännön piloja toteutetaan päivittäin. Kukaan ei onneksi oivalla, että niiden takana ovat aina – alleviivaa – Maximillian ja Vincent. Zlatanin poikien nimet ovat suloiset. Ja kuninkaalliset.

Lue täältä, mitkä on Lionel Messin lapsen nimi.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös