Alma nimen merkitys

Mikä on Alma nimen merkitys? Riippuu keneltä kysyy. Jos iki-ihanalta Wikipedialta asiaa tiedustelee, niin nimi on saanut alkunsa latinankielen almus-termin femiinimuodosta, joka viittaa mietoon ja lempeään. Espanjassa ja Portugalissa nimi voidaan tulkita sieluksi.

Alma on itse asiassa suhteellisen harvinainen nimi Suomessa, sillä sen oli saanut nimekseen vuoteen 2010 mennessä reilut 8000 henkilöä.

Alman nimipäivä

Alman nimipäivä on 28. toukokuuta ja suomalaisessa nimipäiväkalenterissa se on naisen nimi. Unkariksi Alma tarkoittaa muuten omenaa, joten kaikkien allergikkojen kannattaa olla varuillaan. Alma on kuitenkin loppujen lopuksi miedon lempeä tytön nimi, toisin kuin Ritu, josta bloggasimme täällä jokin päivä sitten. Kuten Morrisseyn levyn nimi antaa ymmärtää, Alma matter.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös