Tytölle nimeksi Ritva?

Onks käynyt mielessä antaa tytölle nimeksi Ritva? Mikäs siinä; Suomeen mahtuu yks jos toinen Ritva, koska vaikka reilut 40 000 suomalaista naista on saanut nimekseen tämän klassisen suomalaisen naisen nimen, niin kaikille sitä ei kuitenkaan ole siunattu ensimmäiseksi nimeksi.

Joillekin Ritva on sitäpaitsi vaan se kirjainyhdistelmä passissa; kaverit kutsuu Rituksi. Ja Ritu on sit ihan eri tyyppiä kuin Ritva. Siinä missä Ritva tenttaa yliopistoon, Ritu vetää blossea keuhkoon. Siinä missä Ritvalla on kiharat vaaleat hiukset, Ritulla voi olla mustaakin karvaa. Ritva odottaa valojen vaihtumista, Ritu venaa fiiliksen mukaan.

Ritva nimipäivä

Tänään, 27. toukokuuta, vietetään Ritvan nimipäivää. Wikipedian mukaan tämä klassisen kaunis nimi tarkoittaa lehtipuiden riippuvia, hentoja oksia. Niitä, joita tuuli heiluttelee, ukkonen koettelee, mutta mikään ei miksikään muuta. Vähän niin kuin suo, kuokka ja Jussi; myös Ritva on aina ollut ja tulee aina olemaan.

Mikäli Ritva on liian klassista stuffia, niin täältä voit lukea Wilhelminasta.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös