Kate Winslet ja lapsen nimi

Kate Winsletin lapsen nimi on selkeää kauraa, mikäli lapsi on tyttö. Englantilaisen Sun-lehden mukaan Kate haluaa nimittäin nimetä mahdollisen tyttövauvansa Richard Bransonin äidin (Eve) mukaan.

Historia sai alkunsa siitä, kun Kate pelasti 89-vuotiaan Even palavasta asunnosta Richard Bransonin saarikodissa.     Katen aviomies on Richardin veljenpoika ja he tapasivat pari vuotta sitten samalla Karibian risteilyllä. Vauvan nimeäminen Even mukaan olisi hyvä tapa muistuttaa kaikesta tapahtuneesta.

Kate odottaa tällä hetkellä kolmatta lastaan – ensimmäistä nykyisen miehensä Nedin kanssa. Katen edelliset lapset, Mia ja Joe, ovat hänen edellisistä avioliitoistaan. Kenties kohta on siis kasassa Mia, Joe ja Eve, mikäli Kate Winsletin toivelapsen nimi toteutuu.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös