lapsen-nimi-tatuointi

Lapsen nimi tatuointi

Lapsen nimi tatuointi – Mitä ajatuksia?

Mitä sinulle tulee mieleen, jos sanotaan lapsen nimi tatuointi?

Vielä joitakin vuosia sitten kenelläkään ei tullut mieleen äitiä, joka olisi laittanut lastensa nimen musteena iholleen. Tuli lähinnä mieleen David Beckham, joku körmy-nyrkkeilijä tai kasa karvaisia äijiä.

Totuus on kuitenkin se, että silloin kun puhutaan lasten nimistä, jotka on ikuistettu rakastetun vanhemman iholle, niin puhutaan hyvin kauniista asioista: rakkaudesta omiin lapsiin. Ja viime vuosina nämä ovat alkaneet yleistyä todella paljon.

mies-tatuointi-lapsen-nimi

Onko suomalainen mieskin alkanut vihdoin vuosien saatossa herkistymään, kun päättää printata pienoisolionsa nimen ihoonsa.

Jollain tapaa se suomalainenkin mies näyttää tunteensa, ja jos se on lapsen nimi tatuointi hihassa, niin sehän on ihan täydellistä, koska niissä perheissä ei ainakaan lapsi muuta myöhemmin nimeään.

Lapsen nimi tatuoituna – Miten?

Jos lapsen nimi tatuoituna tuntuu vielä ajatuksena hieman pelottavalta, niin monet tatuoivat myös lapsensa syntymäajan.

Lasten etunimissä on tatuointeina se hyvä puoli, että niistä harvemmin tulee luettua jonkun haluavan niiden poistoa. Toisin kuin mahdollisista puolisoiden tai salarakkaiden nimistä!

Lasten nimet tatuoituna ihoon ovat tatuoinnin poistajien pahin vihollinen, koska kukoistava business lähtee jalkojen alta, jos trendi tästä vielä oikein yltyy.

Toisaalta, kyllä näissäkin virheitä sattuu ja välillä on helpompi muuttaa lapsen nimi kuin poistattaa jo otettu tatuointi, kuten tämän linkin takaa löytyvä juttu paljastaa.

lapsen nimi tatuointi

Lasten nimet ovat myös siitä hauskoja tatuointeja, että niitä harvemmin piilotellaan: jokainen on ylpeä niistä ja niitä on hyväksytympää ottaa.

Ankkuri on aina ankkuri, mut Erkki hauiksen ja olkapään välituntumassa saa isän rakastamaan sekä lastaan että hauistaan.

Eikö se vähän ole sillä tapaa? Ei tule enää stressiä samalla tapaa omasta hauiksesta. Lapsen nimi tatuoituna tuo auringon taivaalle, vaikka haiuskääntöihin ei enää olisi aikaa pienten lasten kieriessä vesilammikoissa.

Lasten nimet tatuoituna käteen

David Beckham oli kenties ensimmäisiä julkisuuden henkilöitä, jolla oli lasten nimet tatuoituna ihoon. Myös Heidi Klum otti tatuoinnin neljännen lapsensa kunniaksi.

Ketäs muita julkkiksia tiedät, joilla on lapsen nimet ihossa? Ainakin Mika Häkkisen nykyisellä rakkaudella Marketa Revesovalla on heidän tyttärensä Ella Emilian nimet lyijynä nahassaan.

aidilla-lapsen-nimi-tatuointi
Kyllä äiditkin saavat tatuoida lapsensa nimen hauikseensa.

Ehkä miesten pitäisi tatuoida naisten syntymäpäivät ja nimipäivät kämmeneen, jotta ne muistetaan takuuvarmasti!

Samalla kun laittaa lasten nimet tatuoituna hauikseen, niin jokainen meistä osaa kenties olla armollisempi itseään kohtaan.

Lue myös:

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös