Tomi Björck: lapsen nimi sama kuin veljien nimet!

Julkkiskokki Tomi Björckin lapsen nimi on kotoisin hänen rakkailta veljiltään Joakimilta ja Kim Felixiltä. Lapsen nimeksi tuli nimittäin Joakim Benjamin Björck, uutisoi Iltasanomat.

Lapsi sai nimensä jo ennen syntymäänsä, kertovat onnelliset vanhemmat Tomi ja Minka. Joakim Benjamin syntyi viitisen viikkoa sitten; juuri kun pariskunta on tässä muuttamassa Tukholmaan uuden Farang-ravintolan Tukholman avajaisten myötä. Töölön Farang on valittu kaupungin parhaaksi ravintolaksi ja tunnustusta on tullut Michelin-oppaaltakin.

Joakim Benjaminin vanhemmilla oli alkuun muitakin nimiä mielessä pojalle, kertoo Tomi Björck. Vauvan nimi olisi voinut olla vaikkapa Joaquin, kertoo Tomi. Onneksi lapselle tuli kuitenkin nimeksi se mikä tuli – sitä mieltä ainakin me olemme – kaunis ruotsalainen nimi.

–  Pojan nimi oli mietitty jo valmiiksi. Ensin mietin jotain Joaquinia, mutta käännyttiin sitten tavallisempaan versioon, Tomi Björck kertoo.

Ei muuta kuin onnea julkkisparin suloiselle pojalle! Viime viikolla uutisoimme muun muassa Kim Kardashianin raskaana olemisesta, josta voit lukea täältä.

Lapsiarkea Media

Lapsiarkea Mediassa meillä on useita sisällöntuottajia, joista osa toimii freelancer-periaatteella.

Pyrimme aina tuomaan sinulle mielenkiintoista tietoa lapsiarkeen liittyen.

Takaisin ylös